Vaggar fram som en gravid anka!

Shit, helvete och satan vilken träningsvärk jag har!!!

Helgen var oerhört hård... Min kropp håller fortfarande på att förbränna procenten jag satte i mig i fredags och lördags... Fredagen slutade på Patricia efter förfestande hemma hos Johanna och vi hade sjukt roligt! Dansade som galningar hela tiden och var allmänt idiotiska. =) Det var en jäkla massa muppar ute på stan i fredags (inte bara vi alltså) och jag vet inte hur många dårar vi pratade med.. Men när ordningsvakten på McDonalds började ragga på mig tyckte jag att det hade gått för långt! Allvarligt?! Träffade 2 smålänningar utanför McDonalds och fan vad jag garvade åt dom, sanslösa! Jag var slut som individ och ville bara hem och sova så jag gnällde mest om det medan jag skrattade ihjäl mig åt dom. Till slut fick vi tag på en taxi iallafall och tog oss hem till Johanna. Sömn = mycket bra!

Tio över nio på lördagsmorgonen ringer Johannas hemtelefon, jag blir livrädd och fattar inte vad det är som låter... Johanna kraxar fram: "Ge mig den där, ge mig den" samtidigt som hon viftar lite framför ansiktet på mig. Det tar ju ett tag innan jag fattar att det är telefonen hon menar.. Det kanske inte låter så kul men det var riktigt dråpligt faktiskt! Haha! Trodde inte att jag skulle kunna somna om efter det men jodå, det gick alldeles utmärkt! Vaknade halv ett med en grönjävlig huvudvärk och tankarna om att "jag ska aldrig mer dricka sprit" började komma... Vi kurerade oss dock rätt bra och hoppade på skiten igen på kvällen, åkte till Sofia på inflyttningsfest och sen kom vi på att det skulle vara kul att gå ut. Jag följde med Sara hem för hon skulle byta om och det var meningen att vi skulle ringa de andra tjejerna när vi var redo. Det gjorde vi men då hade de segnat ihop totalt och ville inte gå ut längre... Vafan! Jag och Sara skulle ut och stuffa iallafall bestämde vi oss för! Det vara bara det att vi aldrig fick tag på en taxi... När klockan var strax efter två på natten hade vi gett upp och drog fram rödvinet och vattenpipan.. Herregud! Varför kan man inte bara låta bli?! Jesper hörde av sig strax efter tre, han och några andra hade varit på casinot men han hade blivit övergiven och var då på väg hem med nattbussen. Här kommer nästa fylleinfall från min sida: "Skitbra, jag beställer en taxi så hoppar du av i Älvsjö så plockar jag upp dig där så åker vi hem till dig." Men jag tror att Jesper var lite mer vid sina sinnens fulla bruk än vad jag var för han påpekade vänligt att det var väl onödigt och att det var bättre att jag tog taxin raka vägen hem till honom istället. Hjärnan samarbetade inte så mycket med mig just då kan jag säga... Jaja, jag fick tag på en taxi iallafall och vi kom hem till honom typ samtidigt och det var ju strålande! Sedan började jag starkt att betvivla att han verkligen var vid sina sinnens fulla bruk då han bjöd på spetsad cider!!! Dra åt... vad vidrigt det var! Men jorå, det är klart att jag drack upp... Man är väl inte otacksam! *mummel* Därefter följde dryga 2 timmars "akrobatiska övningar" så det kanske inte är så konstigt att jag har jordens vidrigaste träningsvärk idag! Har vaknat varenda gång jag vänt på mig inatt för att det har gjort så förbannat ont! Men men, jag får ju skylla mig själv... Ska man leka porrdrottning deluxe får man också ta konsekvenserna...

Igår var ingen rolig dag... Jesper skulle givetvis upp och jobba och jag var tvungen att åka hem till Johanna och hämta mina prylar. Efter det kunde jag åka hem men jag gjorde en avstickare till affären för att handla bakiskäk. Var så sjukt trött och trasig så jag ville börja grina. Hem kom jag iallafall och där gjorde jag inte många knop trots att jag dragit fram halva garderoben i fredags innan jag åkte till Johanna. Jag skopade bara upp kläderna och slängde dom i ena soffan! Vilket innebär att jag måste ta hand om det idag... Urk!
Fortfarande galet trött trots att jag sov mellan 17-19 igår och sen gick och la mig igen strax efter 21... Jag börjar bli gammal, det är bara att acceptera att man inte är 18 längre!

Nu är det dags att ta itu med lite prylar här på jobbet, skittrist men men.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback