Fika

Är hemma hos Malin och tar en fika med henne och Johanna. Vill bara säga att Malin är lite äcklig för hon åker till Thailand imorgon... USCH! Jag behöver också ha semester! Trött... Citodon-kuren gör mig lagom slow också! Jag hatar mensvärk!!!


Post Lunchum

Där rök de sista pengarna! Nu är det vatten och luft fram till lön typ... Känns sådär faktiskt!
Fifan så trött jag är, vill bara hem och sova. Städade och tvättade som en galning igår och det tog musten ur mig. ;-)
Ja jo jag inser nu att det här var ett totalt onödigt inlägg...

skallebank

Ja men vad lämpligt såhär innan lunch. Den kom verkligen från ingenstans och slog ner som en annan böld i röven. Fortfarande trött som ett as, känns som att jag inte har sovit ordentligt sen Dackefejden vilket är en lögn med tanke på att jag sov som ett barn natten till igår. Ah well, nattens sömn var väl inte den bösta iofs...

Känner att det kanske är "grandmama-varning" på mig och mitt gnällande så jag ska genast sluta med det! Hua!

JAG ÄR HUNGRIG NU!!!!

slkdmhgtp
Typ...

Bara liiiiiite lätt förstörd i skallen!

Fortfarande aptrött...

Lunchen avklarad och snart ska man indoktrineras i ett nytt system, vete fan om jag kommer palla det egentligen... Men det är ju bara att bita ihop och suga i sig! Frågan är hur mycket som kommer fastna. Hehe ja det lär visa sig då jag ska använda mig av det i praktiken. ;-)

Hepp!

Aningen trött va...

Varför är man så vidrigt trött på måndagar? Det är ju inte mänskligt för fasen...
Sitter här och häller i mig en kopp java med förhoppningen om ett mentalt och fysiskt uppvaknande.
Jag trodde faktiskt att jag skulle ha en HÖG med ordrar som väntade mig då jag trillade in på jobbet men icke...
Hoppas det rinner in under förmiddagen annars går jag under. Finns det nåt värre än att bara sitta och stirra? Nope...

Helgen var bra, jättetrevligt i fredags. Tack för det Magnus! =)
I lördags skulle jag ha galopperat iväg på fest i Tumba men Jessica masserade mig på eftermiddagen och jag var så galet stel att det tog henne nästan en timme att arbeta sig igenom min rygg, efter det fick jag ont i huvudet och hade inte alls nån lust att dricka alkohol... Blev en lugn kväll hemma hos Malin och sen fick jag sällis av syrran hemma hos mig. Kollade på en till risig skräckis.

Igår var jag och solade sen var det meningen att jag skulle städa men jag fick liksom aldrig riktigt tummen ur röven så jag vände ryggen åt eländet och knatade ner till Malin för att få fikasällskap. Syrran tittade förbi också sen satt vi och tjattrade ett bra tag. Svängde förbi Macarena en snabbis och glodde på det oerhört pinsamma programmet Singing Bee, jag skrattade fanimej så jag skrek! Oh, vad pinsamma folk är! :D
Knatade hem vid 21-rycket och försökte somna någorlunda tidigt men det gick fan inte... Så nu sitter man här, trött och jävlig!

Efter jobbet blir det fika med Peter på Söder. Har inte träffat honom sen innan jul så det är fan dags nu! =)

Första veckan avklarad!

Sådär ja, det var det.
Nu är man ordentligt inskolad på nya stället och det känns bra även om jag saknar mina gamla arbetskamrater galet mycket fortfarande...
Helgen blir nog kulig, ska på fest imorgon och ikväll blir det nog ganska lugnt, ska ev träffa Mange och det är ju alltid trevligt. =)
Hmmm, fick ett mess av honom nyss och han blir kvar på jobbet till 20 typ, det känns ju sådär! Ah well, får hitta på nåt annat helt enkelt med tanke på att han ska vara på jobbet tidigt imorrn.

Nu är det hemgång som gäller!

Hepp!

Nu måste jag lova mig själv/Sexuellt likasinnad sökes

att aldrig mer vara naiv eller godtrogen!
Lev i verkligeheten för fasen, hur svårt kan det vara? Andra klarar ju av det dagligen så varför skulle inte jag kunna göra det? Jag utförde ju en "ritual" av en anledning och det kändes bra mycket bättre efter det men ändå skulle jag ge efter... FAAAN! Kan nån slå mig på käften så jag vaknar ur den här koman?!
Jag skäms, det är pinsamt ju... Jag skäms sällan för nånting så jag är grymt obekväm i den här känslan.

SEXUELLT LIKASINNAD SÖKES! DU SKA EJ VARA RÄDD FÖR ATT TA FÖR DIG SAMT KUNNA TILLFREDSSTÄLLA EN KVINNA SOM OFTAST VILL HA MER! EXPERIMENTELL? JAJJEMEN, MER ÄN VANLIGA DÖDLIGA...

Klarar du det?!? Den som klarat biffen fram till för ett tag sen verkar inte vara intresserad av det här med att tillfredsställa längre utan vill nog helst bli tillfredsställd, så jag måste söka mig vidare.

Lycka till med att hitta nån som är lika behaglig och givmild i sängen som moi!

Hepp!

Nytt jobb

Hejpa!

Tredje dagen på nya stället och jag trivs bra faktiskt. =)
Kul att göra lite annat än det gamla vanliga.
Mycket ny information iofs men det suger man åt sig som en svamp och sen är det bara att köra på! ;-)

GOTT NYTT ÅR får man väl passa på att önska alla också.

Ska jobba vidare nu och kolla om det kommit in nya ordrar som ska reggas...

Hepp!