Mår skit idag

Fan vad jag mår dåligt idag... Allt känns förjävligt! Försov mig gjorde jag också...
Orkar inte känna nåt alls längre, vill bara bli bedövad, bara en stund så jag slipper alla de här känslorna. Det är som ett jävla ekorrhjul som aldrig stannar. Önskar att det kunde göra det så att jag kan kasta mig av.

Vågar inte blicka framåt och gå på den vägen som leder till det jag vill ha men jag kan inte vända heller.
Förbannat!!! Jag orkar inte gråta, det gjorde jag hela kvällen igår så nu får det räcka, ändå har jag tårar i ögonen hela tiden. Det är inte det att jag tycker synd om mig själv, det är bara det att efter alla motgångar vill jag känna på framgång. Det gäller bara för mig att bestämma mig för om det är värt all smärta det kan föra med sig? Vet inte om jag grejar det riktigt... *sliter mitt hår*

Tack för att du försöker hjälpa mig ur det här och ändra tankesätt, jag är jättetacksam verkligen men jag vet inte om det går... Tack ändå! *kramar om*


Du måste förintas

Du gör mig naken
mitt i en stilla storm
lämnar mig
i en snara av is
Pulserande kyla
klättrar längs vristerna
och jag vill att du faller
i glömska snart

Köp dig en ny identitet
byt ut ditt hypnotiserande ansikte
mot något som är oigenkännligt

Skala av din barnsligt mjuka hud
och ersätt den med rakblad
Hugg av dina sträva, kittlande händer
och sy fast nya av fårad bark

Det där speciella stället
på din skuldra
som jag alltför ofta
älskar med min mun
- fyll det med syra
så att jag bränner mig
och aldrig mer vill återvända

Du gör mig så naken© Alfabetan 071129


What if I rewrite the lyrics

Hahaha, det verkar som att jag sprutar ur mig ord idag! Vet inte heller varför jag plötsligt börjat skriva så mycket på engelska men men, det är ju ett känslospråk utan dess like. Hade jag å andra sidan varit tvärsäker på min spanska kanske jag använt mig av den men nu är den GANSKA så rostig va så jag låter blir för allas trevnad... ;-)


Can you recall
those unsung words
Do you remember
what they felt like
when they got stuck
in places
where we wanted to be

Still trying to
paint your face
with those unsung words
still trying to make a melody
for you to enjoy

Would you sing the chorus
while I rewrite the lyrics
into flaming journeys

unbreakable bonds

and highlights of life

Will you enjoy our song
at last


© Alfabetan 071129


Dead end

Ok, och den här poppade upp i mitt huvud på en millisekund ungefär... Inte likt det jag brukar skriva och jag känner att den inte håller samma standard men det var uppenbarligen nåt som skulle ut! ^^Dust my eyes
with knowledge
of the future

Let me see
a burning passion
between the two
who fought
against brick walls
and ignorant eyes

Lay me down
on a bed of serpents
allow them to sink
their fangs into my veins

I want to feel
the toxic as it spreads
just like I have felt you
for so long

Love is my enemy
and it cannot be defeated
unless I accept
that there is no escaping you© Alfabetan 071129

Värsta sötnosen, jag får tårar i ögonen!

Det här måste vara bland det sötaste jag sett! Jag smälte totalt.

Har nyligen reggat mig på ett reptilforum, är så sugen på att skaffa en gullunge själv och läser på om deras skötsel osv. De är inte de mest lättskötta direkt och det är mycket att tänka på men om jag väl tar steget och skaffar en så ska han/hon ha det bästa. =)

Funderar på majsorm också men jag har inte bestämt mig än, jag velar rätt ordentligt och som den Våg jag är tar det ju tid när jag ska bestämma mig... ;-) Jag vet ett gäng som inte skulle uppskatta om jag skaffade reptil men ja, det är ju mitt val och jag kan lova att inte ta ut ormen/ödlan när ni är på besök... Kanske... Hehehe!

Dag 9

Igår informerade jag mitt ex (vi var tillsammans i 9:an men har fortfarande kontakt) om att jag slutat röka. Han blev ruggigt impad och sa att han aldrig trott att jag skulle sluta. Hahaha, tji fick han! =) Han sa att han kanske också skulle sluta...igen... Han är en sån där av/på-rökare. Jag berättade om mirakeltabletterna och han sa att han skulle tänka på det.

Intervjun igår gick bra, kandidaterna presenteras på måndag nästa vecka. Håll tummarna!

Fikan med Peter var trevlig som vanligt, fick mina skivor men han hade strulat till det med filmen så den skulle han skicka istället. Så jävla typiskt! ;-)

Rädd att det kan bli lätt kaotiskt här på jobbet om en stund. Informationsmöte pågår och det rör den som ska bli ny avdelningschef... Han är inte särskilt populär bland sina medarbetare nämligen. Jag fick lite inside-information igår och jag gillade det inte heller... Han är en riktig pervert! Jag vet en som kommer gå i taket iallafall, oj oj oj...
I will get back to you on that!


Konstig

Ja jag känner mig konstig idag. Humöret är ojämnt och jag känner en underliggande irritation hela tiden. Om det är tabletternas fel så blir det ju livat värre... Då måste jag sluta med dom. Tänker inte acceptera att de förändrar mig och mitt beteende. Skulle det vara så gäller det ju att vara ståndaktig och låta bli ciggen ändå!

Ska på intervju idag, man får ju hoppas att det går bra och att mitt humör har stigit i graderna till lunch!
Efter jobbet blir det kaffe med Peter på Macarenas café. Så jäkla mysigt café, ligger vid Skanstull och det går jättebra för henne. =) Får en massa musik av Peter idag och en film, hehe... ;-) Interesting!

Velveteen tears

Let him cry those velveteen tears
listen, as they softly
roll down his face
on a journey to the far south

Let him use those velveteen tears
watch, as they slowly
turn into tiny cushions
in a land of rough cotton lace

Let him drink those velveteen tears
feel, as they suddenly
pierce his shivering lips
and leave him there in the ice storm
 © Alfabetan 071126

En vecka utan cigg

And counting! Det här går som smort men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte var röksugen i helgen.
Det var en bra helg förövrigt. Middag hos föräldraenheten i fredags, sen Beck - i guds namn hemma hos Mackan.

I lördags hämtade Raoul upp mig och syrran sen flängde vi runt en del, var på Heron ooch letade efter nån film på blue ray som Raoul ville ha, hittade inte givetivs... Bokade bord på Sonjas Grek så vi åkte in till 18:30 och inmundigade en utsökt grekmåltid, hade inte käkat proper grekmat sen jag var på Zakynthos förra året så det tog verkligen där det skulle. =) Raoul var en darling och bjöd! Efter det var det ilfart till nån födelsedagsfest, hade ingen aning om vem snubben som fyllde år var men det blev en artighetsvisit där iallafall och man nickade ju och var allmänt väluppfostrad. Det var meningen att vi skulle bowla efter det men Uski bangade så vi körde en filmkväll hemma hos Raoul istället och kollade på Pirates - Dead man's chest. Var liiiiite trött så jag orkade ju inte ta mig hem heller utan slaggade snällt på en uppblåsbar säng som visade sig ha en luftläcka... Bananrygg deluxe då jag vaknade till strax efter 6 på morgonen... Ålade över till soffan och sov vidare fram till 10 sen var svågern min så snäll och körde hem mig, tvättstuga kl 11.

Gårdagen gick ju i tvättandets tecken, hade en omåttligt jobbig huvudvärk som gick över i migrän och det var ju mindre trevligt. Lyckades sova bort den dock och tog sedan en sen kvällsfika hemma hos en kompis. Hans pappa kom förbi också och det var riktigt roligt! Hade inte träffat honom på hur länge som helst, det måste vara ett par tre år iallafall.. Tog en taxi hem vid 12-tiden, fick ju känna på lokaltrafikens inkompetens då jag skulle åka dit och satt fast mellan 2 stationer i 30 min! Inte acceptabelt!

Nu är lunchen slut, kunde knappt slita mig från den sköna soffan här på jobbet. Gjorde misstaget att lägga mig ner efter att jag ätit... Tog fram boken och mös till det riktigt ordentligt. =) Boken jag läser nu är sjukt bra. Roslund & Hellströms - Edward Finnigans upprättelse. Rekommenderas! Jag rekommenderar alla deras böcker iofs. =)

Ska ta itu med efter-lunchen-sysslorna nu så det blir på återseende!


Can you say "svinto"?

Vad är dealen med mitt hår? Det beter sig som en gigantisk puff med svinto! Topparna mår som skit och det förstör övrigt fjun... Har inhandlat en citrusbaserad inpackning som ska åka i senare ikväll. Dessutom kan det vara en bra idé att boka tid för klippning. Undrar om jag ska ta en rejäl bit och styla till mig lite eller om jag ska vara trååååkig och bara köra topparna...? Jag gillar ju mitt långa hår väldans mycket. Det ska vara lite att ta i så att säga. ;-) Ungefär som med kvinnokroppen. =)

Idag är det en sån där omåttligt seg dag som aldrig tar slut. Jobbet är gjort, iallafall det jag ska ha fått gjort under dagen, jag håller mig ständigt sysselsatt för att inte tänka på att jag inte röker längre. Jag är inte röksugen men det är den där vanan som ska bort som sagt och jag psykar mig själv lite väl mycket genom att tänka på det non-stop! ^^
Vad är det som håller mig sällskap i mitt icke-röksugna-lidande-tillstånd då? Ja, ett päron (som inte alls smakar bra), Bandit 106.3, en jävla massa kackel från ett konferensrum där de glömt stänga dörren och givetvis (icke att förglömma), telefonjäveln! Kunderna är förvånansvärt griniga idag... Är det en dålig torsdag rent allmänt eller? Jag är på strålande bra humör, eller ja nu ska vi inte överdriva, jag är på bra humör iallafall.

Svinto - be gone!

Mörkt

Man blir ju tröttare än vanligt när det är såhär gråaktigt och blaskigt ute.
En kollega var ute hos mig med lite fakturor nyss och klagade på att det är så varmt här. Jag sa att jag tycker det är behagligt men nu börjar jag fatta vad hon menar... Jag har kärringvalla deluxe just nu! Har temperaturen ökat under dagen eller är det tabletterna som spökar? Dunno...

Jag vill gå hem!

Dag 3 utan cigg

Fasen vad det här går bra! =) Är så sjukt stolt, vet att jag tjatar om det men det här är en riktig bedrift.
Visst är det fortfarande de invanda grejerna jag måste jobba med men det går ganska bra iallafall. =)

En jävel på jobbet tyckte att jag inte hade tillräckligt att göra så hon satte mig på att göra mappar... JAAA, för det är ju så givande! NOT! Ah well, det ska väl gå bra, har gjort ett gäng redan men sen ville maskinen jävlas med mig och då blev jag lite förbannad... Ok, tålamodet kanske inte är det bästa utan ciggen men men det ska funka det med! ;-) Tar en bloggpaus nu sen är det bara dyka ner i pappershögen igen.
Fakturorna måste göras också... Sen är det en jävla massa beställningar jag måste ta itu med. Hmm jo jag kan nog få den här dagen att gå. ^^

Postcard from Mentalville

Bound to my significant other
the torture
of not being able
to feel the moment

Numb as if
I have been hit by lightning
one too many times
parlayzed and jaded

My parallell universe
keeps me sane and insane
two different worlds
with the pleasure of my company

I like it here

Or so it would seem© Alfabetan 071120

1 day down, a lifetime to go...

Ja det går ju bra det här, åtminstone än så länge. =)
Känner fortfarande inget röksug men nu börjar den psykiska kampen. Igår efter jobbet t.ex skulle jag åka med Maria till Stuvsta och vi var tvugna att vänta på hennes kille som skulle med, tänkte att jag kan ta en cigg så länge, men icke! Liiiite konstigt är det faktiskt...

Jag verkar ha hittat tillbaka till poesin igen efter en periods torka och det känns super verkligen. Har saknat skrivandet väldigt mycket men det är lönlöst att försöka krysta fram nåt om inte inspirationen finns där. Det blir bara blaj då! Jag måste känna det ända in i benmärgen eftersom det är mina innersta känslor som ska sättas på pränt.
Plikten kallar...

No words needed

Touch me
with your fantasies
my dear

Caress my blazing heart
and moonlit soul

No need for words
on this glowing eve
just cover me
with your longings
and I will sweep
the pain away
as I read
your porcelain eyes


© Alfabetan 071119


Åh ljuva mensvärk

Ibland undrar jag om inte livet hånar en lite... Orka mensvärk?! Nej... Glömde givetvis mina bästa piller hemma också! Visste ju att skiten skulle komma idag. *SUCK* Har tagit en ipren och en alvedon men det kommer inte att räcka, sitter dubbelvikt om nån timme eller så. Wunderbar! Nej nu vill jag hem till min sköna soffa, en filt, en kopp örtte och en bra film alt. en massa Vänner-avsnitt. =) 3 timmar kvar...

Rökfri, Dag 1

Japp, nu är det slutrökt. Finito, done with it, adios, byebye... Känns faktiskt riktigt bra och när jag rökte min sista cigg igår gjorde den mig bara illamående. To hell with the shit! ;-) Nej, jag ska inte säga för mycket för jag äter ju fortfarande tabletterna och dom gör faktiskt halva jobbet, vet inte hur jag kommer känna efter att dom är slut men förhoppningsvis ska det gå bra i fortsättningen också. =) Jag är omåttligt stolt över mig själv som tog det här steget och jag hade glömt hur bra kroppen mår av att INTE röka. Har ju trots allt rökt i 16 år...
När jag kom till jobbet imorse kom Kalle fram och sa: "God morgon Linda, hur går det med rökningen?"
"Jo tack, det går bra", svarade jag. "Du har inte en tändare", frågar han då och jag kan glatt svara att nej, det har jag inte! Lämnade allt sånt shit hemma. =) Tar jag mig igenom den här dagen utan cigg så tar jag mig igenom nästa också.

Nu måste jag göra fakturorna, det var ingen dålig hög det var idag!

Tänker på dig älskade vän, lycka till idag!

Några korta fräckisar

Små fräckisar.

En höna jagad av en pilsk tupp tänker:

Om jag stannar så sätter han på mig och alla tror att jag är en

hora, men om jag springer får jag inget.

Bäst jag ramlar...En man har samlag med en onödigt ful kvinna.

Efter ett tag säger kvinnan plötsligt:

- Visst finns det något underbart i mig också?

- Visst, suckar mannen, men det drar jag snart ut.


Då den gamle homon dog och blev kremerad ville hans feminina pojkvän

ha askan med sig hem.

Prästen sa: - Varför då?

- Jag ska koka gröt. Vill känna honom glida ur röven en sista gång.Efter samlaget och full av hopp frågar hon:
- Vad ska barnet heta?

Han drar av gummit, knyter en knut och svarar oberört:

- Kommer han ut härifrån ska han heta Houdini eller McGyver.

Höjden av storhetsvansinne:

En mygga flyter på rygg i göta kanal med ståfralla och skriker:

- ÖPPNA BRON, ÖPPNA BRON!Pappan till sonen:

- Storken kommer snart med ett litet syskon till dig.

Pojken svarade: - Jävla pucko! Hela stan dräller av brudar och du

går och knullar storken!HAHAHAHA HUMOR! =)

stardust

Jag och syrran var ju på bio igår. Vi såg Stardust och den var verkligen superbra! Den är nu en av mina favoritfilmer, helt klart. Otroligt välgjord och en annorlunda story. Kan verkligen rekommendera den. Dessvärre satt det ett par bredvid oss som inte alls var intresserade av filmen utan enbart av att sticka tungorna i varandras munnar! Det smaskade och slaskade om dom så det stod härliga till... Hur fan kan man pröjsa 90 spänn för att sitta och hångla?! Beats me... Irriterande ljud dessutom eftersom dom lyckades överrösta filmen! INFÖR HÅNGELFÖRBUD PÅ BIO!

Har sökt ett nytt jobb idag, jag får hoppas att jag har störst chans på det. Vågar inte säga mer än så för man ska ju inte ropa hej...
Ikväll blir det långpromenad! Jag, syrran och Malin ska ut och traska halva Tullinge runt. Det är så otroligt fint i Tullinge och terrängen är perfekt för promenader. =)

Can't bring myself to light this fuse

This is the first time that I've written out your name
This is the last time that I'll ever feel the same
Maybe I said too much but I don't care
You're acting still like I'm not there


Run, but you can't hide
Fall, but on whose side?


I'm broken, so deadly
You're just the one to fix it
You're calling, it's early
That feeling
God I miss it
Don't want to live without
Don't want to sit this out
Don't want to know if it's the last time I'll breathe you...in


Every word just turns a fire that you say
All I can do is light the fuse and walk away
But even I can't do that
I still back down
There's comfort in the silent ground

Run, but I can't hide
fall, but on her side


I'm broken, so deadly
You're just the one to fix it
You're calling, it's early
That feeling
God I miss it
Don't want to live without
Don't want to sit this out
Don't want to know if it's the last time I'll breathe you in


I'm broken, so deadly
You're just the one to fix it
I'm calling, it's early
That feeling
God I miss it
Don't want to live without
Don't want to sit this out
Don't want to know if it's the last time I'll breathe you...in


I'm broken, so deadly
You're just the one to fix it
I'm broken, so deadly
You're just the one to fix it
You're calling, it's early
That feeling, God I miss it


Don't want to know if it's the last time I'll breathe you...in...


-Rock Star Supernova-Oh yes... The pain...


Allow me to live

Roaring thunderstorms
beneath the oceans of winter
a flowing turbulence
within my electrified heart

The submissive emotions
that controls my very soul
shall forevermore
rest in oblivion

Leave me in the care
of an unchained wind
Let us play
-carefree and loving
with no fears in sight© Alfabetan 071113

Rasbeskrivning och goda råd

Ursprung


Den tama mannen har funnits som sällskap och bruksman till kvinnor så

långt tillbaks i tiden som vi kan minnas. Användningsområdena har

givetvis växlat, allt från jakt och jordbruk till dagens rena

sällskaps- och avelskarlar.

När du bestämt dig för att skaffa karl vill vi ge dig lite tips och

råd för att förenkla din vardag med mannen.

Det första du behöver tänka på är om du verkligen har tid med en karl.

En karl är ingenting man lättvindligt kan lämna bort till vänner och

bekanta. Ännu finns inga godkända pensionat i Sverige. Lyckligtvis är

karlar idag accepterade i de flesta offentliga miljöer. Det är dock ej

tillrådigt att ta med karlar överallt. Exempelvis boutiquer brukar

framkalla nervositet och i vissa fall aggressioner. Det är inte

ovanligt att man ser oroliga och gnällande karlar väntandes vid kassan.

Även om du anser dig ha tid över till både en och två och kanske tre

karlar vill vi inte rekommendera mer än en. Ofta visar de oro och till

och med svartsjuka om "matte" bryr sig för mycket om andra karlar!


Raser


Det finns ett stort antal olika karlraser. Vid resor till sydligare

länder slås man av hur många lösdrivande karlar som finns på gator och

stränder. Och visst är det lätt att glömma allt förnuft när man ser in

i ett par bedjande, sammetsbruna ögon... men tänk på att dessa karlar

oftast helt saknar uppfostran och dessutom kan vara smittbärare av

allehanda sjukdomar då vaccinationer är ovanliga i dessa länder.

Dessutom är det ofta problem med att få införseltillstånd till Sverige

för sådana karlar. Vi vill därför rekommendera att du väljer en av

våra erkända svenska raser. Vi väljer att här presentera

den Nordsvenska rasen. Vad som kännetecknar den Nordsvenska rasen är främst

ett lugnt psyke, relativt lättuppfostrade men de behåller ändå sin

lekfullhet högt upp i åldrarna. Alla färger och kroppsbyggnader är

godkända.

Då den Nordsvenska rasen är framavlad i ett strängt klimat vistas de ofta

utomhus vintertid, gärna två och två eller i flock, företrädesvis på

snöskoter.

En könsmogen Nordsvensk karl tycker om att visa upp sig med sina

artfränder på dansställen. Det är där som parningslekarna inleds. I

jakten på en ägarinna kan till och med vilda slagsmål utbryta. Vi

avråder dock från att välja någon av de riktiga "stridstupparna", de

kan bli svåra att få någon riktig pli på. De kan i vissa fall morra

och anfalla sin ägarinna! Då måste man omedelbart säga ifrån och visa

vem som bestämmer. Det ger honom en trygghet att veta sin plats. Även

den lugnaste Nordsvenska karl kan ibland brusa upp och försöka ta

kommandot. Det gäller då att vänligt men bestämt tillrättavisa honom.

Du bör i ett tidigt stadium bestämma om du vill ha en inne eller en

utekarl. Väljer du en innekarl så bör du tänka på att motion är

otroligt viktigt. En innekarl kan annars bli passiv och hemfalla åt

öldrickande framför tipsextra. Det är inte svårt at lära en karl

enklare små sysslor såsom att gå och handla eller att dra en barnvagn

runt kvarteret. Glöm inte heller att ge rikligt med beröm. Karlar

sporras då och utför villigt sina små tjänster.


Allmän skötsel


För att din karl ska få leva ett långt, friskt och lyckligt liv

behöver han god mat, frisk luft, daglig motion och någon eller några

aktiviteter som inspirerar honom. Tänk även på att hålla din karl

vacker. Den svenska rasen är vanligen renlig av sig och sköter det

mesta själv till exempel ansning av skägg och naglar. Tandvård och

trimning av huvudhår bör man överlåta till en fackman.

OBS! All kupering är strängt förbjudet i Sverige, sådant kan till och

med medföra rättsliga följder i vissa fall!


Uppfostran


Även om du vet att din karl är lydig och snäll och inte skulle göra en

fluga förnär så bör du inte låta honom i glädje hoppa emot främmande

människor. Någon som ej är van vid karlar kan till och med bli rädd.

En annan viktig uppfostringspunkt är att lära honom att tiga på

kommando samt att hålla sig intill dig så att han inte ställer till

förtret för andra. Mycket vanligt är en tendens att springa efter

andra karlars bilar och ett sådant beteende är oacceptabelt och bör

kvävas i sin linda!


Kostnader


Det är givetvis något som man bör tänka på innan man skaffar karl. Att

ha karl är inte billigt. En karl äter mycket och behöver kläder, bil,

mm. En duktig arbetskarl kan ofta själv tjäna ihop till sitt

uppehälle. Har man en skicklig jägarkarl kan han bidra till hushållet

med bland annat älgkött. På höstarna kan man till och med se hur

karlar beger sig ut i flock för att jaga älg. Se till så att just din

karl har tillstånd, dvs. licens, för detta annars bör man inte låta dem

löpa omkring hur som helst i skog och mark. Om din karl saknar det

rätta intresset för jakt kan du kanske istället träna honom till att

bli en skicklig bär- och svampplockare.Avel


Även om du idag inte är intresserad av avel så är inte snöpning något

vi vill rekommendera. Det kan komma en dag när du ångrar dig och då

blir du tyvärr tvungen att byta ut din gamla trotjänare mot en ny. Om

du tänkt använda din karl i avelssyfte bör du först kolla stamtavlor

men även tänka på att påssjuka kan försämra avelsmöjligheterna.

Ett byte kan komma i åtanke. Förövrigt brukar de Nordsvenska karlarna

Visa sig villiga till avel något som bekräftas från BB-håll. Om du

inte vill lämna din karl hemma vid förlossningen så går det bra att ta

med honom till BB. Personalen där har utbildning och är vana att

handskas med nervösa karlar. En positiv reaktion är att många karlar

uppvisar en högre mognadsgrad efter den första avkomman även om motsatt

reaktion i kan sällsynta fall förekomma.

Vidare avel bör inte bedrivas på karlar som inte visar intresse för

sin avkomma, inte vill kännas vid sin avkomma eller till och med är

aggressiv mot avkomman. Sådana karlar är inte lämpliga som

sällskapskarlar och du bör snarast göra dig av med honom hur söta de

än må vara. Eventuella framtida ägarinnor till en sådan karl bör

varnas för att han har sådana defekter innan de tar hem honom.


Kost


En Nordsvensk karl kan äta i stort sett vad som helst även om de

tycks föredra den kost de är uppfödda på (det sk "mamma-köttbullssyndromet").

Rådgör därför gärna med uppfödarna om vad karlens kost varit baserad

på under uppväxten. Låt inte mannen rumstera fritt i kylskåp och

skafferi och fall inte för bedjande blickar vid kaffebordet. Det är

direkt olämpligt att låta honom tigga vid bordet.

Vissa karlar visar tendenser att vilja hjälpa till att tillreda sina

egna måltider. Detta bör uppmuntras! Maltdrycker uppskattas ofta av

Nordsvenska karlar men låt det inte bli till någon vana. Ett par burkar

per vecka under sträng uppsikt är dock inget att oroa sig för.


Sjukdomar


Karlar kan ofta uppvisa diverse små sjukdomssymtom. Ta dock dessa med

en nypa salt. En kvinna kan vanligtvis fortsätta att utföra sina

dagliga sysslor trots sjukdom men detta tycks vara svårare för en man.

Han sjukskriver sig gärna i rent förebyggande syfte. Detta inträffar

oftast vid helg- och skiftarbete.

Många Nordsvenska karlar har tendenser till färgblindhet. Du bör därför

hjälpa honom med påklädningen. Karlar med orange tröja och rosa byxor

har faktiskt påträffats.


Sammanfattning


Vi hoppas att du får mycket glädje av din nya karl under många år. Som

komplettering till våra små tips kan du gärna läsa andra, mer

utförliga fackböcker i ämnet karlavård. Vi kan rekommendera "Allt en

kvinna bör veta om män". Du kan givetvis också vända dig till närmaste

veterinärklinik.Svenska Brukskarlsklubben Avd Nord


Då var det officiellt

Det är vinter... Lika deprimerande varje år! Jag halkade runt som en snorloska på vägen ner till tåget imorse för man kan ju inte tänka sig att de hade plogat liksom, oh nej!

Min axel har börjat jävlas med mig igen, precis vad jag behöver! Kan inte äta mer piller nu, det får vara nog... Det räcker med det antalet jag petar i mig nu, kommer ju bli en jävla pillertrillare om jag inte passar mig, eller rättare sagt, om inte min kropp passar sig!

Ikväll ska jag och syrran på bio och se Stardust. Det var verkligen aplängesen jag var på bio, minns inte ens vad jag såg sist men det är över ett år sen iallafall.

More coffée please!

In betweens

I tystnaden
kan jag höra
hur det klingar
av gamla minnen

Änglaögon kväver mig

Trofasta är de
i sin nyckfullhet
-det är inte vettigt

Hur hamnade jag
i det här snåret
av emotionella synvillor?

Jag dras mot det finstilta
i en textrad
som inte åtföljs av en punkt
-läs det finstilta, för guds skull!

Det gör jag
och jag har fastnat
någonstans mellan överlevnad
och beauty of the past


© Alfabetan 07
1112

Jaha, ja varför inte?

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN! Det är så JÄVLA typiskt! Jag blir så trött på skiten... Ja ja, man får ta det här också som med allt annat...

Sluta röka, går helt ok faktiskt

Jag har inte rökt än idag och det känns bra men lite konstigt. Vi får se om jag ska ta mig en kaffe och en cigg när jag är klar med posten.

Sitter hemma hos Brallan

Dricker en cappuccino och väntar på att Sara ska höra av sig. Ska hem till henne och ta några groggar. Jag är så jävla trött hela tiden, orkar ingenting... Förbannade tabletter! Törstig blir man också, jag vet inte hur mycket vatten jag har druckit idag men det är bra mycket mer än dagsbehovet! Har dragit i mig 5 stora koppar kaffe också så jag springer ju på muggen var tionde minut typ! Aningen irriterande... *gäspar* Nej, nu får jag fan skärpa mig!

Äntligen helg!

Fasen vad trött jag är... De här sluta-röka-pillerna gör sitt verkligen, biverkningar = trötthet! Eh ja... Men de verkar funka iaf, röker mindre nu och ciggen börjar smaka annorlunda. Hoppas verkligen att det håller hela vägen!

Jag är så fantastiskt ölsugen! Är det också en av biverkningarna eller? Har aldrig känt dess like förut! Önskar att jag hade ett par goda staropramen hemma but no... Ja ja, en grogg kanske man kan få i sig iaf?

Utöver tröttheten känns allt ganska ok faktiskt, huvudet är lite snurrigt men det är inget ovanligt när det gäller mig. ;-)


Vad händer med dom runtomkring mig?!

Det känns som att alla mår dåligt just nu, vad är det för fel i atmosfären? Nåt är helt klart osynkat. Det gör mig så ont att mina vänner lider, jag går sönder å deras vägnar. Vill att alla dom jag älskar ska må bra och vara lyckliga och skulle jag kunna fixa det så hade jag gjort det direkt. Nu är man ju inte nån mirakelgörare på nåt sätt, det enda jag kan göra är att finnas där och stötta. Det är så lätt att dra till med klyschan "Efter regn kommer solsken" men det ska jag inte göra. Jag hatade de orden när jag var nere i the dungeon of depression.

Har haft en helvetesperiod själv nyligen men nu verkar jag ha tagit mig ur den, nu gäller det bara att kicka ass på alla andras depressioner! Be gone! Jag älskar er alla så oerhört mycket och ska göra allt för att hjälpa er på fötter vare sig det gäller en stor dos självkänsla, amatörpsykolog eller rådgivare.

En dikt skriven till en av mina närmsta vänner:


Själva kärleken
prydd med tårglans
och huden täckt
av gipsremsor som stelnat

Andetagen
som inte fyller
lungorna med luft
utan giftångorna
av brustna drömmar

Oförmögen
att använda
tankens krafter
då logiken flyr och räds
verklighetens bittermandel

Ett krypin
bäddat med värme
förståelse och kärlek
bör du få vila i
tills du orkar möta
det som spökar


© Alfabetan 071108


Jag älskar dig min vän, glöm aldrig det!

Alltid är det nåt

Det är väl fan att det alltid ska vara nåt... Men nu när jag fått någorlunda visshet känns det bättre.

All hallows eve

Ja hej!

I fredags drog jag och syrran upp till landet direkt efter jobbet. Syster hade köpt en flaska vin som vi drog i oss på bussen upp. Vi blev faktiskt lite smålulliga och garvade en del mot slutet av resan. Det tar ju inte sådär hysteriskt lång tid, bara 1 timme och 40 min. Farsan plockade upp oss i Hallstavik sen åkte vi mot Korgil. Droppade in hos farbror och faster och hjälpte dom att skära pumpor. Mer vin... Efter det käkade vi middag och drack mer vin... Promenad på kvällskvisten mot föreningshuset där Halloweenfesten skulle vara dagen efter. Päronen och farbror med fru ville kolla hur det skulle vara för gästerna att gå i mörkret med bara en lykta. Det funkade bra men jävlar vad svart det är däruppe! Det finns ju ingen gatubelysning! Dom hade fixat huset riktigt rejält med monster, självlysande spöken, kandelabrar, svarta ljus, spindelnät, spindlar, tusenfotingar osv... Farsan hade gjort gravstenar i frigolit och målat dom gråa och ristat in R.I.P Dr Jekyll på den ena samt R.I.P Mr Hyde på den andra. :D Hahaha! De hade samlat ihop en massa löv som de skulle slänga ut vid gravstenarna och där skulle de stå och dricka gravöl som nån form av "inspark" till festen. Farsan hade fixat en del spooky sounds som skulle gå vid väl valda tillfällen, typ spökrunda i skogen och när de gick ner mog huset de skulle festa i. Vidriga ljud faktiskt, hjärtslag som ökar i takt, kvinnoskrik, ylande vargar osv. :P Syrran gillar inte sånt där och jag skrämde skiten ur henne givetvis! Hahaha! ;-)
Efter besöket i föreningshuset gick vi hemåt för att ta en sängfösare i form av whisky. Det blev sängen rätt tidigt faktiskt.

På lördagen var det upp med tuppen som gällde! Upptäckte till min fasa att det kommit 1dm snö under natten! Dagen började med grova svordomar... Käkade frulle och sen stack päronen iväg för att fixa det sista i föreningshuset medan jag och syrran städade av stugorna. Sen var det sminknig på schemat! Morsan och faster skulle vara häxor så syrran tog sig an dom med allt vad teatersmink heter medan jag jobbade stenhårt på att få min farbror att se ut som en vålnad och farsan som nån form av möglig... varelse?!? Farsan ska ju alltid vara lite special så han hade ju skaffat teaterblod och typlast som man formar sår av... Jag lyckades fixa ett monstruöst jack på hans kind och vi satte dit en avklippt tusenfoting så det såg ut som att den kröp ur såret... Uäck! :D Vi garvade fanimej nonstop!
Efter sminkeskapaden kastade jag, syrran och farsan oss in i bilen och körde i ilfart mot Hallstavik och bussen som skulle gå 13:10. Vi hann fram i lagom tid så vi tog en cigg med farsan... Han blev ganska utstirrad vill jag lova! :D
"Landade" i stockholm strax före 15, åkte hem, tog en dusch och gick hem till Malin. Satt där och snackade skit större delen av kvällen.

Igår vaknade jag aptidigt! Eller ja... Jag drömde skitskumt precis innan jag vaknade. Det var nån jävel som tjatade på mig att jag var tvungen att befinna mig nånstans kl 8:00 prick! Det var tydligen jätteviktigt och jag blev galet irriterad. "Glöm inte att vara där kl 8! GLÖM INTE DET!" "Men jaaaaaaaaaaaaaaaa!" Slår upp mina små blå och tittar på klockan och ser att den är prick 08:00 *piiiip* SCARY! Ibland är jag skum...
Gick hem till päronen för att ta en fika med syrran sen kollade vi på Pans Labyrint. Den var väldigt annorlunda och väldigt bra! En del störande moment under filmen dock i form av en mobiljävel som bombarderades med sms men det var rätt innehållsrika meddelanden så... :P Men det gjorde att jag inte hängde med riktigt i filmen i början...
Efter filmen gick jag och syster hem till Malin och fikade med henne sen insåg jag att det var dags att röra sig hemåt, fixa matlåda, duscha och så. Slängde på Beck - Det tysta skriket sen var det sängen som gällde.

Nu sitter man här på jobbet och väntar på att få luncha. Jag är galet hungrig faktiskt och det hjälpte inte att trycka i sig en banan... Började med sluta-röka-pillerna- imorse. =) Önska mig lycka till!

Heippa!

Sluta tidigt

Hurra! Idag slutar vi 13:00, det är inte helt fel. Dessutom får vi smarrig macka snart. En riktigt rejäl ciabatta med massor med räkor. =) Jag är redan klar med allt jag skulle få gjort idag så nu kan jag i princip pilla naveln fram tills vi ska äta med undantag för alla jävlar som måste tas om hand per telefon... *kräkas*

Nature calls... Toaletten för pisspaus!

Filmkväll?

Hoppas det! Jag suktar efter Pans' Labyrinth så jag nästan avlider... Har ringt Sara men hon svarar inte... Förstår om hon inte pallar iofs, hon har ju varit på kryssning med jobbet och kanske är tokbakis! Men men ändå... Vill!!! =)

Hemgång nu! Wohoooo!