Kryssning nästa torsdag.

Det var rejält länge sedan jag var på kryssning så när Bärsan ringde och frågade om jag ville följa med henne och några kollegor så tackade jag glatt ja. :) Vi ska åka med Birka Paradise och jag har faktiskt aldrig åkt med den förut så det ska bli kul, den är garanterat bra mycket fräschare än skabb-Cinderella... Den har blivit så sunkig med åren, eeewww.

Kanske man ska passa på att köra på lite spa på fredagen, vore nice faktiskt. Kosta på sig någon behandling eller en massage, gudarna ska veta att jag behöver det.

Plus i kanten är ju att det blir en kort arbetsvecka för mig nästa vecka hehe. Gå tidigare på torsdagen och ledig på fredagen, sånt gillar vi. ;)























Bilder från
http://www.birka.se







Kommentarer
Postat av: Jouline

Åh gud så härligt med en kryssning :) Kan knappt minnas sist jag va på en. SPA och massage låter ju verkligen inte fel det heller :)

Postat av: sara

Svar : Jaja, självklart va fan! Jag har faktiskt aldrig varit på kryssning, är sjösjuk ^^ hehe .. och sjörädd :P Men det kanske ger sig, nån gång lär jag ju åka ändå. Hoppas du får det riktigt jävla awesome då! :D

2010-04-14 @ 17:20:32
URL: http://mehners.blogg.se/
Postat av: sara

svar : Jag får nog ta o göra det då :D Kanske åka på sweden rock kryssningen nästa år ^^ Det vore kanske nåt för mig hihi..



Missa inte att ställa crazy frågor i frågestunden som är öppen 2 timmar till idag! :D

2010-04-15 @ 11:53:05
URL: http://mehners.blogg.se/
Postat av: Ella

nej gud va härligt det ser ut :)

2010-04-15 @ 16:59:37
URL: http://oje.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback