Gott slut och gott nytt!

2006 har faktiskt varit ett bra år.
Ok jag kanske låter förvånad och ja, jag är en smula förvånad. Det är så mycket som har jävlats i mitt liv de senaste åren så när jag har haft ett helt ok år så blir jag både glad och förvånad.

I fredags var jag på vinkväll hemma hos Magnus, oerhört trevligt. Jag, Magnus och Erik satt och kollade på King Paw (fruktansvärt dråpligt) och sippade på gott vin då Magnus granne trillar in. Efter det trillar grannens flickvän också in, efter det kommer ytterligare två grannar. The more the merrier är ju min filosofi så jo då det var mycket trevligt. Hann med Pablo Fransiscos dvd (hade inte sett den) och det gjorde mig lyrisk! Det enda som grämer mig med Zante-resan är att jag missade hans uppträdande i Sthlm.
Jaha ja, efter det ville Erik ha massage (ryktet går på stan att jag är en hejare på att massera) så fine, jag knådade hans stackars rygg och axlar. Vinet fortsatte att flöda och jodå, jag blev liiiite blarig faktiskt. Kombinationen av trevligt sällskap, vin och komiska filmer gjorde att jag fick kramp i käkarna! Då vet man att det har varit en lyckad kväll. Sov hemma hos Erik, myyyysigt! Puss babe.

Ikväll ska det festas deluxe! =) Mycket god mat och en massa smarrig dricka. Var hemma hos Sara igår och kollade in lite dekorationer, testade efterrätten och lite av bubblet... Hehe, hennes man hade ju lyckats köpa 8 flaskor bubbel och de flesta tar ju med sig egen så tja, det skadade ju inte att provsmaka, eller hur?! :P Åkte väl hem strax före tolv, kände att jag behövde sova ordentligt. Trots det så erbjöd jag Erik att sova hos mig men han hade tydligen sovit illa då jag sov hos honom, undrar varför?! ;) Det kan väl aldrig vara så att jag sov som en gris och snarkade deluxe?! :D Anyway, han behövde sova så vi kom överens om att vi skulle sova tillsammans en annan natt. Hihihi...
Nej, nu ska jag ta en dusch och sen ska jag åka och hämta skumpan. Ja just det, det här med kläder kan vara oerhört påfrestande!!!

Jaha, det var den ledigheten

Trist att den är över! Varför, oh varför erbjöd jag mig att jobba idag?? Det finns inte ett shit att göra och jag har väl haft ungefär 4 samtal sen 08:15... Det jag har roat mig med är att dricka alldeles för mycket kaffe och röka.

Syster sitter på planet tillbaka till England nu. :( Kom tillbaka!!!
Julen var bra iallafall, firade hos moster med mammas sida av släkten och sen blev det traditionell utgång på kvällen. Vilket drag, hur kul som helst! Vad som var mindre kul var ju att vi skulle åka upp till landet på juldagen och mamma bestämde att vi skulle åka upp tidigt = klockan 9!!! Lätt sliten...
Men det var jättetrevligt och då firade vi med pappas sida av släkten. Gjorde tappra försök att få igång ett tequilarace men det sprack. :P Syrran, pappa och min farbror klarade varsin. Jag, och kusinerna klarade 2 sen var det liksom nog! Magen mindes allt skit jag bälgade i mig kvällen innan och visade starkt sin avsky för nya mängder alkohol.

Resten av veckan har varit lugn, rände runt i stan igår med syrran och ett gäng kompisar. Köpte en superfin top på Vero Moda (inte för att jag behövde en ny top, har så många att jag skulle kunna öppna en egen butik) som jag tänkte ha på nyår. Syrran hittade en schysst klänning och så köpte hon presenter till kompisarna i England. Sedan blev det fika uppe på Åhléns och en jävla massa kacklande! :) Mycket trevligt! Visserligen var det apmycket folk och sånt kan driva mig till vansinne, inne på Gina Tricot fick jag ett psykbryt och armbågade mig ut genom massan av gamar. Höll fan på att smälla av!
Kvällen var väldigt lugn, käkade tacos, fikade och kollade på film. Mycket oskönt att gå upp kl 6 imorse...

Nyårsafton då? Jo den ska firas hemma hos Sara och Sami, det ska bli hur trevligt som helst. Kusin Malin (Saras kusin) och hennes pojkvän har precis flyttat ner hit från Östersund så de ska vara med också! :) Vidare en del polare till Sami och Saras bror med flickvän. Ser fram emot en trivsam och galen festkväll! :D


Liten syster är hemma!

Äntligen!!! :D
Har längtat mig sjuk efter min goa lillasyster och nu är hon äntligen hemma.
Har fikat och slagit in julklappar, nu är det dags att dricka lite glögg och faktiskt så har julstämningen infunnit sig... Men bara lite... Jag anser att det är syrrans förjänst! :)
Mot glöggen!

Som en liten parentes kan jag säga att jag har haft nervryckningar i ögat i 3 dagar nu, mäkta irriterande!

Ljuva ledighet!

Japps, knappt en timme kvar på jobbet sen är jag ledig i 6 dagar. Glädje! :D
Syrran kommer hem imorgon och stannar i en vecka, ska blir så kul att få spendera lite tid med henne, har inte sett henne sen oktober. Hon kunde ju inte komma hem förra julen pga jobbet så hon har en del julmatsätande att ta igen! Haha! :)

Fick en flaska Gula Änkan av chefen, jo jag tackar! :D
Tydligen hade han fixat nån monsterjulklapp men de hade fastnat nere i Amsterdam så det här blev väl plåster på såren. Inget dåligt plåster heller, jag älskar bubbel! ;)

Nu ska jag läsa av frankeringsmaskinen.. Ja jag vet, tråkigare än att se målarfärg torka!

Saknad pusselbit upphittad!

Äntligen har jag hittat hem!  Healingforum.se är den saknade pusselbiten i mitt liv och där trivs jag som fisken i vattnet. Har bara varit medlem i ett par dagar men oj så mycket jag lärt mig om mig själv. :O
Bl.a att jag med största sannolikhet är indigo, bevis dels genom horoskop men även beskrivningen av indigo passar in väldigt bra på mig! Det som kännetecknar en indigo är att man ofta har känt sig som en outsider, missförstådd osv. Vidare tänker en indigo med hjärtat men känner med hjärnan, ytterligare nåt som stämmer in på mig. Många indigos får diagnosen ADHD, DAMP eller visar autistiska tendenser (inte jag vad jag vet :P) men det är inte en regel. 
Jag håller fortfarande på och lär mig massor om detta, har bara skrapat på ytan än så länge så jag återkommer då jag vet mer! ;D Jag har åtminstone fått en massa aha-upplevelser då jag läst om indigo och violetta (kan kallas föregångare till indigo och jag är övertygad om att min pappa är violett!).

Underbart att känna såhär, är så glad så glad! :)
Dessutom har jag bestämt mig för att initiera mig i Reiki inom kort, det är något jag verkigen vill syssla med! :D

Stort tack till Exotica!

Fasen så snyggt det blev! Tack snälla för hjälpen med designen, jag är supernöjd! :D

Perfect skin

You got a perfect skin,
With a Devils grin.

Say hello to the pretty eyes,
Say hello to the devilish strides.
You got the looks, baby,
I could die.
You got the looks.
You got a murder style.

(Perfect)
You can't keep me waiting forever, baby.
(Your skin, perfect skin)
It's getting hard,
Who's going to rescue me?
Nothing here
You got a perfect skin,
With a devil's grin.

Say hello to the pretty eyes,
Say hello perfect alibis.
Shake your hips, baby,
I could die.
Shake your hips,
You got an L.A. style

(Perfect)
You can't keep me waiting forever, baby.
(Your skin, perfect skin)
It's getting hard,
Who's going to rescue me?
Nothing here
You got a perfect skin,
With a devil's grin.
You got a perfect skin,
Lies like sin.


You got the looks, baby,
I could die.
You got the looks.
You got a murder style.

(Perfect)
You can't keep me waiting forever, baby.
(Your skin, perfect skin)
It's getting hard,
Who's going to rescue me?
Its okay, that's alright now,
But I ain't going to burn in flames.
Let it go now.
Let it go now.

(Perfect)
You can't keep me waiting forever, baby.
(Your skin, perfect skin)
It's getting hard,
Who's going to rescue me?
You got a perfect skin.
You got a perfect skin,
With a devils grin.
Perfect skin,
With a devils grin.
Perfect skin.


-The 69 eyes-

Favoriten just nu och går varm i min mp3!

Jävla måndag!

Allt gick fel från början... Försov mig imorse, vidrigt väder ute, kommer till jobbet och det visar sig att servern ligger nere eftersom en switch sagt upp sig... Strålande! Fick iofs en massa privata ärenden uträttade och det var super men i övrigt har hela dan sugit stenhårt!

Helgen då? Jodå, glöggkvällen var mycket trevlig, tack för det Bärsan! :D Åkte väl hem vid 2-tiden, pratade med exet och han kom över, sen var det mer eller mindre tjafs i två timmar blandat med känslomässiga yttringar och en del svängar i sänghalmen. Trevligt men jävligt utmattande! Blev lite irriterad på honom faktiskt, han ska inte tro att han kan tala om för mig vad jag får göra och inte, det tåget har redan lämnat stationen liksom! Hmpf!

Lördagen var bara jobbig... Hjälpte min moster och hennes man att flytta och det innebar att jag fick spendera 7 timmar tillsammans med mormor... Mask i hjärnan deluxe! Hon gör mig vansinnigt irriterad! Jag fattar inte hur hon orkar lägga sig i allas liv, har åsikter om precis allt och alla! GAH! Kom hem strax före 9 på kvällen, då glodde jag bara på tv och pratade i telefon.. Var så jäkla trött! Nån i huset hade dessutom fest så det lät som att halva Sverige var där! Mådde pissigt som fan och kände ångesten komma krypande... Försökte då kontakta mitt ex, som trots allt är min bästa vän, för lite stöd men det var lönlöst... Pratade lite med Sara mitt under brytet och det var bra annars hade jag nog flippat helt...

Igår gjorde jag absolut nada. Låg på soffan fram till två på dan sen åkte jag hem till mor och far för att titta på hur vardagsrummet blev efter renoveringen. Blev bjuden på middag, eller ja, jag fixade faktiskt maten... Ugnsbakad lax med potatis och romsås. Smarrigt värre! :) Sen var min kära far så snäll att han körde hem mig, det tackar vi för. Aptrött!

Egentligen skulle jag ha åkt in till stan efter jobbet för att möta upp "maken". Han köpte en limpa cigg till mig då han var på kryssning så jag hade tänkte ta den men icke! Han hade varit på möte som slutat tidigare tydligen så då valde han att åka hem... Konstig jävel! ;) Vi skulle mötas imorgon efter jobbet istället. Kanske bara var bra att det inte blev av, jag är ju inte på mitt bästa humör idag.. Ska åka hem och äta lite och sen kommer nog Sara förbi och lånar en kabel till mobilen. Hoppas att hon stannar på en fika iaf så man får snacka lite skit och garva! :)

35 minuters lidande kvar...

Glöggkväll

Jo visst, ikväll ska vi hem till 'Bärsan' och dricka glögg. Himla trevligt! :) Efter att glöggen är slut bjuder hon på sprit... Hon var på Tallinn-kryssning för ett par helger sen så hon införskaffade väl ett fint förråd då. Ev. tar jag det lite lugnt med tanke på att jag precis återhämtat mig från julbordet med jobbet...
Somnade kl 8 igår kväll så jag har sovit 10 timmar inatt. Det behövdes verkligen!

Bakfull?

Svar: Ja som fan!

Stödsov på lunchen, det skulle jag ju aldrig ha gjort... Trött som en get och grisigt bakfull! Jag vill bara hem och sova så det känns förjävligt att man har 3½ timmar kvar här... Det kostar på att ligga på topp tydligen! Grymt ont i läppen också, det bultar och har sig... :( Fasen vad jag ska sova sate när jag kommer hem! Längtar...

Nykter?

Svar: Nej, inte än...
Det är lätt underhållande att sitta på jobbet och fortfarande vara onykter! Efter lunch däremot kommer det inte att vara lika roligt... Det är nämligen då jag tippar på att bakfyllan slår till!

Dra åt ----  vad kul vi hade igår! Julbord på Gondolen först, sen drinkar osv på Akkurat och efter det röj på Engelen. Givetvis var det järngänget som var kvar till sist... Jag, Staffan och Stefan är väl inte direkt snygga idag men men... Jag lyckades med konststycket att fixa en fläskläpp! Hur vet jag inte men den sitter där den sitter... Hade så otroligt ont i fötterna när vi skulle åka hem så jag slet av mig mina stövlar nånstans vid slussen och gick i strumplästen! Mina strumpor är inte vita längre kan jag ju informera om... Staffan fick bära min väska och Stefan tog mina stövlar. Herregud vilken smärta! Staffan fick vara mitt stora stöd i livet och lotsa mig upp till Medis så att jag kunde hoppa på en buss och ta mig hemåt.
Somnade väl vid 3 och vaknade (läs var tvungen att vakna) halv 7... Hysteriska skrattanfall har kantat den här morgonen och det lär väl fortsätta ett tag till!
Ska masa mig bort till Staffan snart och söka lite medlidande...

Metal Crüe

Take some venom and accept
That you won't see Nazareth
The rainbow leads you home

Warrior sent to milky way
UFO shooting gamma ray
A riot of destruction

Watch the rockbitch go down, vixen spread

When the priest killed a maiden in the metal church
Armored saints and warlocks watched the slaughter
Rage of the slayer forced the pretty maids
To kiss the Queen in crimson glory

You were born a motorhead
Bike's in flames you race ahead
U do the Kansas rush

Racing with the motley crew
Annihilator chasing you
With guns and burning roses

Status quo has been reached, wasps unleashed

Take a skyride with me, then you'll see



-Sabaton-

A light in the black

A cry for help, a distant whisper
A foreign nation calling our name
Sent to hell, to reach for heaven
To serve in dark, as light in the black

Sent into battle to aid strangers in need
Gain independence, our forces will lead
Final solution when all others have failed
Liberation is coming our path has been laid

We remember the fields, where our tanks held the line
We remember our brothers in arms

When the war, has been won
And our march home begins
What awaits has not yet been revealed
What was won? what was lost?
Will our deeds be remembered?
Are they written on stone or in sand?

Marching ashore, our target awaits
Facing resistance, forces driven by hate
Protecting civilians, while fired upon
Rules of engagement, our restrictions are gone

We remember the sea, where our ships broke the waves
We remember our brothers in arms

Leaving home, set to sea
Was this really meant to be?
See the shore of our home fade away
Facing blood, facing pain
Have our brothers died in vain?
Many lives has been lost on the way



-Sabaton-

Julbord

Jajjemen! Imorgon blir det julbord på Gondolen med jobbet.
Himla trivsamt! Var där för 2 år sedan med ett annat företag och det var verkligen lyckat.
Enda "problemet" var att jag var mätt i 2 dagar efteråt!!!
Trist också att det planerades in en onsdag... Förra året var vi på Ulla Winbladh på Djurgården, det var en fredag och vi festade som dårar till långt in på småtimmarna! :) Det är så det ska vara ju! Men men, vi är nog några som kommer att ramla in på Patricia efter att vi ätit klart, det ligger ju nästgårds så att säga. :P "Tur" är väl att båten stänger kl 01 så slipper man komma hemrumlandes strax efter 5 då man ska vara på jobbet 8:15... Hehe...


Rygg och axlar på tapeten igen

Tydligen gillade inte min rygg förra helgens bravader! Natten till förra tisdagen fick jag påhälsning av min gamla bekanta; Låsningen. Helt oinbjuden dök aset upp och bosatte sig i min ryggrad. Jag var måttligt imponerad då jag vaknade mitt i natten med en känsla av att något/någon försökte klyva mig med en köttyxa. Vilket fiasko! Jag som gjort allt för att hålla ryggen i trim efter förra besöket hos sjukgymnasten men icke!

Igår var jag på återbesök och han fick knäcka ryggen ett par gånger och sen masserade han området runt höger skuldra och längs ryggraden, hur skönt som helst! När jag kom hem gjorde jag som vanligt alla övningar och sen blev det tv-tittande fram till kl 22. Där tackade jag för mig och kröp lycklig ned i sängen i tron om att jag skulle får sova ostört. Dra åt -----  så jag bedrog mig! Vaknade strax efter 2 med en grönjävlig smärta i ryggen (i vanlig ordning). Grinade illa och lyckades rulla ur sängen för att kunna stretcha lite osv. Trött som en gnu var jag men vad skulle jag göra?! Fan också... Visserligen har låsningen släppt men det är ju musklerna som drar ihop sig och krampar, mycket oskönt! Undrar hur länge jag ska få dras med det...? Jaja, det är väl bara fortsätta med övningarna och stretchingen, vänta och se helt enkelt! Annars får jag ringa tillbaka till David (sjukgymnasten) och grina om att det fortfarande gör ont!

Erotic meltdown

Shall we proceed
into the luscious features
of the night
Where love turns to potions
and we are guided
by our intoxicating light

Stumbling across
the black woodenfloor
down the spinal hallway
touching your emotional core

Let there be
a ferocious heat
Besiege my body
swept in lustrous sheets

Sway with me
as I paint my yearnings
on your back
Prepare my essence
for your tempestuous attack



© Alfabetan 061204

Attero Dominatus

Attero!
Dominatus!
Berlin is burning
Denique!
Interimo!
The reich has fallen

We stand at the gates of Berlin
With two and a half million men
With six thousand tanks in our ranks
Use them as battering rams

Artillery leading our way
A million grenades has been launched
The nazis must pay for their crimes
The wings of the eagle has been broken

Marshall Zhukov's orders:
Serve me Berlin on a plate!
Disregard the losses
The city is ours to take

The price of a war must be payed
Millions of lives has been lost
The price must be paid by the men
That started the war in the 30's

The spring of the year 45'
The year when the nazis will fall
We're inside the gates of Berlin
The beak of the eagle is broken

Comrade Stalins orders:
Serve me it's head on a plate
Disregard the losses
The eagle's land is ours to take

March!
Fight!
Die!
In Berlin!
March!
Fight!
Conquer!
Berlin!

Attero!
Dominatus!
Berlin is burning
Denique!
Interimo!
The reich has fallen

Attero!


-Sabaton-

Afraid to shoot strangers

Lying awake at night I wipe the sweat
from my brow
But it's not the fear 'cos
I'd rather go now

Trying to visualize the horrors that
will lay ahead
The desert sand mound a burial ground

When it comes to the time
Are we partners in crime?
When it comes to the time
We'll be ready to die

God let us go now and finish what's
to be done
Thy Kingdom Come
Thy shall be done... on earth

Trying to justify to ourselves the
reasons to go
Should we live and let live
Forget or forgive

But how can we let them go on this way?
The reign of terror corruption must end
And we know deep down there's
no other way
No trust, no reasoning, no more to say

Afraid to shoot strangers
Afraid to shoot strangers


-Steve Harris *Iron Maiden-

Den här låten har jag älskat så länge jag kan minnas...

Fear of the dark

I am a man who walks alone
And when I'm walking a dark road
At night or strolling through the park

When the light begins to change
I sometimes feel a little strange
A little anxious when it's dark

Fear of the dark, fear of the dark
I have constant fear that something's
always near
Fear of the dark, fear of the dark
I have a phobia that someone's
always there

Have you run your fingers down
the wall
And have you felt your neck skin crawl
When you're searching for the light?
Sometimes when you're scared
to take a look
At the corner of the room
You've sensed that something's
watching you

Fear of the dark, fear of the dark
I have constant fear that something's
always near
Fear of the dark, fear of the dark
I have a phobia that someone's
always there


Have you ever been alone at night
Thought you heard footsteps behind
And turned around and no one's there?
And as you quicken up your pace
You find it hard to look again
Because you're sure there's
someone there

Fear of the dark, fear of the dark
I have constant fear that something's
always near
Fear of the dark, fear of the dark
I have a phobia that someone's
always there


Watching horror films the night before
Debating witches and folklores
The unknown troubles on your mind
Maybe your mind is playing tricks
You sense, and suddenly eyes fix
On dancing shadows from behind

Fear of the dark, fear of the dark
I have constant fear that something's
always near
Fear of the dark, fear of the dark
I have a phobia that someone's
always there

When I'm walking a dark road
I am a man who walks alone


-Iron Maiden-

Så jävla bäst!

Brave new world

Dying Swans twisted wings
beauty not needed here
Lost my love, lost my life
in this garden of fear
I have seen many things
in a lifetime alone
Mother love is no more
bring this savage back home

Wilderness house of pain
makes no sense of it all
Close my mind dull this brain
Messiah before his fall
What you see is not real
those who know will not tell
All is lost sold your soul
in this brave new world

A brave new world
in a brave new world
A brave new world
in a brave new world

Dragon Kings Dying Queens
where is salvation now
Lost my life lost my dreams
rip the bones from my flesh
Silent screams laughing here
dying to tell you the truth
You are planned you are damned
in this Brave new world

A brave new world
in a brave new world
A brave new world
in a brave new world



-Murray/Harris/Dickinson *Iron Maiden-


Gnäll om Orangino

Det är många som grinar över att de blivit sårade då de spelat Orangino.

Jag tycker att det spelet är helt suveränt! Lärde mig mycket om mig själv och mina vänner, riktigt kul. Självklart fick man väl förklara sig ibland men det var ju lite det som var poängen, en diskussion.
Om man inte tål att höra sanningen om sig själv, ge då fan i att spela eller acceptera att alla kanske inte har samma uppfattning om dig som du själv har! Jävla lipsillar...