Kompatibilitetsnumerologi a.k.a Kärleksnumerologi

Jag har karaktärstal:


Karaktärstal Nio:
För en person med karaktärstal nio är äktenskapet extremt viktigt. Detta kan få till följd att ett sökande efter äktenskap börjar för tidigt och att personen söker sig till partners som är betydligt äldre än nian själv.


Min tappade ängel har karaktärstal:

Karaktärstal Ett:
Personer med karaktärstal ett vill ha ett omväxlande förhållande och söker en intellektuell partner. Ofta lever ettor ett flackande liv och kan därför ha svårt att visa äkta tillgivenhet för sin partner.


Analys för personer med karaktärstal 9 och 1:

Det här är en av de bästa kombinationerna. Nian och ettan är mycket målinriktade personer och när de får sträva mot samma mål blir förhållandet mycket starkt. Partnerna lyckas ofta vara varandras bästa vänner samtidigt som de kan behålla passionen i förhållandet och hela tiden finna intellektuella utmaningar i varandra. Dessa förhållanden är ofta de som bara säger "klick", och kärlek vid första ögonkastet är inte ovanligt. Det enda som kan vara negativt med denna kombination, är att parterna tenderar att kapsla in sig och nästan bara umgås med varandra.

Samstämmighet: 100%


Den jag spenderar lite tid med nu har karaktärstal:

Karaktärstal Tre:
Karaktärstalet tre står ofta för vänskap och ett förhållande där en av parterna är trea brukar präglas av detta. Treor har ofta lätt för att välja en lämplig partner.


Analys för personer med karaktärstal 9 och 3:


Det här är en kombination som fungerar bättre än man kan tro. Båda har egenskaperna att de planerar mycket för framtiden och inte är främmande för ett äktenskap relativt tidigt. Nians omvårdande och skyddande sätt passar trean bra och paret blir ofta bästa vänner. Paret får ofta en mycket god ekonomi till följd av deras sparsamma och försiktiga levnadssätt. Ett eventuellt äktenskap blir ofta barnrikt. Det är viktigt att det ges tid att vara litet för sig själv och fortfarande ha ett eget liv, annars kan en viss tristess infinna sig.

Samstämmighet: 70%


Jag tycker att sånt här är riktigt intressant och ni som vill prova kan göra det
här.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback