Nyår ja

Imorgon är det som bekant nyårsafton och jag har fanimej ingen lust... Allt tjat om vad man ska göra osv, pallar inte med det. Jag kanske är astråkig men det skiter jag i.

Hade så jävla trevligt igår kväll. Träffade upp Mange, Niklas, Juha och Martin och tog några bira, sen åkte vi till Tb's, eller ja, Coloseum eller vad fan det nu heter! Jo, Mange och Niklas svek iofs men vi andra lekte vidare. =) Där inne träffade vi Adam! Hade inte sett honom på säkert 6 år så det var verkligen kul att träffa honom. Dansade och hade jättekul typ ända fram till stängning. Var visserligen inte så mycket folk där men det kvittade. =)

Idag har man ju mått som man förtjänar... Har försökt få tag i en vän hela dagen men det verkar vara löjligt svårt!
Sitter hemma hos Malin nu och kollar på Lady in the water. Har sett den förut så jag kan fokusera på annat. ;) Precis tittat klart på Goya's Ghosts, bra men mycket tragisk.

Nej, back to the movie eller nåt...

Men svara nu då!

Efter julen/före nyår

Har sovit jättedåligt inatt, det är nåt skit på gång... Jag fattar det inte riktigt själv, känns jättekonstigt.

Julen var ungefär lika tråkig och tvångsartad som vanligt, gillar det inte one bit!

Rysligt arg och ledsen på en person i min omgivning, nu är du ute på tunn is kan jag säga och det är inte första gången! Inse att det är ge och ta som gäller, inte när det passar dig bara! Jävligt trött på alla lögner, som inte ens är nödvändiga för helvete, och dessa mindgames. Sluta utnyttja min vänlighet och min medkänsla, det är inte ok och gör mig så så ledsen. Om jag är schysst och ärlig mot dig förväntar jag mig samma behandling tillbaka, är det konstigt?

Annars har jag nog en ganska oskyldig flirt på gång... =) Känns lite kul faktiskt, om inte annat så strålande bra för självkänslan som dessvärre kördes i botten pga olika skäl nu under julen. Se stycket ovanför!

Ingen bra dag

Jag känner mig helt felplacerad idag. Vad gör jag här? Varför ska jag hålla humöret uppe? Den satans idioten har ju inte ens haft hyfs nog att komma fram och prata med mig öga mot öga! Nej, han skickar ett massmail och talar om att jo den nyanställda börjar den andra januari med 1 dags introduktion i receptionen! Ja jag antar att han tror att jag ska sköta den biten men där tror han fel! Moahahaha! Jag är ledig den andra januari, det var ju SYND! Dessutom, varför ska jag sova med fienden? Hon är ju min konkurrent för helvete, tänker inte lära upp henne i någonting överhuvudtaget, det kan han göra själv! Indirekt så har han ju talat om att mitt jobb inte är så svårt, nej fine, men då kan han som sagt sköta introduktionen helt solo så får vi se hur lätt han tycker att det är! Det lasset jag drar är grymt tungt men det har ju inte han fattat... Stackars sate!


Vill bara tacka

Ja, stort stort tack till mina vänner som ställde upp och tog hand om mig i helgen då jag var deppig, bättre vänner än ni finns inte! Jag älskar er så så så mycket och skulle dö för er om det var så.image56

I know him so well

Shit... Den här låten hade jag glömt bort men så råkade jag av en händelse glo på West End Star i lördags och de sjöng duetter. Den är väldigt fin och texten talar till mig mer nu än någonsin... Av olika skäl!


Nothing is so good it lasts eternally,
Perfect situations must go wrong,
But this has never yet prevented me,
Wanting far too much,
For far too long,

Looking back,
I could have played it differently,
Won a few more moments,
Who can tell,
But it took time to understand the man,
Now at least I know
I know him well

Wasn't it good?
(Oh so good)
Wasn't he fine?
(Oh so fine)
Isn't it madness,
He can't be mine?
But in the end
He needs a little bit
More than me,
More security,
He needs his fantasy and freedom,
I know him so well

No-one in your life is with you constantly,
No-one is completely on your side,
And though I'd move my world to be with him,
Still the gap between us is too wide,

Looking back,
(Looking back)
I could have played it differently,
(I could have played it some other way),
Learned about the man,
Before I fell
(I was just a little careless)
But I was ever so much younger then,
(Maybe, so much younger then)
Now at least I know
I know him well

Wasn't it good?
(Oh so good)
Wasn't he fine?
(Oh so fine)
Isn't it madness,
He won't be mine?

Didn't I know?
How it would go,
If I knew from the start,
Why am I falling apart?

Wasn't it good
Wasn't he fine?
Isn't it madness,
He won't be mine?

But in the end,
He needs a little bit
More than me,
More security,
He needs his fantasy and freedom,
I know him so well,
It took time to understand him,

I know him so well


Jaha, välkommen depression

Orkar inte mer nu... Förlorar jobbet i januari och det var verkligen inte vad jag behövde! Den omgjorda tjänsten här på kontoret som jag var ganska säker på att jag skulle få, förlorade jag för att jag inte hade lika mycket erfarenhet inom marknadssupport som en av de andra sökande.
Känner mig inte snygg direkt, har ju gråtit sen jag fick veta det. Lite svårt att sköta jobbet när tårarna sprutar. Känner mig galet bräcklig! När alla på de andra företagen fick veta kom de ju rusande och ville kramas och gråta med mig men jag kunde inte, jag skickade bort dom igen! Stefan, älskade vännen, förlåt för att du inte fick kramas med mig trots att du tjatade men jag kan inte kramas när jag försöker skärpa mig för att inte gråta hysteriskt!
 
God jul liksom...


Unspoken truth

Frostbites spreading
covering my torso
leaving me
with nothing
but a blizzard inside

I need you
to guide me
through the lies

Completely covered
in the flakes
of an unspoken truth
you take me by the hand
to show me© Alfabetan 071214

Undrade just

varför jag har så ont i huvuvdet. Kom på att jag har inte druckit en droppe vatten på hela dan, bara glögg och kaffe! Strålande jobbat... Var tvungen att springa ut i köket och dra i mig en del på en gång. Hur fan kan man glömma att dricka vatten?! Jag är ju så noga med det där i vanliga fall... Minnet är inte vad det brukade vara och det har bara gått utför sen jag slutade röka, hahahaha!

Oh yes, flakey flakey!

Vad fan! Vad är det för fel på människorna i min omgivning? Min date ringde nyss och frågade om han kunde komma hem till mig istället för att jag kommer hem till honom... Eh ok, visst men då såg jag ju allt jobb framför mig också... Städa undan, inte för att det är smutsigt hade ju storstädning i helgen, men ändå... Plocka osv... Sen blev jag ju livrädd för att behöva laga mat också, orkar verkligen inte! Men då sa han att han tänkte köpa med sig pizza och det funkar ju alla gånger. Han var inte heller sugen på att laga mat tydligen.
Förstår bara inte folk som måste ändra planerna i sista minuten! Är jag sån, ni som känner mig? Tror fan inte det... Det kan ju förklara varför folk som gör det irriterar livet ur mig!

Get out of my head, I need to be alone!

Jag håller på att bli galen, ja faktiskt, helt jävla tokig! Vad fan är det frågan om egentligen? Jag orkar inte med den här skiten, inte en gång till. Jag har inte ens förtjänat det! Jag har fått nåt för mig och sen har jag svårt att släppa det. Hur fan gör ni andra när ni kommer på att: "Ingen idé, det kommer inte gå iallafall"???
Eller blir det så när man känner att nåt är så rätt liksom, som ett pussel där alla bitar passar perfekt? Jag har aldrig haft svårt att släppa saker och ting förut, eller ja vissa grejer men det är endast då jag känt att det är så rätt och då har det gett utdelning också. Man måste gå efter det man vill ha och det man tycker att man gjort sig förtjänt av, vad blir det annars av en? Jag är en sökare och nu söker jag efter nåt som gör mig lycklig utöver det vanliga. Det kan vara en sk wild goose chase men jag måste försöka, jag vet att om jag inte gör det kommer jag aldrig förlåta mig själv.

En annan sak: Jag måste lära mig att filtrera andra människors lidande, särskilt de som står mig nära. Jag blir fysiskt sjuk när nån närstående mår dåligt och jag kan inte hantera det så bra som jag skulle vilja. Det är inga problem då jag väl sitter där med personen som mår dåligt, då kan jag använda mig av smärtan istället och försöka hjälpa på alla sätt, det är efteråt, oavsett om jag sitter själv eller är bland vänner, som jag får ont i kroppen och själen. Det är jättesvårt att förklara, jag vet att jag låter som en jävla tokfia! Jag vill bara hjälpa, det är då jag mår som bäst. Måste verkligen ta tag i det här med healingen och utbilda mig ordentligt, jag kommer känna ett lugn då det vet jag.

En tredje sak: Jag älskar för mycket. Jag känner för mycket helt enkelt! Jag brinner för så mycket och jag kan inte hantera det. Jag behöver hjälp! Jag pratar mycket med mina vänner och min familj men det känns som att det är få som förstår mig. Har en vän som förstår mig till fullo och honom är jag så tacksam för! I alla andras ögon kan jag läsa tvivel och frågetecken men inte i hans, där finns inget fördömande alls och det är så outsägligt skönt att prata med honom. Jag skulle inte fungera om du inte fanns i mitt liv, kan inte ens tänka mig ett liv utan dig och din vänskap. Du hjälper mig mer än du tror och för det är jag evigt tacksam! Älskar dig! *kramar i överflöd*

Så den fjärde saken: Jag ska på date ikväll, ska bli jättetrevligt och jag hoppas att jag för en kväll kan släppa det som tynger mig och bara slappna av! Känner mig i och för sig väldigt avslappnad i den här killens sällskap så det bör inte bli några problem. Har jag tur får jag nog en härlig massage också, det brukar jag få. =) Undrar vad han bjuder på för mat?

Till alla er som är förvirrade där ute: Irra runt lite till så ska ni se att ni hittar till rätt plats då tiden är inne. Det är det jag hoppas på för egen del också...

Ciao for now!


Umbrella-ella-ella-ella-ey-ey-ey

Den satans inkompetenta dumfan som skrev låten och som producerade den förtjänar tortyr... För det är just vad låtfan är, ren tortyr! Efter en hel sommar med låtjäveln vill man bara ta livet av sig och när sen Lillasyster tycker att det är en bra idé att göra en cover på olåten är katastrofen ett faktum = Bandit börjar spela den och hör och häpna; Folk mailar och ringer in och ÖNSKAR att får höra skiten, på allvar!!! Jag lyssnar på Bandit för att slippa höra sånt skit, sen spelar det ingen roll att "men det är ju en rockig version" det kvittar totalt, det är samma vidriga text.

Nej, Lillasyster... Ni gjorde bort er där, hade jag velat lyssna på Rihanna (eller vad fan hon nu heter) hade jag lyssnat på The Voice eller nån annan skitkanal som faktiskt blir förlåtna om de spelar nåt så fantastiskt risigt som Umbrella-ella-ella-ella-ey-ey-ey... Vilken intelligent text... NOT! Bend over så ska jag visa var du/ni kan stoppa upp ert jävla umbrella! Skärpning Bandit och get a grip Banditlyssnare!
Det kan ju inte bara vara jag i hela Sverige som tycker att låten är en plåga oavsett vem som framför den?!
Om så är fallet blir jag djupt oroad...

Master passion greed

Vilket tryck det är i den här låten, galet bra text! Mitt poetiska öga är mycket tillfredsställt dessutom. =)Who the hell are you to tell me
What to do, why to do, why bother
Leech in a mask of virtue
Such waste, to ever think of you again

Hey Judas, your Christess was our love
Hit and run, your will be done
Never sorry, never wrong
More more more more more

Master passion greed

"Hello. How are you?
Let me explain one thing.
All for her and more for me
Why is it so hard to see?
I see no sense in doing this
Not enough for me
I fuck up everything but let me explain."

Some day you shall flee,
Panting and weak

Master passion greed

All within me gone but pain and hope
Hoping that the pain would fade away

Greed, your master passion
I Feed the mouth that bites me
Mammon, opiate of the masses
The reek of your lies draws flies

Seek her
Seduce her
Tame her
Blame her
Have her
Kill her
Feast on it all

With awakening the tears will begin
To my everlasting shame silence took me


-Nightwish-

Så bråttom är det faktiskt inte

Hahaha, ja jag och min lillasyster brukar skämta när folk pratar om barn osv och säga att "Jo, man kan ju faktiskt höra hur livmodern viskar till en" som för att påpeka att det börjar bli dags att föröka sig.
Fick ett mail av älskade syster nyss innehållande en länk och med texten:
"Livmodern känner genast att så bråttom är det faktiskt inte!"

Kolla den
här så förstår ni varför! Moahahahaha!

Kan helt klart ha varit en av de tråkigaste helgerna i världshistorien!

Ja, alltså det blir ju vad man gör det till men satan vad deprimerande den var. Mitt humör är väl inte det bästa just nu av olika skäl så det kan ju ha nåt med saken att göra. Såg en riktigt risig film i lördags dessutom, Black Christmas, se ALDRIG den! Vilket jävla skit, fruktansvärt! Ja, skräckfilm... Yeah right, jag garvade åt typ allt. En nyinspelning av 1974 års "Stilla natt, blodiga natt" Moahahahaha, vilket skiiiiiit! Sen såg vi The Invisible och ja, jag hade redan sett den svenska versionen som kom ut för typ 6-7 år sedan. Kan tillägga att den svenska versionen är MYCKET bättre, inget Hollywood-ending på den. Vad är dealen med "Och så levde dom lyckliga i alla sina dagar"? Det finns ju inte!

Jag kanske måste börja röka igen...


Operationsbordet nästa...

Jaha, jo men det känns ju kul... Var hos en läkare i stan idag och där konstaterade man att jag är ett freak!!! Ja det är sant! Eller ja, jag är tydligen inte ensam om det men det är inte så vanligt... Jag har en sk cysta på svanskotan. Han förklarade som så att man föds med en del hålrum vid svanskotan och korsbenet(?) och normalt sett går dessa hålrum tillbaka i takt med att man växer. Dock inte på alla... Jag känner mig inte direkt utvald. Han förklarade vidare att det ibland bildas ett hål på svanskotan just som det gjort på mig, som ibland varar och beter sig vidrigt i allmänhet. Detta måste man operera bort! Ja, varför inte... Man skär bort hålrummen ända ner till benet. Känns ju sådär faktiskt... Jaha, ny remiss till Huddinge Sjukhus för att få en operationstid. Och sen då? Ska jag gå med röven i bandage hur länge?! This is not my lucky day... Till råga på allt så jävlades givetvis lokaltrafiken och trots att jag var klar hos läkaren 08:40 så kom jag precis in till jobbet! Jag vet inte hur många gånger jag bytte buss/pendeltåg/tunnelbana! Lokaltrafiken är det värsta jävla aber som finns!!!!

Ni ser, min fredag har börjat grymt bra... Nån som kan få mig på bättre humör?!

What a night!

Galet bra konsert, vilket drag! Rockade loss rejält och sjöng för full hals men otroligt nog var jag inte hes igår.
Satt hemma hos Sara först, käkade middag och tog några groggar sen tog vi en taxi in till Arenan. Stämningen där inne var hur bra som helst och det var knökfullt! Enda nackdelen med det är ju att det bli så sjukt varmt efter ett tag.

De inledde med Bye Bye Beautiful och det var ett bra val i mina öron, den var ännu bättre live faktiskt. =) Marco is the shit! De bästa var dock Ever dream och Dead to the world, gamla favoriter, oh och Wishmaster rev ner grymt mycket applåder! Anette gjorde ett strålande jobb och fick igång publiken utan problem och hon rockade som fan uppe på scenen. Det är ju inte lätt att ta över efter Tarja men jävlar, hon lyckades och det är ett bra betyg från ett hängivet Tarja-fan som mig! ;-)

Efter konserten åkte vi till Harry B James och tog nån bira, blev sista tåget hem till trevligt sällskap =)

Intervju kl 14... Wish me luck!

Nu är det inte långt kvar!

Tack alla jävlar för att den här dagen börjar lida mot sitt slut!
Jag är så galet öl- och rocksugen nu så hälften vore nog. Rock on! \m/
Marco, sjung som bara du kan och jag öppnar tårkanalerna.

Imorgon är det jag som ligger i sängen hela dagen... Eller ja inte hela, får ju besök kl 18! ;-) Dinnerdate!
Bör dansa lite med dammsugaren innan dess.

Nightwish ikväll

Jo, inget kan få ner mitt humör idag! =) Ska bli galet kul att gå på konsert och sen att det är ett av mina absoluta favoritband som spelar gör ju inte så ont... ;-) Däremot är jag ju klantig deluxe; jag glömde deras senaste skiva! Ska raka vägen hem till Sara efter jobbet och hon har inte den... Jag fick med mig biljetterna iaf och det är ju ett plus.

Nu måste jag jobba på, drunknar i fakturor!


Hrm... Jo...

Ja de dikter jag skrev förra veckan reflekteras helt klart av hur jag mådde! Gode gud...
Var dessutom tvungen att ta bort en del inlägg eftersom jag inte alls kan identifiera mig med dom. Det brukar jag ändå kunna göra men det här bevisar att jag verkligen var lost in space. ^^

Fika nu och sen var det det här med daten ikväll, har fortfarande inte kommit på vad jag ska bjuda på!

Personlighetsklyvning

Oj oj oj... Vilken helg!

I fredags fick jag nån knäpp i huvudet. Jag FATTAR inte vad fan jag höll på med! När jag senare under helgen tänkte igenom allt och kollade igenom "skickat" i min mobil blev jag fanimej helt ställd. "Vad är det för fel på mig?!" Ja, så gick tankarna. Shit... När det sen gick upp för mig hur jag mått den senaste veckan, hur ojämn jag varit i humöret, att mina kompisar reagerat på att jag varit konstig, de 2 kvällar jag suttit och gråtit for no reason... Eh ja, sluta röka är ju inte bra för psyket! När man dessutom tar hjälp av tabletter för att klara av att låta bli giftet så ja... Det gick åt helvete helt enkelt! När jag kom på det så halverade jag dosen ögonaböj och nu mår jag mycket bättre! Jag känner mig som mig själv igen. *pustar ut*

Förlåt mig min älskade vän, det var verkligen inte min mening att utsätta dig för den skiten jag la på dig. Du anar inte hur mycket jag skäms. Tack för att du är så toppen mot mig ändå och för att du står ut med en tokig jävel som mig! *krama om*

Nu kanske livet kan bli någorlunda normalt igen? Det välkomnas med öppna armar i så fall. Eller ja, helt normalt vill jag väl inte att det ska vara, det blir liiite väl trist.
Har en date ikväll som jag ser fram emot massor. =) Jag ska bjuda på käk, frågan är bara vad..? Tips?