Gott nytt år!

Shit vad förkyld jag är! Har legat sjuk hela veckan, började känna mig risig på juldagen (blandat med baksmälla iofs) sen blev det bara värre och värre... Nu är jag tillbaka på jobbet, dock ofrivilligt! Jävla dårar som indirekt tvingar en att jobba fast man är dålig! Börja aldrig jobba för ett bemanningsföretag!!!

Har blivit väl omhändertagen nu när jag mått som sämst! =) Du är så go raring och jag tycker verkligen om dig! Mysigt vi hade häromdagen va? ;) Fler såna dagar tycker jag att vi ska styra upp! Vi ska väl bara krya på oss båda två först... Hoppas att det går bra för dig idag, jag tänker på dig! *krama*

Idag slutar man 15:00... Fan, jag måste antagligen trängas med allt patrask på systemet efter jobbet...

Imorgon är det nyårsparty hos Sara, ska bli riktigt kul! =)=)=)


Snart jul

Fan, trött på julen!
Fine det är mysigt och så men allvarligt, det är ju så sjukt tjatigt! Iallafall med min släkt...
Det ska daltas och saker ska upprepas i tid och otid, till slut sitter man där och mer eller mindre skriker: JAAA! Du sa det för mindre än 2 minuter sen!
Klart att jag älskar min familj och mina släktingar men satan vad dom kan gå en på nerverna!
Dessutom kommer inte syrran hem till jul eftersom hon måste jobba... Men hon kommer hem en vecka i januari istället! =)

I fredags var jag på julbord med arbetskamraterna. Ulla Winbladh ute på Djurgården, very posh!
Gott som fan var det och visst var jag mätt... Knallade vidare i Gamla Stan efter det, in på Glenfiddich och drack mer öl och några whisky, gott.
Jag, Staffan, Stefan, Thomas, Jonas och Harry drog vidare till Patricia när det andra patrasket åkte hem ;) Röjde som aldrig förr! Stefan agerade Lord of The Dance och jag platsade nog i kategorin Mest Dygnraka Dancing Queen... Sliten som fan i lördags men det förtjänade jag antagligen... Tur att man har hyggliga kompisar som kommer med pizza och annat bakiskäk! Puss på er!

Det här jävla jobbet går mig på nerverna....


Kul igår

Konserten var grym, det var ett jävla drag! =)
Dessvärre var man ju så sjukt trött så man bangade söder efteråt... Gjorde ett tappert försök och mötte upp några kompisar men jag åkte hem direkt...
Somnade i vänthallen på södra, sen på tåget och sen på bussen hem, hehe... Liiiite trött ja!
Sov som ett barn inatt, det var riktigt skönt och det behövdes verkligen! Börjar dessutom bli förkyld igen och det orkar jag INTE med! Förkylningarna avlöser varandra på löpande band verkar det som...
Fika med Sara snart sen blir det nog bara lugnt, hyra film eller nåt och kanske ett glas vin. =)Crashdiet

Konsert ikväll!
Ska bli så kul, har inte varit på konsert på över ett år så nu är det fan dags!  =)
Får väl se om det blir en sväng på söder efteråt, kan va lite nice...

Jag har varit så sjukt trött den här veckan, idag är faktiskt första dagen som jag känner mig någorlunda pigg. Kan ha nåt att göra med att jag gick och la mig innan 22 igår! Annars har jag fastnat framför tv:n varenda jävla kväll... Helt onödigt när man håller på och somnar i soffan men har jag väl börjat titta på nåt så har jag fått för mig att jag MÅSTE titta klart! Varför?! Det går ju bara en massa skitfilmer som man sett över 100 ggr och man vet ju hur de slutar, så varför plåga sig själv i onödan?
Måste lära mig att ge upp...

Brutalt hungrig nu och det är inte lunch förrän om 1 tim 45 min. =(

Rock on!

Andligt

Har funderat mycket på sånt den senaste tiden.
Diskussioner om kristendom vs hedniska ritualer vs islam vs wicca
Vad kommer man fram till? Jag gillar inte religion, inte som den ser ut idag om man tittar på de sk. huvudreligionerna..
Det finns så många fanatiker som feltolkar budskapen, man blir ju galen!
Nej, ska man tro på något/någon ska man tro på sig själv och de som älskar en.
Det kommer man längst på.

Vad gör jag hör då? Ja, jag hittade hit genom en annonsliknande grunka, fråga mig inte vad det kallas. Jag är poet, inte IT-dåre!  ;D