Repeteteringsknappen

Jo det är en del upprepningar här på jobbet, det ska liksom nötas in... Sysslar ju mestadels med service/reparationer nu och det är jättekul att lära sig nya grejer men shajt vad trött man blir i skallen av all input! Tur att Tomas är så pedagogisk som han är och att han har tålamod som en gud. Ibland snurrar jag till det rejält faktiskt hahaha. Sen att han är en av de snällaste jag känner spelar också in rätt mycket. =)

Klippte mig igår, blev hur bra som helst så dit kommer jag helt klart att gå igen. Zinq heter salongen och ligger på Ringvägen, vägg i vägg med Macarenas café. =)

Vanisnnestrött är jag nu så jag kommer förmodligen att somna rätt tidigt ikväll. Har gått och lagt mig ganska sent varje kväll den här veckan av nån anledning och det känns i både kropp och knopp nu kan jag säga.
Sista racet här nu, ska föreslå en cigg först om Tomas kan sluta babbla i luren bara! ;-)

Hepp!




Oh but the light..

Skenet från datorskärmen skaver i mina ögon... Sitter och kisar deluxe vilket känns sådär med tanke på hur huvudet och kranen mår... Kranen rinner och skulle nog behöva nya packningar om man säger så.
Åh vad sliten jag känner mig! Fryser som en hund idag med. Sängen nästa! Ska bara, som Alfons sa...

Hepp!


Mår shajt...

Herrejävlar, typ 2467 nysningar på rad sen är man slut vill jag lova...
Idag har jag inte gjort annat än suttit klistrad vid den här jävla datorn, galet mycket att göra.
Nu vill jag gå hem och hoppas att det är ok att jag gör det också, känner mig INTE helt frisk.

Kick Off

Hade vi igår med möten och gocart, grillbuffé och rödvin. Är lite trött idag men känner mig mest sjuk och frusen. Antingen så har Tristan eller Tomas smittat mig, inte snällt! Tristan har fått nåt shit på stämbanden så han låter som en kastratsångare deluxe, jag har ett meddelande som han spelade in på Christians mobilsvar (som givetvis spreds fortare än en löpeld) och det har jag lyssnat på hela morgonen, jag bara tokgarvar hela tiden. Hahahaha!

Har jobbat mycket med Tomas den här veckan, jag ska ju ta över när han går på pappaledighet så då blir det till att sköta reparationer osv, ska bli hur kul som helst! =) Lite nytt. Nu är det ju så att Tomas är sjuk och det skulle inte förvåna mig om han har smittat mig med tanke på hur han hostade och fnös igår...
Oh well, det visar sig, man kan ju inte bli mer än sängliggande ett par dagar liksom.

Väntar fortfarande på provsvaren, blodet bör ju vara färdiganalyserat vilken dag som helst!
Btw, jag ser ut som en heroinmissbrukare på armen, blåmärken och nålstick...Kul...

Ska försöka ta reda på vad fan som har hänt med min kompis också, han beter sig inte som vanligt vilket är jättetråkigt.

Nice weekend!

Ja fan vilket härligt väder det har varit så det kändes ju sådär imorse när det blåste sate och var +10...
Men helgen var som sagt guld värd! I lördags satt jag ute i solen och drack Pimms fram på eftermiddagen sen in i duschen en snabbis och göra sig i ordning för kvällen. Födelsedagsmiddag på Kryddhyllan på Gröna Lund. Åt en helt underbar Caesarsallad och mörkt mustigt bröd med flerkorn och russin i. Verkligen hur mysigt som helst och jättetrevligt sällskap! =)
Åkte lite roliga prylar efter middagen och drog hemåt vid stängning, rätt seg efter dagen i solen och jag vaknade jättetidigt i lördags morse av nån anledning.

Igår vaknade jag också hyfsat tidigt och var galet upphetsad! Hade förmodligen haft nån form av "våt dröm"... Kommer inte ihåg vad bara! Jisses...
Jag och syrran åkte in till Macarenas café "Lilla cafét på Söder" och drack islatte i solen. Hur mysigt som helst! När Mackan slutade åkte vi ut på Djurgården och fick snurra runt ett bra tag för att hitta parkeringsplats... Hittade en till slut och bänkade oss på andra sidan bron för att äta korv och mjukglass. Sen kom syrrans kollega, Tristan, förbi och vi bestämde oss för att ta en promenad. Gick längs vattnet bort till gröna Lund, Hasselbacken och upp mot Rosendalsvägen, galet fint! Sen satte vi oss i gräset och pratade skit i över en timme. Dags att gå tillbaka mot bilen, klockan var ju efter 18 och det kurrade rejält i kistan. Tristan bestämde sig för att följa med oss till Tullinge och käka middag. Jag fick stå för matlagningen som bestod av kyckling, paprika och baby spenat i paprik/chili créme fraiche med fullkornspasta till. Samt en vitkålssallad med oliver, citronolivolja och flingsalt. Smarrigt värre vill jag lova! =) Kaffe på altanen efter det och fan vad snackade och garvade. Överlag en mycket trevlig helg, så tack för det underbara ni!

Idag är det bara 26 dagar kvar till vi åker och hälsar på Johanna på Mallis, gööööött!


Jäklars va kul!

Hade riktigt kul igår kväll faktiskt. =) Shit vad jag kan alltså! ;-) Ja och du med såklart... Hehehe...

Galet varmt härinne, det beror visserligen på flera saker, dels att ventilationen inte verkar funka och sen har jag en del fuffens för mig... :P

What it means to obey

A cold and silvery wintermorning
is haunting me inside
leaving burning traces of icetips
threatening to abide

I can hear the banshees screaming
far beyond my grave
the sound makes my ego quiver
oh, I am bound to be his slave

Keep me close to the menacing fire
which licks his ivory skin
teach me to obey with gratitude
his command that make me sin



© Alfabetan 080508


Om en månad

Ligger jag på beachen i Alcudia och lapar sol, jääävlar vad gött det ska bli! Dricka goda drinkar och umgås lite med Johanna, ska bli så kul. Jag behöver verkligen komma bort ett tag, från all skit och stress här hemma.
Ska tillbaka till läkaren imorrn (se inlägg om EKG). Innebär en liten sovmorgon och det är ju aldrig fel! =)

Gör upp lite planer med en very, very close and special friend moahahaha. Kan bli jäkligt lattjo om allt går vägen, visst sweetheart?!

Finns dock ett orosmoln på min himmel just nu men jag tänker inte måla fan på väggen, det tar jag när och om det kommer istället. *gulp* Fan också i så fall, kan man kanske säga...


Busar lite

Har lite problem med att kontrollera andningen... Det blir så när man busar på jobbet och tro mig - jag är VÄLDIGT busig just nu! ;-)


Dödligt hungrig!

Men kom igen nu då Tomas - sleva i dig skiten du har på tallriken så att vi kan åka sen, jag svälter ihjäl!!!
Karlar är fan stöpta i samma form, alltid "Snart, jag ska bara..." Som nån jävla Alfons Åberg liksom!

En sväng till Bauhaus för Tomas innebär mat åt mig - har ingen matlåda med mig idag...
Blir väl nån grill på vägen misstänker jag.

Jag ska börja lyssna på dina ögon

Dina ögon spydde lögner
då din mun yttrade sanningar

De sanningar
som jag lyssnat till
klamrat mig fast vid
då det stormat
under revbenen

Jag hörde inte
vad dina ögon sa
jag valde att inte lyssna

Kanske för att jag visste
att då skulle allt vara förgäves



© Alfabetan 080505