Mässa imorgon

Jag måste läsa igenom mässprogrammet igen, har totalt tappat bort vilka föreläsningar det var jag vill gå på!
Tankspridd? Ja en aning... Jag är så galet trött hela tiden, såhär trött har jag inte varit sen... ja det var väl dryga 3 år sen och då var det helt legitimt! Blörk, orkar inte med nåt sånt shit nu.

Nästa vecka är man ju ledig lite iallafall och då kanske man kan få sova? Vore ju nåt...

Nya telefonen funkar super! Jag är hur nöjd som helst. :) Den är faktiskt väldigt fin också. ;)

Nej inget mer svammel nu, jobba lite istället...

Vårkänslor!

Det är ju bara för härligt. Suttit ute på terrassen och läst så fort jag fått en minut över, inte så ofta iofs men ändå. :)
Känns som att jag är kär i hela världen just nu!

Imorgon blir det fika med 'maken' efter jobbet. Man kan ju hoppas på att nån uteservering har öppnat, det vore väldigt trivsamt. :)

Idag MÅSTE jag verkligen röja undan festbevisen hemma. Fortfarande grönjävligt mycket disk kvar...
Fick info om att mormor förmodligen kommer upp på torsdag och kollar på lägenheten (oh, how kul... tanten går mig på neverna) och då får det ju inte vara stökigt, hon kan få en infarkt och avlida. Man vill ju inte vara orsak till hennes död, det pallar inte samvetet. 
Med andra ord - S T Ä D A idag!

Min nya mobil bör ha kommit idag förresten. Givetvis får man väl en avi i brevlådan om att man har ett rek att hämta... Jobbigt! Då måste man ju traska ner till centrum igen och det är lite jobbigt. ;) Inte så farligt lat va? ^

Fika snart. Tack för det.
 

Gah!

Kollade upp ekonomin och det såg inte bra ut! *kallsvettas*
Fan ta alla jävlar som skickar räkningar till mig!

Still hungover

Vilken lyckad helg! Hade sjukt roligt, inflyttningsfesten var riktigt lyckad och partandet på Båten efteråt var klockrent!
Mötte upp Staffan där och han var bra snygg, haha! Han hade spenderarbyxorna på och bjöd friskt på grogg och tequila. Han hade lite problem med balansen dock och jagade titeln 'Lord of the Dance' ute på dansgolvet. :)
Jesper jagade titeln 'Dyngrauk' då vi var hemma hos mig men det gick över då vi stod i kö nästan en timme för att komma in... Lite trubbel med att komma igång igen efter det tydligen. Det hade dock inte jag! Man kan väl säga att jag förtjänade att ligga i fosterställning hela dagen igår. Festandet avtog inte förrän runt 6 på morgonen... Uäck!
Hell vad det såg ut hemma hos mig... Dräggigt som fan men det var det värt. Har inte orkat ta hand om allt än, igår kunde jag ju knappt stå på benen så jag vet vad som väntar mig idag när jag kommer hem... I'm so happy for me!

Nu ska jag fortsätta pilla med mitt CV, ska skicka iväg en intresseanmälan till företaget som Staffan jobbar för. De behöver tydligen förstärkning... Håller tummarna!


Heartbeats

One night to be confused
one night to speed up truth
we had a promise made
four hands and then away

Both under influense
we had devine scent
to know what to say
mind is a razorblade

To call for hands of above
to lean on
wouldn't be good enough
for me, no

One night of magic rush
the start a simple touch
one night to push and scream
and then releaf

Ten days of perfect tunes
the colors red and blue
we had a promise made
we were in love

To call for hands of above
to lean on
wouldn't be good enough
for me, no

To call for hands of above
to lean on
wouldn't be good enough

And you, you knew the hands of the devil
and you, kept us awake with wolves teeth
sharing different heartbeats
in one night

To call for hands of above
to lean on
wouldn't be good enough
for me, no

To call for hands of above
to lean on
wouldn't be good enough
for me, no


-Jose Gonzalez- (Lyrics courtesy: The Knife)


Jag glömmer aldrig...

Die waschestube

Eh... Tvättstugan?
Ja den är min ikväll mellan 19-23, jiiiihaaaa... En perfekt fredagkväll med andra ord.
En sak är säker, det är jag som springer in på 'Gröna Skylten' efter jobbet och införskaffar mig en pava rödvin eller två. Det ska vara roligt att tvätta! :) Städa måste jag göra också inför den stundande inflyttningsfesten imorgon.

Köpte ny mobil idag, levereras på tisdag. Det blev den nya Sony Ericsson W880i. Den jag har nu klampar omilt runt på mina nerver och det håller inte, den har en helt egen vilja. Inte för att jag är dominant på det sättet men en pryl vill jag gärna kunna bestämma över.

image52


Hur kommer det sig att fredageftermiddagar går så jävla långsamt och hur kommer det sig att det ringer så förbannat? Det är fredag gott folk, gå hem tidigare ni som kan!

Within Temptation

Nu är biljetterna bokade!
Den 21/4 kl 18:30 står jag och min vapendragare, Sara på Arenan och rockar loss, känns jävligt bra! :)


image50

Girlie

Jodå, det har kommit en ny glass och med den kom diskussionerna.
Jag blir så trött. Enligt Tv4's nyhetsmorgon var det här en stor grej och de hade bjudit dit en del folk för att diskutera huruvida glassjäveln påverkar små flickor negativt, eftersom glasspinnen innehåller glittersmink.
Det här samhället blir bara sjukare och sjukare. Jag kan med säkerhet säga att samhällets små flickor redan är totalt fucked-up av alla modemagasin!

När jag var 10 år visste jag inte vad en stringtrosa var för nåt, jag använde inte smink och jag köpte definitivt inga bh:ar! Vad man nu hör och ser inne på exempelvis H&M är små söta tioåringar som diskuterar mascaror, ögonskugga, hårfärg etc etc. Droppen var när en liten tjej på max 11 år, übersminkad och med ruggigt tajta jeans stod och kollade på bh:ar med sin kompis. Älskade lilla vän, du har inga bröst, vad ska du med en bh till tänkte jag förtvivlat. Men nej nej, de diskuterade friskt om det var en 70 A hon skulle ha! Jisses... A-kupa var något hon skulle få om 3 år kanske!

Ok, tillbaka till ämnet: My point is, vad gör det för skillnad om de lanserar en glass som glittrar och heter 'Girlie'? Jag hade köpt glassen när jag var 10 år gammal men inte för att det var smink i glasspinnen utanför att hela paketet förmodligen hade tilltalat mig! Det de bör koncentrera sig på om något är väl alla modemagasin som florerar bland småttingarna? Inför en åldersgräns på tidningarna då om det ska hända nåt!
Ja jag vet, det är drastiskt men vad är då inte denna diskussion om glassjäveln?

När jag var liten fanns det glassar som hette X-17 (raketformad glass för er som inte vet det) och Lakritspuck t.ex. Inte fan har jag hört nåt om att min generations killar fick prestationsångest och kände ett tvång att bli astronauter eller hockeyproffs! Förresten, glassen Tip Top som kommit tillbaka (förbannat god) måste väl ha nåt med homosexuella att göra då? Känner ni er kränkta, ni som är homosexuella? Jag tänker närmast på en klubb i Stockholm som heter Tip Top, vet inte om den finns kvar men den var iallafall känd för att köra på "the gayscene".
All respekt till mina homosexuella medmänniskor, det är inte er jag dissar, utan det här med att ta jämställdheten till extrema nivåer.
Jämställdhet är bra, missförstå mig rätt men det är som med allt annat när det övergår i fanatism, det blir som ett virus som inte går att utrota.

I dagens samhälle går det inte att ta allt personligt, då är man riktigt illa ute.
Till våren ser jag gärna glassar som heter 'Big Bananas' och 'Giant Melons' i glassboxarna på ICA.

Fy fan vad vidrigt!

Allvarligt...
Om man går på muggen och bokstavligt talat exploderar där inne, gör man inte rent efter sig då?
Folk är ju sviniga!
Fyyy.... *ryser*

Inte så pjåkig ändå

Dagen blev bättre på eftermiddagen, det blev alltså inte som jag trodde; att jag skulle avlida pga dåligt humör. :)
Elkraftavdelningen drog in en fin order igår så det bjöds på glass kl 15. Smarr smarr. Kaktus/Citron sorbet är gudomligt gott! Man skulle kunna sammanfatta dagen såhär:

Morgonhumör: +110
Förmiddagshumör: -5 (efter påhälsning av städaren: -20)
Middagshumör: +30
Eftermiddagshumör: +70

Kvällshumöret vet jag inget om än men det är ju ett nytt avsnitt av LOST så det kan inte bli alltför jävligt tycker man.


Dagen började bra iallafall

Vaknade och kände mig riktigt mysig, hade haft en sexdröm som inte var tokig alls.
Ett hallelujah-moment, det är fan så att man skulle kunna bli religiös!


Dessvärre förstördes ju myskänslan direkt när man kom till jobbet... Stefan bestämde sig för att spilla kaffe på mig så att det såg ut som att jag pissat ner mig plus att tröjan fick sin beskärda del av fläckar. Sen ringer det ju givetvis HELA TIDEN! Inte en bra onsdag, humöret är redan på väg ner och om det inte sker nåt drastiskt kommer det att vara below zero när dagen är slut. Hade det inte varit för den trivsamma sexdrömmen skulle humöret passerat den totala nollpunkten för längesen!

För att fulla svenskar är bäst!

Studentfest, Lappis, Stockholm

Full svensk student: Don't throw it away! I'm saving all the empty Heinekens for tomorrow.
Tysk utbytesstudent: Why?
Full svensk student: Don't you have pants on the flasks in Germany?

Tjuvlyssnat


Räddaren i nöden

När jag har sådär apgrönjävligturbotamegatrist glider jag in på Tjuvlyssnat och gapskrattar åt alla dråpliga samtal och kommentarer som folk "råkat" höra. :)
Jag sitter fortfarande och skrattar åt en grej jag läste strax efter lunch. Klockren sida verkligen och min favoritkategori är givetvis Fjortisar.

Mycket nöje!


Update:

Det här är en favorit och något som jag skulle kunna göra för att jävlas! :)

Öresundståget

Tåget är fullsmockat och en man i kostym ~50 sitter och läser affärsdokument. Men det kommer ideligen pip från hans mobil. Han blir mer irriterad för varje gång och muttrar och stirrar sig omkring. Till slut får han nog och ställer sig upp.

Mannen: OK, vem faaan är det som bluetoothar bögporr till mig hela jävla tiden?!

Hahahaha jag skrattar ihjäl mig!


HarmoniExpo

Det är inte den här helgen utan nästa helg då'rå. :)
Det känns faktiskt bättre att den är nästa helg, har lite väl mycket att göra den här helgen som kommer.
Thank you för uppskovet!

Jobbet - en glädjedödare

Det var nog ganska trivsamt att vara sjuk ändå.
Hann knappt gå in genom dörren på jobbet imorse förrän folk började trakassera mig friskt.
Jag vet ärligt talat inte vad de skulle göra utan mig. Jag jobbar med tekniska säljare och de kan inte ens klura ut hur man byter filter i en kaffemaskin, tömmer en spillbricka eller beställer prylar på internet!
Jag har tusentals manualer på mitt skrivbord, sök och ni skall finna!
Dessutom fick jag imorse veta att VD:n ska sluta... Ännu en bra människa som lämnar det här företaget. Jag kan inte klandra honom, hans chefer är inte roliga.
Vi skulle ta en lunch nu i veckan och prata lite.
En temporär VD är utsedd, verkar vara en bra kille men ingen lär slå den nuvarande VD:n.
Undrar vem som tar över på riktigt efter honom? Blir det den gubbsjuka jäveln säger jag upp mig med omedelbar verkan. Han är sjukt slemmig och pratar gärna och ofta med mina bröst. Det spelar ingen roll om man påpekar detta för honom, han flinar bara och skojar bort det. URK! Min gräns är snart nådd när det gäller honom och betsämmer han sig för att göra nån form av närmande tar det hus i helvete!

Och vädret, det här förhatliga aprilvädret gör en ju galen! Jag dog en smula inombords då det började vräka ner snö.

Bandit-kryssning ska bokas på fredag.
Fick syn på Bollnäs-Martin på Debaser under Raised Fist-spelningen men hann aldrig prata med honom eftersom både Kalle och Erik drog tag i mig och sa: Vi åker NU!
Det var bara att gilla läget och snällt följa med eftersom jag ville ha skjuts hem, var ju inte alltför kaxig och lite halvfebrig.
Drog iväg ett mess till Martin och sa att det var synd och skam att vi inte hann hälsa, vi har ju mailat en hel del och snackat på msn under en tid och han verkar vara en riktigt schysst prick. :)
Han tyckte också att det var förjävla synd men jag sa att jag och ett gäng skulle boka bandit-kryssen och han föreslog att vi skulle ta igen det då. :) Brilliant!
Fan! Nu ropar en av säljarna på mig... Undrar vad det är den här gången?! *suckar*


Rain, feel it on my fingertips...

Det var ett evigt regnande! Jag hade tänkt knata spåret idag i vårsolen, men icke... Får väl ta fram skurhinken och städa istället. Jag måste aktivera mig innan jag blir tokig. Det tär på en att ligga still i nästan en hel vecka.

Sara var här hela dagen igår, vi satt och kacklade oavbrutet i 12 timmar(!), drack vin och käkade gott.
Vi kom fram till att det finns alldeles för få rockklubbar i den här stan så vi började fantisera om att öppna en, jag spann igång riktigt på det där och efter 1 timme var i princip hela klubben färdiginredd och döpt. ;)
Hmm... Detta eviga hinder som heter brist på pengar. Man har ju inget kapital att investera direkt, hade jag haft det så nemas problemas! Fasen vad kul det hade varit! Hell yeah!

Ska försöka ta oss iväg på en spirituell mässa i Liljeholmen nästa helg, vore bra faktiskt. Det är så mycket shit som pågår runt mig, energier som pockar på uppmärksamhet, OBE's och en massa konstiga bilder av en mörk gränd som dyker upp rätt som det är. Måste veta vad allt det kommer ifrån. *klia i huvudet*
Och så det ständiga kylan över min högra axel och ner över armen... Ja, det kan vara min skyddsängel som vill göra mig medveten om att han/hon finns där och vill ha min uppmärksamhet men jag är inte riktigt där än va... Eller så kan det röra sig om nån form av blockering. Ska jag klara av allt det här måste jag ha en andlig coach, det räcker inte med meditation osv.
Måste även ta itu med Reiki-utbildningen men det får vänta till efter mässan. Vill reda upp en del issues först.

En sak till bara innan jag ger mig i kast med dammsugaren: Karlar.. Fy fan...

Back from the dead

Äntligen frisk!
Dra åt helvete vad sjuk jag har varit... Mycket ynklig.
Kände mig bra mycket bättre igår så jag knatade givetvis iväg på Raised Fist-spelningen på Debaser.
Grymt bra drag! :)

Har precis sett över ett löneförslag från min chef. Det kan hon stoppa upp där solen aldrig skiner...

Kaffe nu.

Dödligt ont i halsen!

Vilken jävla natt! Hög feber, totalt igenkorkad i halsen och frossa.
Har ont i hela kroppen och ändå sitter jag på jobbet... Ja jag väntar på ersättare sen ska jag kasta mig iväg till en läkare för jag gissar på att jag behöver penicillin.

Vill hem till min säng, känner mig som ett roadkill. :(
Det är faktiskt jättesynd om mig! Jag är riktigt ynklig...

Morgonrodnad

Dygnets första solkatter
leker försynt
på din vänstra kind

Omedvetet gnider
du huvudet mot kudden
och suckar i takt med sömnen

Jag ser på
hur morgonrodnaden
kysser ditt ansikte
sedan gör jag dig sällskap©
Alfabetan 070311

(Jag älskar dig)


Got to leave this place!

Jag måste uuuuut härifrån NU!
Jag får ett frispel snart... Ge mig helg!

utrota mensvärk!

Faaan vilken plåga det är!
Varför varför varför måste man dras med den här skiten?
Jag går fan av på mitten!

Headspin

All I want to say
Is you're the satellite
in my life
You don't have to lie
And you don't have to cry anymore

Then I hear you say
Let's live for the moment this time
Why don't you just make up your mind?

You make my head spin
You make my head spin
Why? Why do you?
You make my head spin
You make my head spin
Why? Why?

You love to build me up
Just to tear me down
Oh but why?
Wouldn't it be nice
If we found paradise someday

Then I hear you say
Let's live for the moment this time
Why don't you just make up your g*dd**n mind?

You make my head spin
You make my head spin
Why? Why do you?
You make my head spin
You make my head spin
Why? Why?

Did I hear you say
You want to be alone?
Was this a mistake?
How would we have known?
Well I can hear you scream at me
Scream at me!

I'm not perfect
I'm not perfect!

You make my head spin
You make my head spin
Why? Why do you?
You make my head spin
You make my head spin
Did I ever mean something
You make my head spin
Did I ever mean something
You make my head spin
....to you?
Why? Why do you?


-Rockstar Supernova- (Lyrics courtesy: Lukas Rossi)


GRYM GRYM GRYM text!

Hosta upp ena lungan nån?

Ytterst otrevligt!
Jag får alltid nån konstig hosta när jag varit ute och flugit... Mäkta irriterande ska jag säga.


Så var det fredag igen och helgen bjuder på trevligt sällskap!
Ska käka varma mackor med Sanna ikväll och förmodligen dyker även Sara och Johanna upp = vindrickande!

Vad fan var det för fel på 4:an igår?! Bilden var ruskigt saggig, grådaskig och jävlig. Hur klarade folket sig utan färg-tv skulle jag vilja veta? I-landsproblem ja, men ändå...
Väldigt trist att titta på Medium i svart/vitt, eller ja, grått ska man väl säga... Det var inga direkt kontraster.

Hur ska man göra för att få den här dagen att gå? Några förslag?

Latte

En latte med vaniljsyrup är förjävla gott!
Flytande godis utan alkohol...

Hämtade biljetterna igår

Jag glömde hämta ut Raised Fist-biljetterna innan jag försvann till England så det var på sin plats att göra det igår.
Bara en vecka kvar nu sen är det dags att rocka sate! *headbangar*
Känner på mig att jag kommer vara duktigt trött på fredag nästa vecka men det är priset man får betala för en kväll i rockens och birans tecken! ;)

Utmanad av Sandra

Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir ?tagna? ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit ?tagna? och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.


Detta är jag:

1. Jag AVSKYR att städa

2. Jag slukar böcker som eld slukar fnöske ;)

3. Jag är vetgirig och älskar att diskutera

4. Jag är duktig på språk

5. Jag tycker att ironi och sarkasm är något man måste ha för att överleva.

6. Jag är en nymfoman...typ...Jag utmanar:


Peter
Annie
Exotica
Maria
Cicki
LindaFel vara levererad

Fan vad grinig jag blev igår då jag kollade posten efter att jag kommit hem.
I fredags beställde jag Nightwish - From wishes to eternity, och då jag kollade i brevlådan igår såg jag att jag fått ett paket från cdon.com. Glad i hågen öppnar jag paktet men till min stora besvikelse upptäcker jag att de levererat helt fel pryl! I paketet ligger inte min efterlängtade Nightwish-dvd utan en cd med nån grupp som heter City Boy... En vad?! Aldrig hört talas om fanskapen och inte ville jag göra det heller!
På fakturan står det dock Nightwish. Amatörer! Gör om, gör rätt! City Boy-skivan blev nerpackad och ska omgående skickas tillbaka till cdon.com med ett litet brev där det står att jag genast vill ha den vara jag faktiskt beställde!

Dagens I-landsproblem kanske men jag blev riktigt irriterad.

Back from England

Javisst, här sitter man igen efter ett par dagar i ett vårsoligt England.
Påskliljorna stod i full blom, körsbärsträden blommade, det knoppade sig på andra smaskiga träd, rosorna började så sakta att slå ut. Vårkänslor? JA!

I lördags promenerade vi längs Themsen i Laleham, dit syrran och Sam ska flytta. Det var runt 15 grader varmt och strålande sol. Behöver jag nämna att jag var oerhört glad och lätt till sinnes? :)
Jag och syrran droppade in på en nagelsalong för att köra lite manikyr osv medan övrigt pack ölade lite. Sen var det lite shopping som stod på listan.
Syrrans födelsedag firades på kvällen inne i Staines (hometown of Ali G, hehe).
Bord för 14 pers var bokat på Mamma Mia, en italiensk restaurang (duh). Mycket trevligt och väldigt god mat.
Efter det gick vi till Ha!Ha! och tog några drinkar, inte mycket folk där dock så vi gick vidare till Que Pasa där det istället var knökfullt! Men men, vi passade på att stuffa lite iaf och sen tog vi en taxi hem. Han körde som en galning och trots att jag var onykter fruktade jag för mitt liv! Herrejävlar!
Söndagen var väldigt lugn, vi spelade spel och gick ut och käkade på kvällen.

I måndags fyllde ju syrran år så vi firade henne med lite presenter och champagne på morgonen och hon och Sam förlovade sig. :) Välkommen till familjen Sam!
Det tråkiga var att Sam var tvungen att åka till USA direkt efter det. Han har fått ett nytt jobb och skulle dit på utbildning i 10 dagar.
Syrran skulle på en anställningsintervju i Hayes (jordens största rövhål) på eftermiddagen så vi hakade på och tog några bira på en riktigt skabbig pub under tiden...
På kvällen lagade vi middag hemma och sen kom the gay man (Darren) över på några glas vin. Han är så sanslöst rolig och jag skrattade så jag låg dubbelvikt! :)

Igår var det lugna gatan, käkade lunch tillsammans innan vi stack till flygplatsen, planet skulle ha gått 16:30 men det var givetvis förseningar så vi lyfte inte förrän 17:30. Irritationsmoment!
Säkerhetskontrollen var nitisk, inget flytande i handbaggaget, eftersom man ju faktiskt kan få för sig att göra en bomb av ett läppglans! ^^ Skorna skulle av och köras genom röntgenapparaten osv... Man kan ju få slag för mindre.
När vi sedan var på vag till vår gate kom det YTTERLIGARE en säkerhetskontroll som de kallade för "extrainsatt". Jo tjena... Samma procedur igen med andra ord. Jag var inte på mitt bästa humör när jag satte mig på planet så jag beställde in en STOR whisky!
Flygresan gick bra iallafall och jag var väl hemma strax efter 22-tiden igår.

Nu sitter man ju som sagt och skaver här på kontoret igen, mycket tråkigt! Tur att det bara är 3 arbetsdagar kvar den här veckan!

Cute as hell!

Det här är bland det sötaste jag sett!

Man smälter ju totalt!

Hakat upp sig?!

Vad är det för fel på bloggen?! Varför får aset för sig att publicera samma inlägg 2 ggr?
Dessutom verkar den omåttligt seg... Lagen om alltings jävlighet!

Svea inkasso-jävlar!

Man blir helt iskall i kroppen då man upptäcker ett brev som det står SVEA INKASSO på i brevlådan. Tankarna börjar härja vilt och hjärtat slår lite snabbare. "Vad fan nu då? Vad är det här? Jag har väl betalat alla räkningar, eller?" Nej då, det hade jag inte! Det visade sig att jag missat betala hemtelefonen. Mitt i all flytt har väl räkningen från Glocalnet försvunnit... "Inte så lågt som Glocalnet" my ass! Jag har iallafall sagt upp hemtelefonen, vad ska jag med den till? Kostar ju bara pengar! Ringer typ aldrig ändå, jag hatar att prata i telefon, gör det ju hela dagarna på jobbet.

De grinade ju deluxe när jag sa upp abonnemanget. "Varför vill du inte ha numret kvar?" "Ska vi inte frysa abonnemanget istället?" "Jaha, ska du flytta, men du kan ju flytta med telefonen för en nätt summa!" Jag ruttnade på alla dessa frågor och den ovilja att göra som jag bad dem om så jag sa helt enkelt att jag ska flytta utomlands! "Hur länge då?" Men för helvete, det har väl inte dom med att göra så jag klämde till med: "PERMANENT!" Då blir fikonrumpan grinig och kläcker att: "Vi har ju 90 dagars uppsägningstid." "Ja det är klart att ni har" säger jag i ganska otrevlig ton och förklarar vidare att jag vill att de stänger av den ögonaböj! 
Här hör jag hur aset njuter när han säger: "Ja då måste vi ta en avgift på 339:-, går det bra?"
"Har jag något val?" halvskriker jag. 
Så nu kommer en avgift på 339:- påföras nästa faktura för att han var tvungen att trycka på en knapp. Sanslöst...