Frustrerad!!!

AAAAAAAAAHHHHHH! Jag hatar den här jävla frustrationen! Blir tokig snart (om jag inte redan är det).
Jävla liv som jävlas med en hela tiden!

Ny telefon och annat tjafs

Det tackar vi för och superfin är den verkligen! Dessvärre har jag redan hunnit bli irriterad på den, när jag försöker öppna kameran säger fanskapet att jag måste stänga ett annat program som körs innan. VILKET JÄVLA PROGRAM? Det är inget annat program öppet för helvete! Kanske min tekniska kollega kan lösa detta dilemma, måste fråga honom när han behagar dyka upp - lite sen idag verkar det som.

Har inte kunnat ta itu med nåt på jobbet än, tankarna befinner sig på annat håll och det har dom gjort ett tag nu. Denna frustration är inte att leka med, jag blir galen snart! Laddat? Eh ja! En hel jävla del, varenda nerv i kroppen är på helspänn och pirrar liksom, helt sjukt... Ja ja det blir nog bra bara jag kan få allt som rört sig i mitt huvud den senaste tiden ut och bort. Oj vilken konstig mening men skitsamma. Hepp, språkpolisen struntar i skumma meningsbyggnader, då är det illa däran med henne!

Bättre idag

Härligt att vara på bra humör igen. Fick ur mig en del igår faktiskt och jag måste tacka min underbara kollega som ställde upp och lyssnade; tack! Du är en klippa! *krama om*

Idag har det varit jobb jobb jobb och sen har det varit lite mer jobb... Stressigt som vanligt men vi har fått en hel del gjort faktiskt. Börjar äntligen rensa upp lite i vårt rum, shajt alltså! På fredag ska jag på bio, ska bli riktigt kul, det var ett bra tag sen jag var på bio nämligen. =)

Skitdag!

Sovit jättedåligt pga ovädret och känner mig bara håglös idag. Inget vidare alls. Vet inte vad jag ska ta mig till. Var tvungen att springa ut nyss för att jag började gråta, fan jag hatar mig själv när jag känner mig såhär. Alla jävla känslor som kommer flygande från ingenstans, jag vet inte hur jag ska hantera dem. Då blir det bara kaos i mig och jag bryter ihop. Försöker tänka positivt och komma ihåg det jag lärde mig då jag gick i terapi men det är inte alltid så lätt när allt bara kommer som en käftsmäll. Känner mig lite lugnare nu när jag fick gråta lite. Tycker synd om min kollega dock, han fattar ingenting. Han har försökt prata med mig men det hjälper inte.

30 min

Japp, det är vad jag har kvar att jobba, sen är jag ledig i 10 dagar! Mallis here we come! Fasen så nice det ska bli.

Får fan inget gjort på jobbet idag, vi springer mest runt och lallar och lyssnar på musik känns det som... Ja några reparationer har vi iaf fått iväg och det är ju bra sen är det en akutgrej som vi försöker lösa nu!

Hepp!

Ont i magen

Fan, den här dagen blev inge bra alls. Pratade bara massa problem, jag peppade och gjorde så gott jag kunde men det medförde att jag tänkte på mina egna problem efteråt och då fick jag ont i magen. =( Behöver aktivera mig på nåt sätt så att jag kan koppla bort det! Åh vad värdelöst det känns...

Härliga måndag...

Ja oh ja, jag är sarkastisk. Sker en massa förändringar på jobbet idag och det känns SÅDÄR!!!
Jag och Tomas blir ansvariga för DIV03-ordrar och det är jordens surdegar.
Tomas har ju inte kommit in än, morgontrött? =)

Helgen var bra, i fredags blev det ost, kex och vin på terrassen och i lördags tog vi det ganska lugnt och sen åkte vi på födelsedagsfest på kvällen, trevligt men lite smålugnt. Blandade lite för mycket och det kändes i huvudet igår. Fick nattliga samtal och det är ju inget ovanligt iofs men vafan... Börjar tröttna på det med faktiskt. Vill hellre vara med nån som älskar hela mig och inte har mig som en backup liksom. Tänker på det som en vän sa till mig förra veckan: "Den kille som vinner ditt hjärta ska se sig själv som jävligt lyckligt lottad, du är helt enkelt underbar på alla sätt och jag har aldrig träffat nån som du!"
Snacka om att jag blev tårögd och hans kommentar fick mig att sträcka på mig. Ja ja, det blir nog bra det där.
Synd att inte han är ledig, det är en kille jag skulle kunna falla för, han har alla de egenskaper jag värdesätter.

Har ju semester snart och det ska bli galet nice! Vill komma härifrån en stund så det känns toppen att åka ner till Mallis på lördag och hälsa på Johanna en vecka. =)