Sista dagen!

Bara ett fåtal timmar kvar sen SEMESTER i 3 veckor!

Ganska lugnt på jobbet idag, gjort lite smågrejer nu på morgonen men inget ansträngande direkt.

Håller på att beta igenom Förhäxad. Beställer säsongerna på löpande band, haha. Var en av mina favoritserier när jag var yngre och de är fortfarande lika bra.

Igår hade jag Janne över på en fika, han var hygglig och hämtade mig efter jobbet. Jävligt tacksamt för vädret var ju mindre trevligt! Kyligt idag och jag undrar i mitt stilla sinne hur fan jag kunde välja att ha kjol på mig idag. Visserligen av längre modell men ändå.

Semestern kan komma att bli ganska lugn, inga planerade resor direkt förutom en tripp upp till landet på söndag nästa vecka. Blir borta ett par dagar och det ska bli jävligt skönt. Hoppas på bra väder bara så att man kan åka ut på havet lite. Tar med mig nybeställda böcker av Paulo Coelho om vädret skulle bestämma sig för att vara dassigt.

Ett litet irritationemoment: Jag har haft ryckningar i mitt högra öga i flera dagar nu. De kommer och går liksom och det börjar bli sjukt jobbigt. Man känner sig som en idiot och tror att alla ser hur det rycker och hoppar, haha.

Nej, lite jobb nu.

Och segheten består

Näst sista dagen före semestern är snart avklarad något jag är så innerligt tacksam för.

Sällan har jag varit såhär trött, förstår inte vad det är med mig. Kanske har något att göra med vädret, de här omslagen som kommer titt som tätt verkar ta kål på mig totalt och jag är säkert inte ensam om det.

Inget att göra på jobbet just nu, därav bloggandet. Fixade allt på förmiddagen mer eller mindre, bara lite småsaker som dök upp efter lunch. Varje dag runt 14-tiden dyker min paltkoma upp, det slår aldrig fel. Det är då min kropp säger åt mig att jag ska sova, inte sitta framför datorn med en massa dokument.
I tisdags var jag tvungen att slå mig själv på käften, bokstavligt talat, för att hålla mig vaken. Det gjorde lite ont faktiskt - dumhuvud!

Håller faktiskt på att somna nu. Bäst att jag försöker gräva upp något att göra.

It's alive!

I ärlighetens namn hade jag förträngt bloggen, men det betyder inte att det inte hänt saker i mitt liv.
Det kanske inte är så spännande saker men det skiter jag i. :)

Fick nytt jobb den 1 Juni. Jobbar på ArthroCare i Gamla Stan. Helt ok faktiskt och skönt att ha något att göra.
Efter att jag slutade på SICK den 27 Februari gick jag ju hemma i tre månader utan ett dyft att göra. Resulterade i att man kände sig lätt överflödig. Var hos Macarena rätt mycket, på hennes café. Hände väl att jag hjälpte till att fixa några sallader haha.

Den poetiska delen av mitt liv ligger lite på is. Har inte haft någon som helst inspiration det senaste halvåret. Var har min musa tagit vägen? Man vet dock aldrig, rätt vad det är dyker det upp ett gäng texter i huvudet som måste ut.

Kärlekslivet är som vanlig ut-och-in och upp-och-ner. På västfronten intet nytt så att säga.
Var väl extremt struligt i början av Maj då jag fick ett bryt på en viss men men, det har ebbat ut lite nu och det är jag tacksam för. Orkar fan inte ödsla tid på såna som inte förtjänar det - I learned that the hard way!
Jag är en liten strulmagnet tyvärr. Alla som inte är vid sina sinnens fulla bruk verkar dras till mig som flugor till koskit!
Synd att man inte upptäcker det i tid bara hahaha.

I höst är det dags att sluta röka, igen! Man mår fan inte bra av skiten men fast är man ju ändå vare sig man vill eller inte.
Sluta röka, börja träna pilates och koncore igen! Tar ca tre veckor sen mår man prima och blir snyggare än vad man redan är (om det nu är möjligt) och är fit for fight vad gäller allt.