Tell me, what do you seek

Eligible, are you not?
A gemstone
sharp yet smooth
as a cottonlike milkshake

The best of you
unified in a me-shaped box
but still available
to scarecrows
in the suburbian fields




©Alfabetan 080229

Fan vad det kan förstöra!

Jag HATAR verkligen mensvärk, hela dagen blir förstörd när man ska sitta här dubbelvikt och kvida... Inte fan hjälper vanliga värktabletter heller nej nej, här fordras narkotikaklassade preparat är jag rädd!
Humöret dras ju ner bara en liiiiten aning också... Kul det kommer bli ikväll när man ska in till stan - käka middag och fira Malin. Jag kommer ju sitta där som ett lik och kallsvettas av smärtan. Vet exakt hur det blir - 2 dagar i månaden är det excrutiating pain som gäller och då vill man helst inte visa sig ute, än mindre socialisera och vara trevlig! KUK!


Inte en dag för tidigt

Har äntligen fått tummen ur röven och beställt en box med de tre första SAW-filmerna...
Har ju inte sett en enda och ALLA tjatar verkligen på mig och säger att jag bara MÅSTE se dom! Jo, det är helt klart min typ av filmer så jag fattar inte hur jag har kunnat missa dom...

Ville beställa Stardust också men den får vänta, har inte sådär galet mycket stålars den här månaden och engelsmännen kommer ju om en vecka - kostar deg helt enkelt! Man måste ju ut med partydivorna och vara lite gay! ;o)

Syrran är i england nu den lilla svinpälsen... Käkar lunch med Andy inne i London as we speak som det heter.

Ska gå lite tidigare idag, eller ja det blir ju typ en timme tidigare. Lite att fixa med...

Be still my heart

Quivering with failure
subtile errors
of past emotions

Be still

Trembling, oh longing
for that silence
within chambers of chaos

Be still my heart


© Alfabetan 080227

Fortfarande lika jobbigt

Kan verkligen inte skaka av mig känslan... Den är grymt påtaglig och det stör mig fruktansvärt mycket. Nästan så att jag mår illa faktiskt. Undrar varför jag hade den där drömmen nu?! Verkar riktigt konstigt...
Fy fan vilket hån... Usch!

Vilken jävla natt!

Fy för den lede...
Har drömt mardrömmar hela natten. Vaknade kl 2 och mådde så gräsligt dåligt, ångest deluxe och kände verkligen hur förödmjukelsen brann i hela kroppen, kunde inte kontrollera det så tårarna ville inte sluta rinna. Bad memories? Eh ja, en del kanske... Lyckades somna om och drömmer då i princip samma sak fast med en twist så att säga. Jag får fortfarande ont i magen då jag tänker på det och jag blir så jävla förbannad även fast det var en dröm. Nåja, dröm och dröm, det har ju i stora drag hänt på riktigt så det är nog därför jag känner mig så förödmjukad och arg.

NEVER AGAIN!
 
En grej som var skum dock var att jag hade piercingar typ överallt i drömmen... Wtf? Jag skulle aldrig i mitt liv pierca mig så galet mycket. Iofs, nu när jag tänker efter så kan det ha att göra med en speciell sak... Hmmm att jag inte tänkte på det! Klart... Jag i ett nötskal! Bending over backwards to please....! Fast det här var nåt grönjävligt faktiskt...


Oh no..

Halsont och förkylning på gång... Det håller inte, jag ska ju till Vemdalen imorrn ffs! Ser verkligen fram emot att vara ledig. Den här veckan har tagit musten ur mig trots att den varit kort. Kan iofs bero på att jag inte vilade särskilt mycket i helgen! Fuck vad jag slet som ett djur! Men men, resultatet blev ju strålande bra och det var min tanke. =)
När man dessutom kan glädja nån annan blir det en bonus.

Kommer kännas bra att umgås med en massa dårar i Vemdalen i 4 dagar, då är man i gott och likasinnat sällskap! Moahahahaha! Inget skidåkande för mig dock, det har jag säkert nämnt tidigare. Ska ha ett behagligt rus i 4 dagar och läsa, skriva poesi och promenera när de andra susar ner för backarna. =)
Undrar hur poesi på fyllan blir?! Aldrig testat faktiskt... Ah well alla erfarenheter är bra utom de dåliga! ;-)

Hepp!

I am dying for you

My longing
is piercing my very soul
and I dream of stormy waters
caressing my mind
as I am scattered
through the wind


© Alfabetan 080208

Ölade lite igår...

Massiv trötthet idag! Det blev inte så sent från stan men det blev sent i säng... *gäspar* Somnade kanske vid halv tre och klockan ringde vid 6. Idag blir det inte mycket gjort på jobbet, det tar låååååång tid att regga ordrar.
Ikväll blir det nog lugna gatan, ska hem till Jesper en sväng och fixa lite musik. =) Han är snäll han!
Lunchen värms just nu i micron - pasta med köttfärssås är mumma! Men det jag helst vill ha är nog pizza eller liknande... Oh, piiiip! Nu är maten klar, så arrivederci!

Flyttad!

Jaha, kommer tillbaka från lunchen och får veta att nu ska vi flytta om inne på sales support... Jag ska flytta till Lottas plats och Lotta ska flytta till Arianas gamla plats... Japp, dataflytt och allt-på-skrivbordet-flytt! Dessutom fick jag ta över Lottas telefonnummer så nu är det bara att skicka ett nytt massmail till alla och säga att: "Hej, jag har nytt nummer... IGEN!"

Fan vad trött jag är, förstår inte vad problemet är egentligen. Jag sover ju som ett barn på nätterna...
Om drygt en vecka är jag iaf på väg upp till Vemdalen med dårarna på mitt gamla jobb! =) Ska bli så hysteriskt kul och jag ser verkligen fram emot det!

Nu - jobba...

Ritardo...

Jag känner mig helt off idag! Inget funkar som det ska i den här förbannade kroppen... Händerna lever ett eget liv och stavar fel hela tiden då dom försöker komponera ett helt vanligt mail! Dammit hands!

Riktigt kul helg faktiskt, råkade bli lite väl överförfriskad på julgransplundringen i fredags bara men annars hade jag skitkul verkligen hehehe ;D
En sak måste jag säga: VÄLKOMMEN TILLBAKA BABE! You have been missed, minst sagt! Moahahaha... ;)

Nej nu måste jag lulla vidare...

Tillbaka till gamla jobbet

Ja bara för ikväll alltså... Ska på julgransplundring vilket innebär god mat och dryck samt riktigt trevligt sällskap! =)
Om 2 veckor är jag uppe i Vemdalen med samma gäng och det ser jag verkligen fram emot, har inte varit uppe i fjällen på säkert 16-17 år! Bönan (jag) börjar bli gammal, fyller ju 30 i år...

Mätt som Jabba the Hut är jag också, satte i mig en groteskt stor tonfisksallad till lunch! Svingott, hade inte ätit det på bra länge...  

Lunch ca 30 min till sen måste jag ta itu med 2 ordrar som jävlas med mig... ^^ Scheisse...

Trevlig helg på er! =)