Varit off ett tag

Kanke är jag back on track nu, jag vet inte riktigt.

Började äta antidepressivt förra veckan, det tar fan musten ur en i början. Fortfarande problem med sömnen till och från, det var rätt ok i slutet av förra veckan men efter terapisessionen i måndags halkade jag tillbaka i mitt insomniatillstånd. :( Mycket som ska bearbetas. Känner mig mest ledsen hela tiden och det är så jobbigt. Trött på att bära runt på alla dessa jag-duger-inte-till-nåt-känslor. Det kan fan göra vem som helst deprimerad. Aptiten är inte heller som den ska, äter det gör jag väl men allt smakar skit!

Ah well, jag kämpar på så gott jag kan och jag har ju min underbara familj och mina fantastiska vänner som stöttar mig!

Tog svininfluensavaccinet i tisdags, satan vad ont jag har i armen haha! Slapp andra biverkningar dock och det är ju förjävla skönt. :)

Relativt dött på jobbet idag och jag är ensam i gruppen. Trodde att jag skulle få lite mer att göra då men icke!

Ha en fin dag allihop!


Trött som vanligt

Behöver nog inte nämna det fler gånger för det verkar vara kroniskt!
Kan verkligen inte sova... Det är vidrigt! Ska till läkaren på torsdag så förhoppningsvis blir det bättre efter att jag fått antidepressivt. Kul som fan...

Det var en plåga att åka till jobbet i morse, kände bara svår jävla ångest över att behöva kliva upp ur sängen. Fan inte bra när vardagsrutiner ger upphov till fysisk och psykisk trötthet. Men men, jag är nog på rätt spår iaf och det är bara en tidsfråga innan jag är "normal" igen. ;-)

Helgen var oerhört lugn. Var förbi Sara en sväng i fredags bara, mådde apa så jag åkte hem tidigt och försökte sova. Det gick sådär! I lördags var tröttheten total och jag lyckades iaf sova 1½ timme på dagen. Åkte hem till syrran för att kolla på film på kvällen vilket misslyckades brutalt. Vi kunde inte bestämma oss för vilken film vi skulle se haha. Åkte hem tidigt då med och försökte sova, IGEN! But noooo... Jävla helvetes skit, för att uttrycka det milt.
Det har gått så långt att jag börjar få mindre halluciationer, ser skuggor osv. Inte ok! Nån därute som har några sovtips? Jag har testat allt nämligen utom sömntabletter och det vill jag inte ha men jag börjar bli desperat.


Den inre tvisten

Fan för den, den är ju så oerhört jobbig.
Att inte få sova ordentligt gör mig ännu mer trasig.

Tänkte att jag skulle försöka träffa Sara ikväll men det är frågan om jag orkar med nåt överhuvudtaget.
Jag behöver verkligen sova i natt, behöver återhämta mig rejält.

Fick massage på jobbet i morse, gudomligt skönt men som så många killar slutade även han när det började bli som skönast. ;) Iofs var det inte långt ifrån att jag somnade faktiskt haha.

Ögonen går i kors redan nu och jag längtar, längtar, längtar efter ett varmt bad och en säng som är full med kuddar och mysiga täcken.
Fan, jag är så trött att jag är yr! Usch!


Utbildning/inbildning?

Fan vad trött jag är.

Har i 2 dagar suttit i en obligatorisk utbildning, om givetvis var tungen att börja kl 7 första dagen! Idag fick vi dock lite sovmorgon. Kunde fan inte sova i natt - grannarna lekte elefanter igen. Börjar undra om det är nåt jävla förspel de kör. Hur som helst så är de fan inte kloka! Somnade strax efter 1 och kl ringde 5:30. INTE OK!
Störningsjouren gjorde inte ett skit dessutom, jävla amatörer!

Arga lappen hamnar i deras brevlåda ikväll eftersom de vägrar öppna dörren då man knackar på.

Depressionen tar dessutom oerhört på krafterna, är väldigt arg och besviken samtidigt och då blir det ännu värre. Att man på det inte får sova är fan grädden på moset. Resultat = trasig individ!

Måste fortsätta att skära bort tumörerna som äter upp mig. Wish me luck!

Undrar allt som oftast vad det är för fel på folk dessutom och ja, jag har undrat vad det är för fel på mig men har kommit fram till att jag är rätt vettig, alltså måste det vara föremålen för min irritation det är "fel" på.
Ja visst, vi lever i olika verkligheter men man tycker att vanligt folkvett och sunt förnuft borde finnas i alla.
Obviously not!