Absolut 0 julkänsla

Sitter på jobbet och försöker hamna i någon form av julstämning men den vägrar att infinna sig. Let's face it - den har inte funnits på flera år. Har bara 2 julklappar kvar att köpa, de ska jag fixa efter jobbet. Ska dra vid halv fyra idag, flex är bra!

Var hos distriktssköterskan i morse. Såret läker finfint och det är ju bra. Börjar blir duktigt trött på att ha bakdelen inlindad i kompresser och kirurgtejp! ;-) Opererade bort en cysta på svanskotan för en månad sen ungefär och det kan ta upp till 2 månader innan det är helt läkt, det är dock bra mycket mindre redan och det är jag glad för.

Fan vad kallt det är på mitt kontor. Jag har en värmefläkt härinne just nu men jag vet fan inte om den gör nån skillnad. Fingrarna är stelfrusna så det kanske vore en idé att lägga händerna på fläkten. Risken finns ju att de brinner upp men då kan jag iaf inte klaga på att de är kalla! ^^

Exkexet ringde i morse och ville komma över och kolla på en film, jag fick informera om att jag skulle jobba som vanliga dödliga... Bara för att han är ledig liksom! Sjuk dessutom.., Fan vad alla är sjuka! Syrran grinade också över att hon börjar bli tokförkyld. En annan kompis ligger hemma med feber och verkade yra en del igår då vi messade fram och tillbaka - hahaha! Jag hade ganska kul åt honom trots att jag tycker synd om kraken. ;-) Så fort jag får höra att någon av mina vänner är sjuk så blir jag genast Moder Teresa. Vill ta hand om, fixa och dona osv. Jag kanske ska satsa på ett vårdyrke istället?

Nej, nu ska jag våldta värmefläkten!

God Jul och Gott Nytt År!

Kramar

Kommentarer
Postat av: Lotta

Du är utmanad! =)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback