Jag dör snart...

...ge mig semester!!! Är helt slut, aldrig varit såhär trasig pga stress och strul på jobbet. INTE OK! Bara 2 dagar kvar här nu sen är det 3 veckors semester. Skulle ha varit ledig den här veckan också egentligen men det funkade inte. För mycket att göra helt enkelt.

Tack för mysgoshethärligkel-stund hjärtat!

Lätt jobbångest, mardrömmar och pirr

Fan vad det ska strula idag då, inte ok! Både jag och Tomas är hypade och kutar mest runt känns det som. Vet inte ens om vi åstadkommer nåt väsentligt. Bah! Snurrigt värre.

Annars har jag grava sömnproblem, drömmer helt galna mardrömmar. Det här var tredje natten i rad som jag drömt en massa konstiga saker, hua! Värst var det natten till i måndags, då var jag livrädd när jag vaknade, genomsvettig och trodde på fullt allvar att jag var täckt i blod. Det går inte att beskriva den skräck jag kände. Adrenalinet flödade som aldrig förr och jag bara satt och skakade när jag gick upp för att ta en cigg. Mycket obehagligt. Nu har det väl tonats ner en del men det är fortfarande obehagligt.

Det är ganska svårt att dra ner mitt humör iofs och det har med en viss person att göra. *myser*
Åh, vad han är gosig och det känns så härligt i hela kroppen varje gång jag ser honom eller tar på honom. Mumma på den sötnosen!

Hepp!

Ok, andas!

Jävlar vad jag har hunnit med saker under eftermiddagen! Faktureringen som vi låg gravt mycket back med är nästan klar, inte så många order heller att göra. Reparationerna måste vi verkligen ta itu med nästa vecka för de har blivit lite lidande av faktureringen som helt plötsligt slängdes på oss...
I övrigt har det varit en bra dag, kan ha nåt att göra med den underbara morgonen kanske. =)

Ikväll tänkte jag hitta på nåt med Malin, det var hur länge sen som helst som vi hittade på nåt kul. Hade andra planer för kvällen egentligen men som vanligt så hade vederbörande "glömt bort" att vi bestämt att vi skulle ses idag. Hmpf!
Igår var jag gravt irriterad över det men idag känns det lite som, whatever! Haft en så bra dag ändå pga en viss person, TACK!

Fasen vad kvavt det är, både jag och Tomas är genomsvettiga. Det måste vara nån form av åska på gång och det känns inte helt ok i mein kopf då... =/
Fan vad mina pengar har sinat fort också, inte bra... Nu är man fattig som en lus fram till lön som vanligt. Måste sälja mig själv tydligen! Det känns ju attraktivt...

Ha en kanonfin helg!

Galet bra start på dagen

Det är få förunnat att ha en så mysig morgon som jag har haft! Tack hjärtat, du är för go alltså!

Nu simmar man i bajssjön igen och det känns ju sådär... Fakturering som strular som aldrig förr, priser som inte stämmer osv. Det sjuka är att det läggs nya saker på oss hela tiden, ingen som säger nåt nej nej, det bara dyker upp som ett brev på posten. Inte ok!

Bara att ta tag i skiten helt enkelt, undrar var min kollega tog vägen?!

Hepp!

Tråkigt att jobba ensam

Fått iväg en del fakturor nu på förmiddagen och det är ju strålande bra men det har givetvis strulat lite också. Inget får gå smärtfritt tydligen. Tomas är ute på lagret och hjälpter till att bygga om och det är verkligen aptrist att sitta själv. Hur kul kommer jag att ha när han är borta i 5 månader? Svaret är: INTE ALLS!

Snart lunch och jag vet inte om jag är hungrig eller inte. Skum i kistan, kan vara lite magkatarr eller liknande.

Lånad lista, tack!

Tio första
Första bästa kompis: Anna
Första bil: Varför bil när jag inte har körkort än?
Första kärlek: Magnus
Första husdjur: Fiskar
Första semester: Vi reste land och rike runt när jag var liten så typ överallt i Sverige
Första jobb: Som inbringade bra pengar? Fastighetsskötare.
Första köpta skiva: Oj, det kommer jag fan inte ihåg...
Första riktiga kärlek: Ja, den personen jag var himlastormande kär i heter Erik så jag måste nog säga att han är min första RIKTIGA kärlek.
Första piercing: Örat
Första konsert: Var nog med familjen när vi var på Roxette (Per Gessle must die)

Nio senaste
Senaste alkoholdrycken: Rosévin
Senaste bilfärd: Till Rönninge med Tomas
Senaste filmen du såg: Gacy
Senaste ringda telefonsamtal: Sara
Senaste bubbelbadet: För nån vecka sen när jag lånade päronens jacuzzi
Senaste spelade cd: Den jag och Tomas lyssnar på nu, en skiva jag fick av Tobbe som vi har djurat rätt bra till, haha! Gammal rave/techno. Sjukt kul!
Senaste kyss: Var väldigt mysig... Med vem? Det säger jag inte... ;-)
Senaste gången du grät: I förrgår
Senaste måltiden: Yalla drickyoghurt

Åtta har du nånsin
Dejtat en av dina bästa kompisar: Nej
Blivit arresterad: Nej.
Blivit kär vid första ögonkastet: Ja, fast det gick typ över lika snabbt.
Fastnat med blicken i någons urringning: Nope, det kan jag inte säga att jag har.
Fått ditt hjärta krossat: Ja och det suger
Sagt att du älskar någon utan att mena det: Ja när man inte visste va riktigt kärlek va sa man nog det
Haft ett one night stand: Ja
Busringt till någon: Ja det var en passion när jag var liten

Sex saker du gjort idag
1. Ätit frukost
2. Bloggat
3. Flirtat
4. Mailat med syrran
5. Fakturerat
6. Duschat

Fem favoritsaker utan rangordning
1. Mina solglasögon
2. Mobilen
3. Mina Jo Malone bodycremes
4. Sexleksakerna
5. Kaffebryggaren

Fyra personer du kan berätta allt för
Tomas, syrran, Janne, Sara 

Tre val
Blått eller rött? Blått
Sommar eller vinter? Sommar.
Choklad eller chips? Chips.

Två saker att göra innan du dör
1. Ge ut en diktsamling
2. Bilda familj

En sak du ångrar
Man ska inte ångra saker man gjort, man ska dra lärdom utav dem


Hoppa och dampa eller doppa och humpa?

Föredrar det senare... Men dagens ämne är utan tvekan damp. Jag och min kollega är riktigt dampiga båda två och det är ju kul men det känns som att man inte hinner med så mycket jobb. ^^

Helgen var fan guld värd, var uppe på landet och tog det lugnt, eller ja, det dracks ju en hel del och jag träffade Janne och Sonia, grymt trevliga! Skrattade oavbrutet åt Sonia som är tokhärlig. Så jävla klockren humor och totalexcentrisk, älskar såna människor. =) I söndags kollade jag på film med en kompis, den var inte sådär jättebra... Handlade om John Wayne Gacy och jag trodde att den skulle vara bättre men jag och kompisen kom överens om att de hade kunnat göra den bättre, alltså upplägget och så. Det var för lite mördande helt enkelt! Hehe ;-)

Nej nu ska jag tydligen jobba. Hur det känns? SÅDÄR!

Hepp!

Hungrig och mensvärk

Fan säger jag bara! Lite grann på krigsstigen är jag ju givetvis eftersom det är den tidpunkten i månaden... Stackars Tomas, han blir lite rädd för mig tydligen, moahahaha! ;-) Jag är ju inte farlig men jag får lite damputbrott ibland när saker och ting inte gör som jag vill. Nu har jag lyckats peta i mig en pronaxen och en treo och värken börjar ge med sig lite. Bara lite mat i magen sen kanske jag kan må lite bättre. Har ingen matlåda idag så jag måste iväg nånstans, väntar på att Tomas ska käka klart så att han kan köra mig till maten, vad det blir har jag ingen aning om än...

Hepp!

En dag bland alla andra dagar

Mensvärk... Oskönt! Humöret har väl dragits ner en aning av detta såklart och jag har kört fast på jobbet för att vår chef tycker att han måste sno min kollega hela tiden. Det ska byggas om här nästa vecka och vår chef är GANSKA anal av sig och dessutom kontrollfreak så allt måste ses över noga och man ska gå igenom allt tusen ggr! Jag blir galen... Försöker liksom åstadkomma nåt här eftersom vi ligger efter tidsmässigt men nej nej, då ska det pratas ombyggnad istället. HALLÅ!!! Det kan ni ta nästa vecka när det är dags! Jävla idioti!

Ska upp till landet i helgen, skönt att få lite havsluft och det ska tydligen bli bra väder så det blir säkert en eller två svängar ut med båten. Härligt! =) Sen blir det garanterat en massa kubb-spelande och en hel del dart. God mat och gott vin blir det också, nice! Åh, det är så fint däruppe och jag älskar att sitta ute på klipporna vid havet och bara filosofera, få upplägg till dikter osv. Finns en viss person jag skulle vilja ta med mig upp dit men det är omöjligt dessvärre... Ja ja, i ett annat liv kanske...

Nu kom chefen in och ville att jag skulle vara med i planeringen, har ingen lust!

Vad fan är det här?!

Jag känner att jag kommer explodera vilken sekund som helst, det här driver mig till vansinne! Klarar inte mycket mer av den här tortyren...