Tröttheten är total

Har precis kommit tillbaka från lunchen. Blev buffé på Pizza Hut. Helt ok, var flera år sedan jag åt där.
Nu har ju min kropp dessvärre sagt åt mig att jag ska sova, det känns lite jobbigt för det tar gravt mycket energi att kämpa mot sovimpulsen. Orkade inte ens hålla i kaffekoppen liksom. Sjukt!

Jag och Babbe-San (Najib) håller på med inventering av DIV 03s lager. INTE KUL! Backarna som prylarna ligger i är skadligt dammiga och min hud på händerna har sagt upp sig för längesen. Jag måste få vila nu... Satan vad trött jag är.
Sov som en kratta i natt dessutom, vilade lite för mycket igår på dagen så jag hade lite problem med att komma till ro igår kväll. Fick slänga på en film för att ögonlocken skulle börja hänga.

Efter jobbet ska jag inte göra ett dyft, skulle behöva träna koncore egentligen men hoppar över det av olika orsaker. Kanske kör på pilates imorgon, vi får se. På onsdag är det dags... Hua! =(

Mår lite bättre idag

Får se hur länge det håller i sig men jag känner mig ganska stabil än så länge. Hormonerna kanske vilar eller nåt...
Ropade dock på liemannen imorse när mobillarmet ringde men han lös med sin frånvaro. Fy fan vad trött jag var!
Igår gick jag och la mig strax före 21. Tog ett långt bad och läste, petade lite på datorn och sen sov jag som en stock. Inga skumma drömmar i natt iaf och det är jag tacksam för.

Tack gode satan för att det är fredag idag! Jag måste få vila...

Jag ber om ursäkt

till alla som fått ta del av mina hormonrubbningar idag. Förstår att det varit jobbigt för er men jag lovar att det har varit dödligt jobbigt för mig också. Tack alla ni som bryr er och ställer upp.

Gråter

Jaha, hur kul är det att sitta på jobbet och gråta samtidigt som man gör det man ska... Jag kan ju inte prata med nån kund nu iaf, det är ett som är säkert! Snörvelfia...

Hormonjävlar!

Fan vad plågad jag blir av dem. Får inte vara ifred... Nu är jag bara trött och alla ilska jag kände tidigare idag är som bortblåst och nu vill jag istället bara gråta. Kan det här bara vara över nån jävla gång? Orkar inte mer nu... Trött trött trött...

Narkolepsi, typ.

Fy vad trött jag är. Somnar nästan.. Det är helt galet vad kroppen kan göra mot en. Varit så jävla ledsen och arg hela förmiddagen (jävla hormoner) men som tur är har jag pratat med Tomas som lyckades lugna ner mig. Tack, du är verkligen otroligt snäll! Fler människor som du behövs. Gudarna ska veta att det finns gott om idioter. På en snäll människa går det minst 10 självupptagna idioter, det skulle inte förvåna mig om statistiken sa det.

Ont i huvudet har jag också och all energi gick åt till att vara förbannad. Det var första gången jag var så arg att håret reste sig på mig, helt sjukt. Jag är så jävla trött på alla som lider av "stackars-lilla-mig-syndromet".
Mmmm, jo men kan man ställa till det för sig får man fan vara man nog att reda upp det också. En annan har ju inget val. Vi sitter i samma båt brukar det ju heta, ja men det är JÄVLIGT tungt när bara den ena parten ror! Hjälp mig bara igenom det här så behöver vi inte ha nåt mer med varandra att göra sen.
 

Jag är så förbannad att jag inte vet vad jag ska skriva!

Du är ju fan sjuk i huvudet!

Känns inget vidare

Ja, igår fick jag ett rätt jobbigt besked. Så nu börjar hela karusellen igen. Är ju så trött, ända in i själen!
Hoppas att allt kommer att gå bra, vill helst inte genomlida det här igen men men, måste man så måste man.

Helgen var bra iaf, trots att jag var dålig. Festen belv toklyckad och alla hade jättetrevligt! =) Tack alla som deltog i firandet av min 30-årsdag!

Stress på jobbet som vanligt, när fan ska jag få sluta stressa?!
Jag är så outsägligt trött och vill bara sova....


Fylla år

Jahapp... Idag fyller man 30. Känner mig faktiskt lastgammal just idag för kroppen är mycket trött och axeln gör förbannat ont igen. Förkylning på gång dessutom men förhoppningsvis bryter den INTE ut. Jag har fest på lördag och då måste jag vara frisk!

Nu ska jag upp till chefen och utbilda honom (!) i GRCC...

Hepp!