Blir lite ompysslad...

Älskade vännen Sara är på väg. Vi behöver prata av oss ordentligt båda två! Skönt... Men jag är så trött så jag knappt vet vad jag heter! Måste sätta på kaffe... Pratar med Johanna i tel just nu.

Bäst på Bandit idag

Är utan tvekan Welcome Home - Coheed and Cambria. Fastnade för den låten första gången jag hörde den. =)

Bortsett från alla våra låtar som spelats idag...

Det smärtsammaste som finns är att ha ett hål i själen...

Nu är jag både sorgsen och besviken på mig själv - just för att du kunde bryta igenom mitt försvar, allt jag kämpat med. Det är ju bara du som har lyckats med det men sen är det ju så att du byggde ett bo i min själ från första gången vi träffades, jag insåg det inte då bara... Många år har gått sedan dess och då du försvann lämnade du ett hål efter dig. Ofattbart att några enstaka ord från dig kan tränga igenom den sårskorpan som bildats där hålet en gång satt. Min själsvän... Aj, det gör förbannat ont!

Men gaaaah!

Vad är det med Bandit idag? De spelar bara dina och mina - våra låtar... SLUTA! Såhär är det alltid för mig... Jag försöker glömma så blir jag konstant påmind, orkar inte... Kan inte tankarna sluta snurra bara, lämna mig ifred!

Tack Sara, för att du finns och alltid lyssnar och ställer upp. Älskar dig min vän!

Time after time

Lying in my bed i hear the clock tick,
And think of you
Caught up in circles confusion
Is nothing new
Flashback warm nights
Almost left behind
Suitcases of memories,
Time after

Sometimes you picture me
I'm walking too far ahead
You're calling to me, i can't hear
What you've said
Then you say go slow
I fall behind
The second hand unwinds

If you're lost you can look and you will find me
Time after time
If you fall i will catch you i'll be waiting
Time after time

If you're lost you can look and you will find me
Time after time
If you fall i will catch you i'll be waiting
Time after time

After my picture fades and darkness has
Turned to gray
Watching through windows you're wondering
If i'm ok
Secrets stolen from deep inside
The drum beats out of time

If you're lost you can look and you will find me
Time after time
If you fall i will catch you i'll be waiting
Time after time

You said go slow
I fall behind
The second hand unwinds

If you're lost you can look and you will find me
Time after time
If you fall i will catch you i'll be waiting
Time after time

If you're lost you can look and you will find me
Time after time
If you fall i will catch you i'll be waiting
Time after time

Time after time
Time after time
Time after time


-Cyndi Lauper-


Med tanke på vad som hände i lördags... Varför måste allt vara så komplicerat omkring oss?

Svimfärdig

Gudars vad trött jag är... Att man aldrig får sova! Helgen var bra, bio i fredags, kollade på Stay Alive... Helt ok men slutet sög! Annars var det en ganska rolig filmidé.

I lördags käkade jag, Johanna och Jesper middag hemma hos mig, drack vin och snackade skit. Sen överraskade Sara och Malin oss genom att dyka upp och gallskrika! Jag trodde att de skulle komma hem från Östersund igår men de valde att åka hem en dag tidigare och överraska oss! =) Vi satt och pratade långt in på småtimmarna. Sms-terror var det också mellan mig och exet... Jag är så upp- och nedvänd, in- och utvänd, förvirrad, lättad, sorgsen osv osv... Chocken har fortfarande inte lagt sig men det var sååå skönt att prata med honom om allt! Men, det är inte rättvist nånstans! Jävla liv... Give me a break! Var smått apatisk igår och är det nog fortfarande i viss mån... Ja ja, det lägger sig väl det med men... ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHH! Jag vill inte vara med längre... Skulle vilja sova flera dagar i sträck men det får man ju inte pga det här förbannade jobbet!

Btw, älskar dig också... Forever and always!


Fredagsfika

är det som gäller om 10 min cirkus. =) Glass!!! I vanliga fall är jag inte så jätteförtjust i glass men just på sommaren verkar jag ha en mage extra, en sk. glassmage. Kan korna så kan väl jag med?! :P

Btw... Dagens bästa låt på Bandit måste vara Carnival of Rust - Poets of The Fall. Grymt härlig text!

Rock on!

Kvavt

Hur bär vädret sig åt för att skapa denna kvava hetta? Det är ju helt fantastiskt!
Ventilations-snubbarna var här strax före lunch och sa att de hade satt upp sprinklers på taket för att kyla ner det... Jo, jo... Hur blir det med att kyla av oss som sitter här inne i kontorsmiljön och avlider då? Värst är ju att serverrummet håller en stadig temp. på +23 grader... Inte bra! Undrar när dom ska fixa det egentligen?

Bara 2 timmar kvar på jobbet nu! Fredagar är suveräna på sommaren för då stänger kontoret 15:00! Wohooo!

Jesper lider av delirium light

Öööhh, lite trasig kompis?! ;o)
Fick ett mess kl 5 imorse där det stod att han vaknat upp i södertälje... Uppenbarligen hade han somnat på nattbussen, stackars jävel! Han föreslog att han skulle dricka färre öl nästa gång, det lät som en bra idé tyckte jag! Han lär ju stinka apa idag! Jag lovade att jag skulle komma förbi efter jobbet och lukta på honom... Kul för honom att jobba i den här kvalmiga luften och dessutom vara bakis. Men men, som man bäddar får man ligga! Eller var det, den man ligger med får bädda?! Ja... nåt av det...

Inte många knop

blev gjorda igår... Dammsög inte, fixade inte kaffe... Däckade typ på soffan. Fattar inte varför jag alltid är så trött på torsdagar. Exet ringde vid 9-tiden, då var jag ganska väck.. Hade slumrat lite light framför tv:n.

Alltså skulle jag behöva dammsuga idag! Men det blir ju inget av med det för jag ska åka raka vägen in till stan efter jobbet och möta Johanna, visserligen jobbar hon till 7 men det är ok, jag tänkte glo på henne medan hon jobbar, fika och strosa runt lite. Vi ska på bio ikväll och se Stay Alive. Undrar hur mycket b-skräckis det är över den?! Återstår att se, antar att rapport följer imorgon.
25 dagar kvar...

13 min

Sen är arbetsdagen slut! =) Hem och dammsuga lite, ta en dusch och fixa kaffe. Får ev besök lite senare. Var ett tag sen jag träffade mitt kära ex-kex. En av de få jag behållit kontakten med under alla år. Vore trevligt att ta en fika och uppdatera sig lite, har inte setts på ett par månader nu. Hmmm hur gamla var vi när vi var tillsammans...? 15-16 skulle jag tro, ja 9:an gick vi i och sedan var vi tillsammans ett tag på gymnasiet också, det är alltså 12 år sedan! Shit vad tiden går...

Wohooooo!

F I K A!
Tänk att en sån liten grej kan göra en så lycklig... Jo att eh... Jag har tråkigt...

Fakturering

Finns det nåt tråkigare??!! Jag har svårt att tro det i nuläget... Jag är svintrött, vill bara sova... Eller sätta mig i solen och läsa boken jag köpte imorse - Pompeji av Robert Harris. Den verkar jättebra och jag älskar ju historia så... Jag är verkligen inne i en bokperiod just nu!

Gott & Blandat

Tänker jag ALDRIG äta igen!
Fick ett godissug utan dess like och vräkte i mig en hel påse på 3 millisekunder... Lite light illamående nu skulle man kunna säga... *raaaap*

Jobbigaste låten på bandit just nu

THTR - The haters

Den är bara så tjatig! Har väldigt svårt för svensk musik överhuvudtaget, alltså sådant som sjungs på svenska...

Förövrigt är lunchen slut och jag ska tråka vidare på jobbet, fasen vad veckorna segar sig fram!

Talande katter

Hahahaha jag höll på att garva ihjäl mig! Katterna är ju så söta!

Allvarligt!?

Sjuka idioter! Vad är det för fel i huvudet på folk?
Försöket till våldtäkt i taxin hände tydligen i Tullinge sa dom på Stockholmsnyheterna imorse... Vafan, ska man inte ens kunna åka taxi hem från stan längre??? Jag blir så förbannad så jag skakar! Jävla äckel det finns!

Traktorjävlar

Jag kan bli tokig på alla dessa traktorer som envisas med att köra på vägarna i morgonrusningen!
Visserligen är det väl inte mycket till rusning nu under sommaren men jag kom iaf försent till jobbet imorse pga en jävla traktor!!! Samma sak var det igår, jag kom preciiiiiis i tid till jobbet men det var på håret... Jag måste röka!

Obalanserad Formel 1


Jag hinner inte riktigt bromsa
då du kör på principen
"put the pedal to the metal"
Det är så du gör
i kammare och förmak
Dags att stanna till
för ett oljebyte?

När du tar av dig hjälmen
och ger mig den där rusiga
uppspelta blicken
kan jag inte hålla mig längre
Jag bara måste röra
vid din korsrygg
där alla nervtrådar binds samman


© Alfabetan 060726


Behagligt ju

Kunde inte låta bli att sitta kvar ett gäng minuter ute på terassen, var ju så skönt i solen. Fasen vad solen tar fort trots att jag redan har färg (man får tacka de vallonska generna för att man har lätt för att bli brun)! Gör ingenting dock, bra att spä på med lite mer färg innan man drar till grekiska ö-världen och 2 veckors sol och bad! =) Ååååååhhh vad jag längtar! Hur många dagar är det kvar nu...? *räknar* 26 dagar... Jaja, det går fort förhoppningsvis! =)

Igår

Jo jag var ju hemma hos Brallan på fika/middag igår.. Vi satt och väntade förgäves på åskvädret som utlovats... Icke! Det hade dock behövts, jag tycker att det var vidrigt varmt igår. Inte särskilt trevligt när det känns som att man håller på att smälta t.o.m i skuggan! Idag är värmen så mycket trevligare, kan bero på att det inte är lika kvavt kanske? :P
Nu är det dags att bege sig ut på terassen, ta en cigg, läsa lite och dricka vatten!

Badparasiter

Men fy vad snuskigt! 
Eh, jag är löjligt rädd för insekter, parasiter, spindlar och sånt äckelpäckel... *ryser*
Lär dröja innan jag badar igen...

Lunchen avklarad!

Nu är det nedförsbacke.. Exakt 2½ veckor kvar till semestern!

Det blev pasta, salsasallad och fetaost till lunch. Riktigt smarrigt!
Satt i solen och läste under lunchen, svårt att lägga ifrån sig de där böckerna. Absolut mina favoriter, de har ju allt: Spänning, historia, magi, erotik, tragik, komedi... Allt allt allt helt enkelt! Rädd att jag läser ut den här boken idag och då får jag vänta till efter helgen med att läsa nästa... Det är ju Brallan (på väg till Östersund) som har böckerna och hon är så hygglig som lånar ut dem. Jag beställde 2 böcker ur serien åt henne som tack för att jag får läsa dem, inte mer än rätt tycker jag! =)
Det lär ju bli Isfolket-maraton på Zante den här vändan också, haha!

Syrran pratar om att byta jobb... Fan... Det är ju så praktiskt av henne att jobba på Jo Malone, jag får en massa svindyra hudvårdsprodukter och trevliga parfymer varje gång hon kommer hem ju... :P Hehe, inte meningen att verka egotrippad men jag älskar de där produkterna! Hon har iofs lovat att säga till innan hon säger upp sig så att jag kan göra en "liten" beställning. Sist hon var hemma fick jag 4 parfymer, luktar apgott allihop!
Här kan ni läsa mer om vilka produkter det finns. Min favvodoft är Orange Blossom, mumma! Den finns även i bodycreme, man blir len som en baby av den. Idag har jag dock French Lime Blossom på mig, luktar fräscht den med. Det finns även ett riktigt bra ansiktsserum som är suveränt när hyn i fesjet känns risig!
Jisses vad jag började babbla på om det där då... Jaja, man kan ju inte rå för att man som kvinna älskar sånt där! ;o)

Dagens lista... I brist på annat

Klädsel: Vita caprijeans, orange top, flipflops på fötterna (sköööööönt)
Frisyr: Fantasilös, det hänger och slänger.. Plattade ut skiten imorse! (Måste klippa mig)
Humör: Likgiltig
Lunch: Har inte handlat än
Antal cigg: 4 hittills
Koppar kaffe: 1 hittills
Bokade biobiljetter: Stay Alive (fredag)
Låt på bandit: Kill Rock 'n Roll - System of A Down
Bok: Sagan om Isfolket - Huset i Eldafjord
Irritationsmoment: Jobbet
Temperatur på terassen: +28
Dagdröm: Stranden i Laganas
Jobbigaste måste: Städa fågelburar
Avundsjuka: På syster som är i Venedig på konferens
Sug efter vin: STORT
Allmäntillstånd: Ingen Uppgift

Pilla naveln

Inte mycket mer att göra just nu... Förbannat!

Sara och Malin drar upp till Östersund idag, Storsjöyran... Hade varit kul om man kunnat följa med, men icke! Rocka lite för mig också älsklingarna!

Dead boy's poem


Born from silence, silence full of it
A perfect concert my best friend
So much to live for, so much to die for
If only my heart had a home

Sing what you can`t say
Forget what you can`t play
Hasten to drown into beautiful eyes
Walk within my poetry, this dying music
- My loveletter to nobody

Never sigh for better world
It`s already composed, played and told
Every thought the music I write
Everything a wish for the night

Wrote for the eclipse, wrote for the virgin
Died for the beauty the one in the garden
Created a kingdom, reached for the wisdom
Failed in becoming a god

Never sigh for better world
It`s already composed, played and told
Every thought the music I write
Everything a wish for the night


"If you read this line, remember not the hand that wrote it
Remember only the verse, songmaker`s cry, the one without tears
For I`ve given this its strength and it has become my only strength.
Comforting home, mother`s lap, chance for immortality
Where being wanted became a thrill I never knew
The sweet piano writing down my life"

"Teach me passion for I fear it`s gone
Show me love, hold the lorn
So much more I wanted to give to the ones who love me
I`m sorry
Time will tell (this bitter farewell)
I live no more to shame nor me nor you

And you... I wish I didn`t feel for you anymore..."

A lonely soul... An ocean soul...


-Nightwish-


Så underbart vacker...

Vad är det för fel på folk?

Imorse när jag åkte till jobbet satt jag i frid och fröjd på t-banan och bläddrade lite i en tidning. Vid en station kliver det på en man i medelåldern och sätter sig mitt emot mig... Fine, men han har TÄCKJACKA på sig!!! Eh, det var alltså +22 grader vid kvart i 8 imorse... Jag avled bara av att se honom, fattar inte hur vissa tänker. Ok, nu lär ju inte hissen ha gått ända upp där men ändå... Fanstyget sitter dessutom och svettas ymnigt, tacka fan för det med den jackan! Vill inte ens tänka på hur mycket han ska svettas nu om han fortfarande knatar omkring i den där jackan, med tanke på att det är cirkus +30 nu! *skakar på huvudet*

Hem till Brallan på en fika efter jobbet, ska bli trevligt! =) Kanske låna nästa bok i Isfolket-serien också? :P


Måndagar is NOT the shit!

*ljudlig suck*

Jag har fått skavsår i arslet av stolen jag sitter på... Det spelar ingen roll att jag tar turer i korridorerna var 10:e minut! TRE veckor kvar att jobba, T R E!!! Omänskligt...

Dagens

humör: Less
tristaste syssla: kuverteringen
lunch: kyckling och ris
cigaretter: 6 st, än så länge
strypfaktor på Telenor-allt rött blir b-b-b-b-b-b-blåååååååååååååååååååått-idioten: EXTREMT HÖG!
utlästa bok: Kl 10:31 på morgonen i Khao Lak, samt Sagan om Isfolket - Ängel med dolda horn (om ca 30 min)
dikter: inga än så länge
klädsel: mörkgrå capri-jeans med strasstenar, blommigt omlott-linne och bruna slip-in
bästa låt på Bandit: The memory remains - Metallica
bokade resa: Zakynthos 22 Aug - 5 Sep. *längta*
jobbigaste påringning: Klämkäck pajas från ABB i V-ås
antal koppar kaffe: 3 hittills
trötthetsfaktor: 8 av 10 möjliga
jobbigaste kommentar: "Är växeln påslagen? Det är så jäkla lugnt, höhöhöhöhö!"
måsattacker: inga än så länge (ska ju gå hem snart så man vet aldrig...)
jobbigaste måste: handla och fixa räkningarna
allmäntillstånd: hosta och light magont
avundsjuka: på maken som befinner sig i Las Vegas och roar sig kungligt...
kvällssyssla: tv-tittande och The Sims2 spelande
mest saknade kollega: Staffan
blogg: fantasilös...

And another one

Varför vi behöver varandra


Mina fingertoppar
vandrar långsamt
över ditt ansiktes punkter
Vibrerande söker de
efter helhet

En svettpärla
på din överläpp
som orsakats av mig
Din tunga söker
att befria

Samma stund
kysser jag bort den
så att vi kan fortsätta
röra oss i trans
utan avbrott


© Alfabetan 070619

A new one

I en grop av hud


I kärleksrus
lyfter jag din hand
och lägger den varsamt
mot min halsgrop
Vill att du ska veta
här finns essensen av mig -
allt det jag är
samlat i en grop av hud

Dina ögon kittlar mig
på ett sätt
som är omöjligt att analysera
De bara finns där
djupt i mig
Lika sköra som en origamifågel
men de lyfter mig
som om jag vore kolsyra


© Alfabetan 070619

Ganska lång dikt

Min själ serverad på silverfat


Doften av pirrande naivitet
sprider sig i rummet
Mitt monstrum har dukat upp
till en gourmetmåltid

Menu

Aptitretare - Canapé of trust
Huvudrätt - Mashed soul with a hint of heartbreak
served on a silvery plate
Dessert - Créme de loyalty

Alla hans favoriter finns där
och för att göra måltiden komplett
skålar vi i mitt svallande kärleksblod

Bit för bit
mumsar han i sig
Jag petar lite bland resterna
så masochistisk
som någon kan bli

Han slickar sig om munnen
och torkar av händerna
på mina kläder med ett flin

Punkten ovanför hans huvud
blir min räddning
då han tar det sista av mig

Insidan av honom
är inte så vacker
som hans yttre


© Alfabetan 060719

Det var det jävligaste!

Läste Metro imorse då jag åkte till jobbet. På sidan 9 i vänstra kolumnen fanns en notis... Det står som följer:

Pedofilparti godkänns av domstol

"En Nederländsk domstol beslutade igår att godkänna partiet 'Broderlig kärlek, frihet och mångfald'
(PNVD). Partiet har startats av pedofiler och dess viktigaste frågor är att legalisera barnpornografi och sänka åldern för sexuellt umgänge från 16 år till 12 år. Organisationen Soelaas, som arbetar mot pedofili i Nederländerna, krävde att partiet skulle förbjudas, men domstolen fann ingen anledning att göra det.
-Organisationen uttrycker endast moraliska skäl, säger domaren. Det är inte anledning nog att förbjuda partiet. Det är upp till väljarna att bedöma partiets politiska argument."

Allvarligt?! Vad fan är det här? Vad är det för sjuka idioter som tillåter ett sånt här parti? Det är nu man börjar undra om den där domaren är pedofil han med... Sexuellt umgänge vid 12 års ålder? Hallå, det är barn vi pratar om!!! Barn ska få vara barn så länge som möjligt utan att nån äcklig pervers jävel kladdar på dom! Jag mår illa... Jag finner inte ord för hur mycket jag avskyr pedofiler!




Listan

Jag har:

(x) snott den här listan från nån
(x) rökt en cigarett
(x) rökt en cigarr
(x) varit full
(x) hånglat med någon av samma kön
(x) varit kär
(x) blivit dumpad
(x) dumpat någon
( ) fått sparken
( ) rymt hemifrån
(x) haft känslor för någon som inte känt samma sak
( ) blivit arresterad
(x) hånglat med en främling
( ) gått på en blinddejt
(x) ljugit för en kompis
( ) varit kär i en lärare
(x) skolkat
( ) legat med en medarbetare
( ) sett någon dö
( ) varit kär i en av mina internetkompisar
( ) varit i Kanada
( ) varit i Mexiko
(x) flygit
(x) spytt i en bar
(x) sett en del av mig själv brinna
(x) ätit sushi
( ) åkt snowboard
( ) crowdsurfat under en konsert
( ) varit i ett våldsamt förhållande
(x) tagit smärtstillande
(x) älskar eller saknar någon just nu
(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi
(x) gjort en snöängel
( ) haft ett te-party
(x) byggt ett sandslott
(x) hoppat i en vattenpöl
(x) lekt utklädd
(x) hoppat i en lövhög
(x) åkt släde
(x) fuskat när jag spelat spel
(x) varit ensam
(x) somnat i skolan/på jobbet
(x) använt ett falskt id
(x) tittat på en solnedgång
( ) varit med i en jordbävning
(x) rört en orm
(x) sovit under stjärnorna
(x) blivit kittlad
( ) blivit rånad
(x) blivit missförstådd
( ) tagit hand om ett råddjur/get
(x) vunnit en tävling
(x) gått mot rött
( ) blivit avstängd från skolan
( ) varit i en bilolycka
(x) haft kramp
(x) känt mig som en utstött
(x) ätit ett helt glasspaket på en natt
(x) dansat i månljus
( ) hatat mitt utseende
(x) varit vittne till ett brott
(x) ifrågasatt mitt hjärta
( ) varit besatt av post-it lappar
(x) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna
(x) varit vilse
(x) varit på andra sidan landet
(x) simmat i havet
(x) känt som om jag håller på att dö
(x) gråtit mig själv till sömns
(x) lekt polis och rånare
(x) sjungit kareoke
(x) betalat för mat med bara mynt
(x) gjort något med mig själv som jag inte borde gjort
(x) busringt
(x) fångat en snöflinga på tungan
(x) dansat i regn
(x) skrivit ett brev till tomten
(x) tittat på solnedgången tillsammans med någon du bryr dig om
(x) blåst bubblor
(x) gjort upp eld på en strand
( ) förstört en fest
( ) åkt rullskridskor
(x) fått en önskan uppfylld
( ) haft sex med en apa
(x) burit pärlor
(x) hoppat från en bro
( ) ätit hund/katt-mat
( ) sagt till en främling att du älskar honom/henne
(x) kysst en spegel
(x) sjungit i duschen
(x) burit en svart klänning
( ) drömt att jag gift mig med någon
(x) limmat fast min hand i något
(x) fastnat med tungan i metall
( ) kysst en fisk
( ) varit en cheerleader
(x) suttit på ett tak
(x) skrikit så att jag inte fått luft
( ) byggt en kärra
(x) pratat i telefon i mer än sex timmar
(x) stannat uppe hela natten
( ) inte duschat på en vecka
(x) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
(x) klättrat i träd
( ) haft en träkoja
( ) är rädd för att titta på skräckfilm ensam
(x) tror på spöken
( ) burit fula/annorlunda kläder i skolan för att höra vad folk säger
( ) spelat kyckling
(x) blivit puttad i en pool med kläderna på
(x) blivit tillsagd av en främling att du är het
( ) brutit ett ben
(x) fångat en fisk och sen ätit den
(x) fångat en fjäril
(x) skrattat så mycket att jag grät
(x) gråtit så mycket att jag skrattade
(x) fuskat på ett prov
( ) haft en Britney Spears-skiva
(x) glömt någons namn
(x) sovit naken
(x) svimmat
( ) gråtit på tunnelbanan
(x) snattat
(x) pratat med en främling i mer än fem minuter
( ) gett en uteliggare mer än 50 kronor
(x) spottat på någon jag ogillat
( ) hoppat bungyjump eller något annat riktigt äventyrligt
(x) varit otrogen
(x) varit svartsjuk
(x) jag kan skriva utan att titta på tagenterna

Rimmande dikt

Out of Body Experience


Tick tack, tick tack

Mörkret bäddar för sömn
Stapplande går jag
mot dunbolster och linne
Timmen är inte sen
ändå dansar en karavan av trötthet
snabbt genom mitt sinne

Tick tack, tick tack

"Kom nu, slå dig till ro"
viskar drömmande bolster
i mitt mörklagda rum
Jag kväver en gäspning
stående vid dörren med tunga ben
och ryggen känns krum

Tick tack, tick tack

Draperar mig på bädden
Luktar på kuddar
innan sömnen sig sänker
Tankarna flyter och böljar
genom minnen i arkivets stängda lådor
hittar guldkornen som blänker

Tick tack, tick tack

Sömnen slår till hårt
Som om jag
blir naglad mot bädden
Jag vaknar upp igen
känner mig blytung i detta mellanrum
hjärnan arbetar på snedden

Tick tack, tick tack

Försöker så att skrika
Ropa på hjälp
få någon att höra
Inte ett ljud kommer
min röst har svikit mig brutalt
stämbanden känns så möra

Tick tack, tick tack

Kryper längs golvets lister
Darrig och svag
undrar jag så upprört
Hur har jag hamnat
i denna alternativa och suddiga dimension
vad har sömnen stört

Tick tack, tick tack

Döende släpas jag fram
Osynlig och omild
är förövarens starka hand
Hindra inte mitt skal
att nå fram till välförtjänt hjälp
balanserandes på psykosens rand

Tick tack, tick tack

Så sansar jag mig
Svettig och flåsande
tillbaka i min värld
Famlar efter nattens ljus
inte visste jag att en OBE
gjorde en så tärd

Tick tack, tick tack



© Alfabetan 060718

Riktigt trevlig helg!

Har haft en superbra helg men jag är extreeeeemt trött idag. Allt pga för lite sömn i vanlig ordning.
I fredags satt jag och Sara hemma hos mig, grillade, drack vin och snackade skit. Sen åkte vi till Malin och träffade henne, Jessica och Henrik. Fortsatte snacka skit och sen gick vi ut. Ganska dött på krogen iofs men trevligt var det! =)

I lördags åkte jag och Sara och träffade Sami och Raol och käkade lunch med dom, sen åkte vi hem till Sami och kollade på The exorcism of Emily Rose. Den var faktiskt bra och lite annorlunda, det var nog det jag uppskattade med den. På kvällen satt jag och Sara hemma hos mig sen kom Sami och Micke över en sväng. Sami tyckte att vi skulle åka hem till Lasse som bor i Tumba (grymt schysst kåk) och bada i hans utonhus-jacuzzi. Sagt och gjort! Hur nice som helst, satt i jacuzzin och drack vin och snackade skit till in på småtimmarna. Wunderbar! Åkte tillbaka hem till mig men Sami ville att vi skulle åka till en annan fest i Tumba. Jag orkade inte för jag hade blivit lite smått yr av kombinationen vin och varm jacuzzi så jag sa att jag ville stanna hemma men att han och Sara kunde åka. Jo'rå det gjorde dom och jag blev solo... Men sen fick jag besök på morgonkvisten och det var väldigt trivsamt! =) Han är så sjukt rolig, jag garvade ihjäl mig då vi satt och groggade och lekte sanning och konsekvens. Mer sånt åt folket! Hehe... :P

Igår höll jag på att avlida när jag insåg att vi gick och la oss halv 7 och alarmet på hans mobil brölade redan vid kvart i tio! Aset skulle jobba... Jag fick ju snällt följa med honom till tåget så han inte skulle virra bort sig! Anade nämligen att han led av nån form av delirium...
Jag kastade mig in i duschen när jag kom tillbaka, luktade nämligen apa efter lördagens bad i den alltför klorerade jacuzzin!! Tilläggas bör att jag duschade då jag kom hem i lördags natt också men inte fan hjälpte det... Sen blev det bara slappa framför tv:n.. Sara rann in vid 2-tiden, de hade slaggat kvar på festen. Vi snackade skit och solade lite sen sov vi framför en film, inte många knop gjordes!
Somnade inte förrän strax efter 12 inatt och upp vid 6! *uäck*


Yr

Fattar inte varför jag är så jävla yr... Kan vara värmen förstås men så varmt är det ju inte idag...
Druckit för dåligt med vatten kanske? Jo... *rusar mot vattenbehållaren*

Borra, kasta boll, sjunga och leka

Är just nu hemma hos Rebecka och Attila, har lekt med Robin och gosat med Ella =) Så sjukt söta ungar! Ska börja röra mig hemåt snart, packa ihop lite grejer och så, det bär ju av hem till päronen imorgon som sagt...

Fortfarande alldeles för lång tid kvar till semestern!! *uäck*


Semestern känns avlägsen...

4 veckor och 2½ dagar kvar till semestern.. Jisses...
Men nu har vi börjat kolla på resor iallafall! =) Längtar så mycket att jag tror jag blir galen snart!
Zakynthos i år igen, älskar den ön och atmosfären där. Kan rekommendera alla som inte varit där att åka dit!

Ska hem till Rebecka efter jobbet och ta en fika. Sprang på henne, Robin och Ella i Tumba igår så då bestämde vi att det var dags att träffas. Sickna sötnosar dom är ungarna hennes. =)


Imorgon fyller mormor 73 bast så då är det fika hos henne som gäller sen är det bara att ta sitt pick och pack och flytta hem till päronen i 3 veckor... Måste ju vakta fjäderfäna! De bosätter sig på landet under semestern vilket är fullt förståeligt. Så himla fint däruppe! Morsan är redan där men farsan var tvungen att jobba den här veckan också. Ska bli ganska trivsamt att bo där och ha ett helt hus för sig själv. Visserligen kommer jag säkert inte vara själv hela tiden, det är ju alltid nåt pack som övernattar liksom =)

Måste passa på att säga GRATTIS till Jesper som klarade MC-teorin igår! Grattis grattis killen, snart blir det åka av! :P

Har funderingar på att dra med packet upp till landet då min semester har börjat... Bara ett par dagar. Päronen är ju inte där då så då slippet man störa dom alltför mycket. Bara grilla, spela kubb, dart, sällskapsspel, fiska, bada, dricka alkohol osv. Oerhört trevligt! =)

Blääää vad tiden går långsamt när man inte har nåt att göra! Hela 5 timmar kvar tills jag slutar för idag...
Nu ska jag mobba Peter lite på msn! Det är sånt som gör livet värt att leva... ;o)

Ha det!


Ny

Fallande triumfbåge



Trolöst faller jag
mot skuggan av dig
Krökt som en båge
tyngd under all vilja

Splittra mig inte nu

Du gav mig ihålighet
sandblästrade lemmar
och en molande smärta
i revbenen



© Alfabetan

Narkolepsi light

Jag är så trött trött trött... Har fan inte fått sova ordentligt de senaste 2 nätterna. Natten mot måndagen var det ett jävla liv utanför mig, det visade sig vara nån form av lägenhetsbråk mellan två familjer eller liknande. Sjukt... Trodde aldrig att dom skulle sluta gapa på varandra. När kl var närmare halv 2 var jag redo att begå mord. Ah well, de tystnade ju iallafall efter demonstrativt smällande i portar och dörrar. Idioter...

Igår kväll åkte jag hem till Linda på en fika sen blev jag bjuden på middag av Johanna. Smarrigt smarrigt! =) Kyckling med creme fraiche (röd paprika & chili), paprika, lök, färska champinjoner och pasta. Efter det kom Linda och Rich och hämtade oss (de hade varit på "grillfest") så då åkte vi hem till Linda igen och drack några glas vin. Första gången jag träffade Rich och jag tycker att han verkar jättetrevlig. =)
Givetvis blev man ju brutalt r*vknullad av SL då man skulle åka hem eftersom tåget var sent modell grövre! Istället för att dimpa ner hemma runt 22:30 som jag hade tänkt, kom jag hem strax före midnatt... Mysigt värre! Trött som en get nu alltså och seg som bara den... Värmen gör ju sitt också och fortfarande ingen ac på kontoret! Irritationen fordrar en cigarett helt klart...