Irriterad

Avskyr att vara irriterad, jag känner mig liksom inte helt tillfreds med mig själv när jag är det.
Fräser som en ilsken katt men försöker ändå klistra på ett leende. Tur att telefonen är någorlunda tyst idag.
Usch, jag vill inte vara vresig - jag vill vara mitt vanliga glada, spontana jag!

I fredags fick jag de sötaste sms:en jag någonsin fått, åh vilken sötnos! Saknar dig fruktansvärt mycket! De gjorde mig på ett strålande humör som dock försvann i lördags pga en nonchalant idiot. Ja ja, jag ska inte irritera mig så mycket men ett sånt beteende är fan inte ok! Han ringde mig några gånger igår för att försäkra sig om att jag inte var arg på honom. I ärlighetens namn var irritationen som bortblåst men jag lät ändå måttligt glad.

Igår var vi på Lilla caféet på Söder och fikade. Macarena firade att hon haft cafét i ett år. Supermysigt och alltid lika god latte och maten var också to die for!
På kvällen blev det ju mer fikande för att fira farsdag. Lennie och syrran hade gjort en riktigt god tårta (jag som inte gillar sånt i vanliga fall, det här kan ha varit ett ovanligt fall kanske?) som vi mumsade på.

Som vanligt har jag sömnproblem för att jag grubblar ihjäl mig och jag stör mig galet mycket på det. Kan jag inte bara stänga av?! Tydligen inte... Har inte sovit ordentligt på över en vecka nu, det börjar ta ut sin rätt... Därav irritationen kanske?

Fan vad hungrig jag är nu...

Emotion in motion

I would do anything
t'hold on to you
that's just about anything
until you pull through

I'd hold on to you
til the stars no longer wink
I'd hold on to you
til you figure out
just what to think, 'cause

you're emotion in motion
my magical potion
you're emotion in motion
to me

I would go anywhere
to meet up with you
that's just about anywhere
for one rendezvous

I'd hold on to you
until the mountains crumble flat
I'd hold on to you
until the figure out
just where you're at, 'cause

you're emotion in motion
my magical potion
you're emotion in motion
to me

I would do anything
t'hold on to you
that's just about anything
that you want me to

I'd hold on to you
until you take it all in stride
I'd hold on to you
til you want to stay here
by my side, 'cause

you're emotion in motion
my magical potion
you're emotion in motion
to me-Ric Ocasek-


Jag älskar den här låten, kommer ihåg första gången jag såg videon till låten, det måste ha varit -86 -87 nån gång. Den var så magisk och jag älskar den fortfarande. Såg en remake av den på youtube härom kvällen, en kille som regisserat en egen video till låten hahaha. Det var faktiskt underhållande. Tyvärr hittade jag inte orginalvideon. =( Vet att farsan har den på VHS nånstans. Kanske är läge att leta upp den. Laddade iaf ner den och lyssnar på den nonstop!


Det var ett tag sen

Jo, typ 3 veckor sen.

Hade ju en period då jag mådde riktigt pissigt av förklarliga skäl. Nu är det överstökat iaf, får vi hoppas på. Efter den 14/11 vet jag säkert. Tror inte att det ska vara några problem.

Just nu längtar jag nästan ihjäl mig efter en person, det är outhärdligt hur mycket jag saknar på honom. Tänker på honom hela tiden, han lämnar aldrig mina tankar. Fina du, vill inget hellre än att hålla om dig och tala om för dig hur älskad du är. Saknar dig! *puss*

Det var Halloweenfest på landet i helgen, sjukt kul! Ska försöka få upp lite bilder här sen. Man blev ju riktigt snygg som vampyr dessutom, hahaha! Syrran fick ju jobba arslet av sig med att sminka alla, jag hjälpte iofs till lite efter att jag fått instruktioner. Sånt får hon ta nu när hon utbildar sig till make up-artist. ;-)
Sonja spådde mig, creepy hur mycket det var som stämde. Vi får väl se om min framtid stämmer överens med vad hon sa, det är inte helt omöjligt för det var helt galet vad rätt hon hade. Har bara träffat henne en gång innan och hon tog upp en hel del som jag aldrig yppat ett ord om till någon! Saker som jag bara tänkt på och ältat i min skalle fram och tillbaka. Att hon tog upp det blev ett litet wake up-call, kanske det är dags att göra upp med det här, en gång för alla...?