Apologize

I'm holding on your rope,
Got me ten feet off the ground
I'm hearin what you say but I just can't make a sound
You tell me that you need me
Then you go and cut me down, but wait
You tell me that you're sorry
Didn't think I'd turn around, and say...

It's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, it's too late

I'd take another chance, take a fall
Take a shot for you
And I need you like a heart needs a beat
But it's nothin new - yeah yeah
I loved you with a fire red-
Now it's turning blue, and you say...
Sorry like the angel heaven let me think was you
But I'm afraid...

It's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, it's too late

It's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, it's too late
It's too late to apologize, yeah
I said it's too late to apologize, yeah-
I'm holdin on your rope, got me ten feet off the ground...


-Timbaland-

Elva minuter

Så heter boken jag precis läste ut. Mycket bra, som alla Paulo Coelhos böcker. Jag fastnade för ett stycke i slutet av boken, jag tyckte att det var så otroligt vackert skrivet och det är verkligen en lika vacker tanke. Det ultimata vore ju om det fungerade i praktiken, kärleken skulle te sig mycket lättare då och svartsjukan skulle inte existera på samma sätt.

 >>Hur kan du förälska dig i en prostituerad?>>
 >>I början förstod jag det inte. Men idag, om jag tänker efter, tror jag att just det att jag visste att din kropp aldrig skulle bli bara min gjorde att jag kunde koncentrera mig på att vinna din själ.>>
 >>Och svartsjukan?>>
 >>Man kan inte säga till våren: 'Hoppas att den kommer på en gång och att den varar länge.' Det enda man kan säga är: 'Kom, välsigna mig med ditt hopp, och stanna kvar så länge du bara kan.'>>
 Ord för vinden. Men jag behövde höra dem, och han behövde säga dem. Jag somnade utan att ha något riktigt begrepp om när. Jag drömde, inte om en händelse eller en människa, utan om en doft, som översköljde allt.


Nödslakt - ej nödvändigt

Var hos läkaren imorse, fick således sovmorgon och det tackar man ju inte nej till.
Allt var iallafall "tiptop" med mig, vi pratade om rökningen och att jag vill sluta så han skrev ut tabletterna till mig samt en del annat som ska hjälpa mig på traven som *ehum* slemlösande och då snackar vi monster-slemlösande grejer inget shit! Han ville pracka på mig Cocillana men nej nej nej, då kommer jag att bli rejält dålig, hjärtklappning osv, inte intressant! Nej, vi kör på acetylcystein istället (stavningen har jag ingen koll på dessvärre, ovanligt för att vara mig). Så, nu ska jag bara sätta ett datum då jag ska vara rökfri och börja med tabletterna ungefär en vecka före dess. Kan vara bra att hämta ut dom innan också... =)

Helgen var faktiskt rolig! I fredags var det ju lite party som jag och syrran stod för, vi snackade och vinade till långt in på småtimmarna, supertrevligt. Sov dessvärre apdåligt sen men men, jag lullade ner till Brallan på eftermiddagen på lördagen och vi käkade pizza och kollade på Heroes-maratonet på TV4-plus. Har sett alla dom avsnitten redan men det var rätt kul ändå. På kvällningen åkte groggen fram, riktigt trevligt och Mange ringde mig och tyckte att jag skulle göra en specialappearance på Castor... Jo, javisst men vi hade faktiskt skittrevligt hemma hos Brallan så... Men hur som helst så kom jag och Brallan iväg till Castor iallafall, Sara stannade kvar för hon var lite småsjuk. Det visade sig att jag varit liiiiite för seg och missade Mange med en halv millisekund ungefär. Ah well, jag och Brallan svepte våra öl och jag ringde Mange för att fråga om vi fick komma förbi på en stänkare men karln skulle ju gå och lägga sig eftersom han skulle upp och jobba dagen efter... Trist! Vi kom på den briljanta idén att åka till TB's... Har inte varit där på typ ett år så visst. Det visade sig att Borka spelade och dom är ju grymma! Har inte sett dom sen dom spelade på Hydets fest förra sommaren. Vilket drag! Träffade gamla vänner och bekanta också och det var jätteroligt. Vi röjde sate framför scenen och jovisst, mikrofonen kom flygande så det var ju bara att sjunga med liksom, hahaha! Jag kan ju verkligen inte sjunga men det kvittar, hade askul. Dessutom var det väl mer skrik än sång... Hehehe..
Söndagen var lugn, sov fram till 14 typ då syrran ringde och väckte mig sen kom hon över på en fika. Jag var dödstrött och gjorde inte många knop... Käkade frukost strax efter 16! ^^ Gick och lade mig kl 21... Eh, ja jag vet men jag behövde verkligen min sömn, det blir lite för mycket att dra i sig alkohol två dagar i rad.

Nu är det bara att göra det som jag ska här på jobbet, kom ju hit för en knapp timme sen. Jävligt nice att bara jobba en halv dag. =) Ha det gott!

Agera värdinna

Eller ja, co-hostess blir det väl. Jag och syrran ska fixa middagsbjudning/fest ikväll och det ska bli så kul!
Tacobuffé och en massa alkohol + en massa bra vänner, kan det bli bättre? Nope, det tror jag inte. =)
Visserligen blir tidsschemat galet tight, jag slutar halv 5 och syrran slutar 5, vi ska försöka handla mat gå på systemet, göra oss i ordning och laga maten så att den och vi är klara till kl 7... Hehehe, nån som har lite raketbränsle över? Man får vara tacksam över att päronen har ett stort hus och dessutom åker till landet idag, blir lite ont om plats i min lägenhet så det är strålande att huset står till förfogande.
Vad planerna blir senare under kvällen vet man aldrig, en utgång kanske?
Jag är på riktigt bra humör och ser fram emot en supertrevlig kväll! =)

Valrossgap

Yep, trött som en gris och gäspar så man kan se gårdagens middag... Tur att det bara är knappa 15 min kvar på stället sen kan man åka hem. Ska laga lite käk och ta ett bad tror jag. Lyssna på lite avslappnande musik och försöka mjuka upp min stela nacke. Lillasyster Westergård: Min nacke och min rygg behöver dig!


Fröken jävligt snäll och hjälpsam

Ja, det är jag det. Ibland undrar jag om jag kanske hjälper till för mycket... ^^ Men jag är ju sån så vad ska jag göra? Har organiserat en hel "drinkbok" åt en kollega på jobbet som är ute och reser just nu. Han ska ha nån Bahamas-fest på fredag och hade tappat bort sin drinkbok i röran hemma. Kan förstå att det blir rörigt då man har 2 småbarn, haha! Anyway, jag har alltså letat upp, skrivit ut och ordnat groggjävlarna i alfabetisk ordning i en väldigt festlig mapp. Blir har inte glad så skär jag tasken av honom... Svårt att tro att han ber mig om hjälp fler gånger då liksom.

Blev erbjuden ett jobb igår och det tål verkligen att tänkas på. Det är bara några ändringar jag skulle vilja göra men jag har svårt att tro att jag får igenom dom... *suck* Jaja, den som lever får se.

Ska gå ut och njuta av en kopp kaffe och en cigg nu. Det är ju bara ca 2 veckors rökande kvar, sen slutar jag. Har läkartid på tisdag nästa vecka och då får jag äntligen tag på receptet med tabletterna, Champix. Rökfri - Here I come!

Kläm kläm

Tillbaka igen

Är på jobbet efter en veckas lidande. Förkylningen är fortfarande kvar men det börjar gå åt rätt håll.
Annars känns inget särskilt bra just nu... Känner att jag börjar hamna i det sk svarta hålet, depression. FUCK! Jag har varken tid eller ork att befinna mig där. Det räcker med skit nu! Karma, ja kanske men det får vara B R A nu, hör ni/du det?! Låt mig bara vara en stund, snälla...

Helgen var väl ok, lite otippad men ja, det funkade helt klart. Betedde mig som en idiot dock och det ber jag om ursäkt för. Sorry!
Lunch nu, får fortsätta senare...

Förkylning, någon?!

Faaaan vad risig jag är! Det kom smygande på fredagkväll och när jag slog upp mina vackra blå i lördags kändes det som att jag skulle dö. Jag hatar att vara förkyld. Hade blött näsblod också och det är ju alltid läckert.
Lördagen var en bra dag annars, gick hem till Malin strax efter 16 och käkade lövbiffgryta som jag lagade till sen hällde vi i oss Pimms så det stod härliga till. Kl 20 kom Linda och hämtade upp oss så åkte vi till Annexet för att gå på Monsters of Tribute. Vilket jävla ös! Favoriterna blev coverbandet till Queen och The Troopers (Iron Maiden). Tributallica hade jag stora förväntningar på men dom sög verkligen, inte bra alls! Mötley Crües coverband var också helt ok. Jag var ruggigt imponerad av snubben som sjön i Queens coverband ( kommer inte ihåg vad dom hette) han lät verkligen precis som Freddie Mercury. :O Drack massor med god öl och sjöng med i äkta festivalanda! Rösten behövde ju visserligen inte det men vafan, det var ju en sån härlig stämning där inne! :)

Igår sov jag typ hela dagen... Så jäkla risig som sagt och idag sitter jag på jobbet men jag ska gå hem snart, väntar på ersättare. Man kan ju inte bara lämna som alla andra gör när dom är sjuka, nej här måste man vänta... Jävla skitställe!

"En istapp berättar"

Istappen, det är jag! Ni anar inte hur kallt det är på kontoret idag. Jag har övervägt att ta på mig mina fleecevantar men insett att de inte kommer att samarbeta med tangentbordet så det är lika bra att lägga ner den verksamheten.

Idag åker våra gaymen hem... :( Kommer bli bra tomt utan dom, de har verkligen livat upp tillvaron en hel del! Gonna miss you loads guys! Kom tillbaka snart!

Det är fan helt galet, det knakar om mina fingrar när jag skriver, så kalla är mina händer! Värma mig någon?!
Lite kaffe kanske så får jag upp värmen något iaf...


Darren says: "There are only crapflowers for like 60-70 kronors"

Samtal för ett par min sedan.

Jag: "Just get her a fucking plant then. Are there any plants in the shop?"

Darren: "Yes, there's loads of plants..."

Jag: "Good, get her one of those!"

Darren: "Will do, see you in a bit, bye!"

Jag: "Like oh my god rrrright! See you later."

Ja, jag har rätt tråkigt...


Födelsedagsmiddag hos Bärs

Det är på schemat ikväll.
Darren och Simon bestämde sig för att följa med och det var ju snällt av dom. ;-) Tur att dom inte är lika tokbakis idag som dom var igår och i söndags, haha!

Jag har verkligen gjort allt jag skulle göra idag så nu sitter jag bara här och rullar tummarna, spelar tetris på FB och svarar i luren... Kan man ha tråkigare? Svar: NEJ!

Förberedde sambon på att jag måste tvätta ikväll och det gick bra, tur det...

Dags att fortsätta med tetrislirandet, har tappat gnistan totalt när det gäller det där spelat. Då jag var liten var jag grymmare än grymmast!

Hepp hepp!

Darren och Simon

Hahahaha, vilka underbara gaymen!
Helgen var verkligen galet kul, vi festade brutalt i lördags och jävlar vad jag garvade, från att dom kom på lördag kväll till att vi kom hem från "Båten" på söndag morgon. Darren tog över 300 kort på en kväll!!! Bra jobbat verkligen... Kollade igenom dom i söngads och vi skrattade så vi skrek. :D Årets kort blev fan det som Darren tog på Simon då han åt frukost... Jabba the Hut lookalike deluxe! Hahahahahaha!

Nu är jag dessvärre förkyld igen, verkar aldrig försvinna ordentligt...
Var på intervjun igår och det gick riktigt bra. :) Hoppas hoppas hoppas!

Fortfarande grymt besviken på en viss person, det är inte likt mig att en sån känsla sitter i så pass länge men men, jag känner mig väl rätt rejält illa behandlad, en gång för mycket. :(


Rensning och rannsakan

Har bestämt mig för att sätta mig ned och rannsaka mig själv.
Vissa saker måste rensas ut helt enkelt. Kan inte omge mig med personer som inte tillför nåt, det blir bara sjukt jobbigt i längden. Gör såna rensningar till och från och ja jag vet att det låter jävligt elakt men ibland måste man faktiskt för sin egen överlevnads skull. Varför ska jag vara den som bends over backwards hela tiden? Finns ingen anledning, ger man dom lillfingret tar dom hela handen. Det får vara nog nu!

Nu till nåt helt annat: Jesper, vad glad jag är för din skull vännen min. Lycka och välgång! ;-) *kram*

Arbetsveckan snart slut

Det tackar vi för!
Så jävla trött idag... Var ute med jobbet igår, bowlade och käkade på Helenes Krog & Bar. Verkligen supertrevligt och som vanligt var ju jag och Stefan kvar till sist. En positiv överraskning var dock Micke som bestämde sig för att haka på och ta en öl efter middagen då alla andra åkte hem. :) Mackinleys hade god dricka men jag orkade inte med nån nattbuss så jag tog sista tåget hem, kom hem vid 1-tiden och ramlade i säng.

Idag har jag bowlingbody! Ont överallt men det är som det ska, haha.

Bjuden på middag ikväll, jäkligt trevligt initiativ måste jag säga! ;-)

Så kallade "vänner"

Jag är riktigt ledsen och besviken.
En i min innersta vänskapskrets pissar på mig och min vänskap och det är inte ok!
Vi har känt varandra länge och jo, vederbörande kallar mig för en av sina bästa vänner. Hur kommer det sig då att personen i fråga inte längre kan erkänna att vi är vänner och vad vi har för relation till varandra?! Beats me!
Det känns som en onewaystreet litegrann, personen vet att jag gör i princip vadsomhelst för mina vänner men betyder det att jag och min vänskap bara duger ibland eller ska vi vara vänner hela tiden? Det känns helt sjukt och jag känner mig betydelselös. Det spelar ingen roll hur många gånger vederbörande talar om att jag är en av de bästa vännerna jag kan helt enkelt inte tro på det då personen inte visar det eller erkänner mig.

Det finns inget som gör ondare än det här, det kan jag garantera! Brustna hjärtan? Tsss...

Nej nu ska jag hämta en kaffe och tala om för mig själv att jag är värdefull och en bra människa. Känner mig rätt låg efter det här... :'(

En liten fråga: Skäms du över att du känner mig eller?!

Veronika bestämmer sig för att dö

Skriven av Paulo Coelho.
Snart läst ut den och i början visste jag inte riktigt vad jag skulle tycka om den men nu har jag bestämt mig för att jag älskar den! Att jag ens kunde tvivla på honom.
Det är en extremt gripande bok som skildrar en ung kvinnas sista dagar i livet. Efter ett misslyckat självmordsförsök vaknar hon upp på en vårdanstalt för mentalt sjuka och får beskedet att hennes hjärta är så skadat att hon högst har fem dagar kvar att leva. Man får följa hennes kamp då hon sakta och mot sin vilja inser att livet kanske inte är så tokigt som hon trott...

Kan inte annat än att ge den högsta betyg! *applåder*


Intervju på måndag!

Hurra!

Killen från rekryteringsfirman ringde mig igår och sa att han vill träffa mig för en intervju. :)
Jag håller verkligen tummarna för att jag är den de söker, måste ha en förändring i mitt liv, framförallt på jobbsidan då!

Johanna sitter nu på planet ner till G.C. Känns trist att hon inte fick vara hemma lite längre, hann ju inte snacka så mycket som jag velat men men. Hon kommer nog få det superbra därnere. :)

Försökte få tag på min läkare igår, han har telefontid mellan 08:15 - 08:45, men det fick man ju skit för! Kärringen som svarade i telefonen istället meddelade att han inte kommer att ha nån telefontid förrän på tisdag nästa vecka. Eh jaha... Kul! Jag ville ju prata med honom och boka en tid. Ska nämligen sluta röka och tänkte försöka med de där nya tabletterna som heter Champix (tror jag).

Nu på lördag kommer Darren och hans kompis Simon över och stannar till på onsdag nästa vecka. Darren fyller 25 på måndag och han ville fira sin födelsedag i Sverige, den lilla sötnosen. Vi får väl ställa till med en rejäl utgång på lördag så att han får fira av sig ordentligt! Hahahaha! Jag har lånat ut min lgh till dom så Malin får hysa in mig ett par dagar...

Nu - lunchtajm!


Pula med smycken

Ja, nu har jag beställt nya stenar, hängen, trådar och en massa annat så att jag kan pyssla med mina smycken igen. Har inte gjort några smycken sedan jag flyttade och stuvade in allt i förrådet, vilket var 8 månader sedan. Det har börjat klia i fingrarna lite smått måste jag säga.
Har lovat Jenny ett par örhängen och de ska bli my masterpiece! Om jag inte minns fel så har jag en massa läderremmar jag kan göra nåt av också. Tror nog att jag ska bege mig ut i förrådet när jag kommer hem och gräva lite i diverse kartonger.

Det är ju så fantastiskt kul att skapa något! När ekonomin tillåter ska jag även beställa akvarellfärger och göra små tavlor som jag kan skriva mina dikter på. Håller ju på att spara pengar så att jag kan åka till N.Y och Vermont över nyår. =)

Fylla år igen...

Jaha, födelsedag idag... 29 år på nacken, fast det känns mer som att alla de åren satt sig i ryggen! Har fruktansvärt ont i ryggen idag! Vet inte varför... :(

Mitt födelsedagsfirande i helgen var kanonbra! Kompisarna bjöd på massa god mat, tårta och sprit.
Av nån anledning var det JÄTTEVIKTIGT att vi skulle åka till Kleins. Jag fattade aldrig varför... Förrän jag kom dit!
Johanna var där!!! Hon överraskade mig deluxe! Jag trodde att hon skulle åka raka vägen från Kroatien till G.C idag men det var bara som hon sa. Hon hade landat strax före 11 på kvällen och pkte raka vägen in till stan för att fira mig, snuttan! Det var så roligt att se henne igen. Har ju inte sett henne sen i maj. Lätt chockad som jag var svepte jag i mig min grogg på nolltid!

Pratade med Staffan under kvällen och de var på Kvarnen så vi gick dit. Jättetrevligt! Dessvärre var deras kösystem för hemgången katastrofalt!!! Det tog säkert över 40 min innan vi ens kom fram till garderoben?! Vad i helvete?!
Dit går jag aldrig mer... Synd för stället var trevligt!
Jag och Staffan var ganska glada i hågen så vi skulle prompt ner till Patricia! Det var bara det att när vi kom dit var kön brutalt lång och vi blev mer och mer bekanta med tanken på våra sängar... Ok, Dronken sen taxi hem!
Älskar verkligen Staffan, han är en otrolig vän! Puss på dig finaste vännen min! Det stöd han visar mig är fantastiskt och han talar alltid om hur bra jag är, tack för det underbara du!

Nu måste jag försöka "hänga" mig nånstans här på kontoret... Ryggen måste rätas ut! *ajajajajaj*

Toodels...