Absolut 0 julkänsla

Sitter på jobbet och försöker hamna i någon form av julstämning men den vägrar att infinna sig. Let's face it - den har inte funnits på flera år. Har bara 2 julklappar kvar att köpa, de ska jag fixa efter jobbet. Ska dra vid halv fyra idag, flex är bra!

Var hos distriktssköterskan i morse. Såret läker finfint och det är ju bra. Börjar blir duktigt trött på att ha bakdelen inlindad i kompresser och kirurgtejp! ;-) Opererade bort en cysta på svanskotan för en månad sen ungefär och det kan ta upp till 2 månader innan det är helt läkt, det är dock bra mycket mindre redan och det är jag glad för.

Fan vad kallt det är på mitt kontor. Jag har en värmefläkt härinne just nu men jag vet fan inte om den gör nån skillnad. Fingrarna är stelfrusna så det kanske vore en idé att lägga händerna på fläkten. Risken finns ju att de brinner upp men då kan jag iaf inte klaga på att de är kalla! ^^

Exkexet ringde i morse och ville komma över och kolla på en film, jag fick informera om att jag skulle jobba som vanliga dödliga... Bara för att han är ledig liksom! Sjuk dessutom.., Fan vad alla är sjuka! Syrran grinade också över att hon börjar bli tokförkyld. En annan kompis ligger hemma med feber och verkade yra en del igår då vi messade fram och tillbaka - hahaha! Jag hade ganska kul åt honom trots att jag tycker synd om kraken. ;-) Så fort jag får höra att någon av mina vänner är sjuk så blir jag genast Moder Teresa. Vill ta hand om, fixa och dona osv. Jag kanske ska satsa på ett vårdyrke istället?

Nej, nu ska jag våldta värmefläkten!

God Jul och Gott Nytt År!

Kramar

Fy fan vilket svineri!

Jag är så sjukt trött på alla gnälliga mail med ärenden jag inte kan göra nåt åt pga hierarkin i Tyskland! Har man inte en chefstitel så är det ingen som lyssnar på en. Att sen känna att ens chef inte ställer upp på en utan bara är ute efter att rädda sitt eget skinn gör inte saken bättre. Att jag är förbannad är bara förnamnet! Skrev ett syrligt mail till alla inblandade och hoppas på att nåt händer omgående! FY FAN säger jag bara!

Oj då..

Jäklar vad länge sedan det var jag bloggade.
Har liksom haft så mycket att tänka på att jag helt glömt bort bloggen.
En av mina bästa vänner fick barn den 1/12. =) En liten Noah, så söt! Har varit där två gånger sedan dess och jag har blivit riktigt bebissjuk. Haha, ja jag är ju ändå 30 år så det kanske inte är så konstigt om livmodern skriker. ;-)
Man är väldigt sugen på en egen familj liksom.

Har faktiskt hänt rätt mycket i mitt liv men jag orkar inte redogöra för allt. Vi kan väl använda någro ord som sammanfattar allt: Smärta (kroppslig den här gången pga operation), förvirring och längtan. Well, that pretty much covers it.

I januari kommer min kollega tillbaka från pappaledigheten, fan vad härligt det ska bli att slippa service osv. =) Då får jag flytta upp på säljstöd igen och köra mitt eget race, moahahahaha! Jag är grymt bra!

Nej, nu är min skjuts här och eftersom vi har flex på jobbet så är det helt legitimt att gå hem nu!
Ska vara på jobbet kl 7 imorgon bitti... Luciafirandet börjar 7:30 men jag tänkte vara ambitiös och komma in tidigare. Ska ju gå vid lunch imorgon, en del projekt på gång..

Hepp och slängkyssar till er som förtjänar det!